Įkraunama...
Įkraunama...

Kas saugiau: nutrauktas aktas ar prezervatyvai?

Taigi su prezervatyvu gali labiau atsipalaiduoti, o be - vis atsiranda baimė - o gal, o gal . . .
Atsakyti
100 proc. pritariu- as uz prezervatyvus, nutrauktu nepasitikiu ir nesinori vyrui uzkraut tokios atsakomybes ir itampos, mes abu labai greit pasiekiam virsune, todel prezervatyvas mums galimybe ilgiau pasimegauti vienas kitu ax.gif
o del plysimu- per 8 metus nei viena karta nebuvo atsitikes toks dalykas thumbup.gif
Atsakyti
O man kaip tik didesne itampa jei sugalvojam su prezervatyvu pasimylet doh.gif nes siaip kai meciau KT visada naudojam NLA ir niekad nepavede blush2.gif
Atsakyti
Kuo puikiausiai pati pasiskaiciuoju nevaisingas dienas ir per jas nenaudojam apsisaugojimo priemoniu, kitom - NLA, nemegstam gumos... schmoll.gif kol kas nepavede, o jei pavestu - tik apsidziaugciau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 01 22, 16:07)
Kuo puikiausiai pati pasiskaiciuoju nevaisingas dienas ir per jas nenaudojam apsisaugojimo priemoniu, kitom - NLA, nemegstam gumos... schmoll.gif  kol kas nepavede, o jei pavestu - tik apsidziaugciau  cool.gif

Visos mes apsidžiaugtume, bet iš pradžių šokas geras tai būtų biggrin.gif
Atsakyti
Kiekvienam skirtingai tas saugumo pojūtis ateina. Man asmeniškai geriau su prezervatyvias, žinau, kad jie plyšta, nusimauna, bet, man taip patikimiau.
Atsakyti
5 metus naudojam tik NLA (prezervatyvas nebent antram kartui blush2.gif )
Atsakyti
Hm, šiaip prezervatyvas ir yra skirtas tam, kad akto nenutraukinėti, o mėgautis malonumu iki galo g.gif
Atsakyti
Mes taip pat naudojames NLA ir viskas gerai rolleyes.gif . Prezervatyva kartais panaudojame ivairumo delei blush2.gif . Anksciau kuri laika geriau KT, bet laimei laiku susigriebiau, kad tai kenkia mano sveikatai ir ateityje gali tureti itakos nestuke.gif .
Atsakyti
visko patyrem: ir KT ir NLA, bet ilgiausiai naudojom prezervatyvus(ypac kai dar pas tevus gyvenau blush2.gif ) su prezervatyvais gerai tas, kad jei vyras nepatyres yra saugiau, bet nepajunta galutinio malonumo smile.gif bet priesingu atveju pajunta kita malonuma smile.gif
Todel mes dabar dziaugiames i valias mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as manau, jei pasitiki partneriu ir jei tarkim butu "netyciukas" tai nebutu pasulio pabaiga- nereikia to prezervatyvo 4u.gif mes su vyru tik NLA blush2.gif noreciau suzinoti kaip ten reikia tas vaisingas dienas apsiskaiciuoti, nes forumas toks didelis.... blush2.gif
Atsakyti
kadangi mes jau pradedam planuoti leliu smile.gif tai as nutraukiau gerti tabletes ir dabar saugomes nla, nes dar pora men noriu prasivalyt organizma, bet pries pradedant gerti tabletes apie metus saugojomes butent siuo metodu ir man jis visai patikimas, zinoma retkarciais tenka pasinaudot ir prezervatyvu.Tad manu kad jei naudojiesi prezevatyvais patikimais ,NLA papildomai naudoti tikrai nereikia. g.gif
Atsakyti