Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

man irgi butu idomu suzinoti apie savaiminio idegio kremukus, kuris butu geras ir, kad neteptu ir toliai pasiskirstytu, o ne dryziais gautusi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2009 11 10, 09:51)
man irgi butu idomu suzinoti apie savaiminio idegio kremukus, kuris butu geras ir, kad neteptu ir toliai pasiskirstytu, o ne dryziais gautusi doh.gif  biggrin.gif

Jei oda sausesne, rekomenduoju Clarins savaimini idegi (man labai patiko zele pavidalo), dabar kelinta naudoju Dior, jis skystesnis, bet jo spalva intensyvesne nei Clarins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 11 10, 13:14)
Jei oda sausesne, rekomenduoju Clarins savaimini idegi (man labai patiko zele pavidalo), dabar kelinta naudoju Dior, jis skystesnis, bet jo spalva intensyvesne nei Clarins  smile.gif

taip, mano oda sausesne, o sakyk ^^liutuke Clarins savaiminis idegis yra vienos rusies? nelabai gaudausi, o pirkdama noriu nusipirkti ta apie kuri parasei blush2.gif ir kur galima isigyti? 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2009 11 10, 12:32)
taip, mano oda sausesne, o sakyk ^^liutuke Clarins savaiminis idegis yra vienos rusies? nelabai gaudausi, o pirkdama noriu nusipirkti ta apie kuri parasei  blush2.gif  ir kur galima isigyti? 4u.gif  aciu

As pirkdavau Clarins Self-tanning Instant Gel. Pas mus galima isigyti Kristianoj, Sarmoj tikriausia. O pigiausia butu atsisiust is internetines parduotuves mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos merginos, visos temos atidziai neperskaiciau, tai nepykit jei jau toks klausimas buvo, bet man idomu, kaip Jus issitepate nugara? pvz MB uzsienyje, taigi gyvenu viena ir galvoju, ka daryt, kaip ta nugara issitept? patarkit. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2009 11 23, 00:16)
sveikos merginos, visos temos atidziai neperskaiciau, tai nepykit jei jau toks klausimas buvo, bet man idomu, kaip Jus issitepate nugara? pvz MB uzsienyje, taigi gyvenu viena ir galvoju, ka daryt, kaip ta nugara issitept? patarkit.  biggrin.gif

Na as kazkaip problemu su nugara neturiu issitepu pati su abiem rankom pakaitom biggrin.gif Niekada nebuna jokiu dryziu ar nelygumu,nedideli kieki kremo patrinu tarp delnu ir perbraukiu per nugara bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2009 11 25, 20:18)
Na as kazkaip problemu su nugara neturiu issitepu pati su abiem rankom pakaitom biggrin.gif Niekada nebuna jokiu dryziu ar nelygumu,nedideli kieki kremo patrinu tarp delnu ir perbraukiu per nugara bigsmile.gif

Bet paciai nugara tepantis yra rizika, kad ne visur lygiai issiteps..as atsimenu per isleistuves mokykloje viena klasioke buvo pasigrazinusi doh.gif Nugara tokiais plemais nuejusi, o ji atvira nugara suknele vilkejo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sigizmundas @ 2009 11 25, 19:42)
Bet paciai nugara tepantis yra rizika, kad ne visur lygiai issiteps..as atsimenu per isleistuves mokykloje viena klasioke buvo pasigrazinusi doh.gif Nugara tokiais plemais nuejusi, o ji atvira nugara suknele vilkejo blink.gif

o siaube biggrin.gif na as taip irgi perbraukdavau, lygtai nebudavo dryziu,bet jei jau siekiamas tamsus idegis, tai tada jau tikrai sakes .... beje naudodavau seniau gernier, tai geras kremas man tikrai, bet jau smarve joo..... schmoll.gif apskritai man jie visi dvokia, net pykina. ka galite rekomenduoti be to vimdancio kvapo? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2009 11 26, 10:44)
o siaube  biggrin.gif  na as taip irgi perbraukdavau, lygtai nebudavo dryziu,bet jei jau siekiamas tamsus idegis, tai tada jau tikrai sakes ....  beje naudodavau seniau gernier, tai geras kremas man tikrai, bet jau smarve joo.....  schmoll.gif  apskritai man jie visi dvokia, net pykina. ka galite rekomenduoti be to vimdancio kvapo?  g.gif  4u.gif

As isvis nugaros netepu,nes ji pas mane ir taip tamsesne uz visa likusi kuna,zymiai greiciau idega ir stipriau,taigi lankatis 1 k per menesi soliariume jos tepti savaiminiu tiesiog nebereikia:)
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2009 11 26, 09:44)
o siaube  biggrin.gif  na as taip irgi perbraukdavau, lygtai nebudavo dryziu,bet jei jau siekiamas tamsus idegis, tai tada jau tikrai sakes ....  beje naudodavau seniau gernier, tai geras kremas man tikrai, bet jau smarve joo.....  schmoll.gif  apskritai man jie visi dvokia, net pykina. ka galite rekomenduoti be to vimdancio kvapo?  g.gif  4u.gif

TBS beveik nesmirda
Atsakyti
o st moriz putos tinka ie veidui? g.gif ar tik kunui????
Atsakyti
QUOTE(%ziema% @ 2009 12 03, 18:31)
o st moriz putos tinka ie veidui? g.gif ar tik kunui????

As manau ir tam ir tam ne jautri oda.. 4u.gif
Atsakyti