Įkraunama...
Įkraunama...

Kas saugiau: nutrauktas aktas ar prezervatyvai?

QUOTE(sunray @ 2009 10 20, 20:53)
Galiu tik pritarti dėl dienų skaičiavimo, sėkmingai "saugiomis dienomis" vadovavomės 6 metus  blush2.gif  "netyčiukas" nepasitaikė  bigsmile.gif . Nors kiek teko girdėti tikrai ne visoms šis metodas pasitvirtina...

Tokiu atveju moters ciklas turi buti labai reguliarus. O kai visokiu stresu pasitaiko ar siaip pora dieneliu sen ar ten mmm nukrypsta, tai ne pats saugiausias metodas. O kas diena matuotis temparetura, stebet ten visokias kitus reiskinius man kazkaip bent kol kas atrodo didelis darbas schmoll.gif . Vis tiek nesijausciau saugi... g.gif
Atsakyti
Mudu su vyru NLA naudojom apsisaugojimui 2,5 metų nors ir daug patirties vyras mano neturėjo , bet neužkibome. Kitą vertus mes dabar turime probelmų su pastojimu. Tai nežinia ar ir anksčiau jų neturėjom tik apie jas nežinojom. O šiaip tai mums abiems šis saugojimosi būdas priimtiniausias.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2009 10 24, 19:08)
Mudu su vyru NLA naudojom apsisaugojimui 2,5 metų nors ir daug patirties vyras mano neturėjo , bet neužkibome. Kitą vertus mes dabar turime probelmų su pastojimu. Tai nežinia ar ir anksčiau jų neturėjom tik apie jas nežinojom. O šiaip tai mums abiems šis saugojimosi būdas priimtiniausias.

o jums gal is viso saugotis nereikejo? hihihi.gif
nepykit uz toki klausima, tiesiog as sau labai daznai ji uzduodu, ar reikejo tiek metu saugotis, jog atejus laikui suzinoti, kad neina pastot g.gif
Atsakyti
100 proc.apsaugo tik susilaikymas
Atsakyti
Pora metu tik taip ir saugojomes - NLA ir prezervatyvai smile.gif o kai pradejom planuoti vaikuti, jis neuzilgo pas mus ir apsilanke wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauroone: 25 spalio 2009 - 22:50
o vat mes db taip ir mylimes - prezervatyvas plius ir priedo nla. vien prezikais arba vien nla nepasitikiu, nes su sargiais visokiu fokusu buvo, o nla... kazkaip man nepatikimai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(veplyte @ 2009 09 03, 15:45)
Pasidalinkime nuomonemis smile.gif

mano nuomonė tai jau per daug nuo vaikino reikalauji, tik tai savaime aišku, kad nutrauktas lytis aktas tai mano manymu ptikimumo turi apie 70 proc., nes ypač jauni vyrukai tiek to noro turi, kad užtenka nors truputi pavėluoti nutraukti aktą, o jau pirminiai spermatozoidai keliauja link finišo ir ....jei vaisingos dienos nestuke.gif
Atsakyti
kodel daug reikalauju ? paprasciausiai gal ash labiau atsargesne... nenoriu po to postinoru gerti blush2.gif
blogai butu turbut jei visai nesisaugociau smile.gif ir nemanau kad sargiai + nla yra negerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veplyte: 26 spalio 2009 - 15:20
QUOTE(***Žiogelis*** @ 2007 11 09, 14:02)
[COLOR=green] lotuliukas.gif kas tiesa,tas tiesa.man atrodo,kad saugiau myletis su prezervatyvais.bet ir su jais visko buna g.gif

pritariu 100proc. thumbup.gif ....
Atsakyti
mes saugojomes tik nla, ir taip 5 metus, vaikutis buvo planuotas, man tai saugiausias budas buvo..
Atsakyti
o mes NLA jau 9 metai, ir viskas ok, aišku su svetimais nerizikuočiau blink.gif
bet sakau, gal jau laikas nestuke.gif
Atsakyti
Mes 4 metus NLA, tai pats geriausias budas, jei vyras gerai kontroliuoja savo kuna! blush2.gif O dabar planuojam nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti