Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(mazzootia @ 2009 11 27, 14:59)
gal galima butu nuotraukytes paprasyti, kaip atrodo ir kainos vidutines? ax.gif  dekui...

TBS Cocoa Butter Everyday Summer Body Lotion
user posted image

man jis irgi patinka, tik labai tingisi kiekviena diena tepliotis, nes jis yra palaipsniui suteikiantis spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 29 spalio 2010 - 17:22
Na tai va sulaukiau st moriz sav.idegio putu, nzn ar as naudotis jomis nemoku ar kas,bet man jos nlb patiko, vien del to kad tepasi keistai kazkaip.... g.gif nzn ar jas reikia storiau ar ploniau tepti, kas turit pakomentuokit g.gif , o poto reik po kazkiek laiko nusiplaut ar kaip???nzn man su pirstinem aplamai nepatinka teptis, as visada teplioju rankomis be pirstiniu ir poto iskarto geraij rankas nuplaunu, bet sios putos labai greit isigeria tad be pirstiniu nlb manau geraij butu tepti...
zo jauciu pirksiu dabar dar ka nors naujo, nes man arba turi patikti is karto arba jei ne ..antra karta nesuteikiu sanso lotuliukas.gif ...tad jei kas noresite galiu uz simboline kaina perleisti St Moriz putas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo %ziema%: 17 gruodžio 2009 - 14:45
QUOTE(katanely @ 2009 05 04, 14:44)
jei kalbi apie ta purskiama, tai ir as toki turiu, man jis superinis, neriebus visiskai, nedvokia, lygiai issitepa, po duso tepuosi, tai nuo veido pradedu, baigiu kojomis, ir vel tepu veida, nes buna visiskai susigeres ir taip vel iki koju, taip kai netingiu tris kartus issitepu ir einu liulia, atsikelusi jau bunu grazei, neturaliai ruda(jis pradeda ruduoti po 5val.).mama pamacius net issiziojo, sako tu ka soliariume buvai blink.gif  (turiu tu baltu demeliu del kuriu negaliu degintis nei soliariume, nei ant saules).zodziu nepatikejo, kad as su kremu issitepus, nes tikrai naturaliai atrodo.beje ta spalva, aplamai visu kremu, labai priklauso nuo pacio zmogaus odos atspalvio, as visada buvau siek tiek ruda, tokia mano oda, tai kazkaip man tas kolastynos kremukas geriausiai atitinka spalva, nes visi kiti tai toki gelsva atspalvi turi...o sio kremo pilnos lentynos maximoj, safyriuke, jei apie ta pati kalbam, jis apie 17lt. lyg kainuoja.

na dar vis rasdavau iki sio laiko sio kremuko tai sen tai ten ax.gif o va netaip seniai ieskojau parduotuvese (net maximoj biggrin.gif ) nors sunkiai pavyko rasti, bet dar 1 radau ir tai paskutiny blink.gif tai kazkaip baisu kad neprapultu unsure.gif nors jau taip ilgai benaudojant pastebejau, kad pabaigoj savaites, kai pasalinu sio kremo likucius (su grudetu sveitikliu) vistiek lieka tokios neryskios, bet geltonos demeles ant smakro doh.gif idomu del ko cia taip.. gal kad jau l.ilgai nauoju.. unsure.gif

Atsakyti
Sveikos, ateinu ir as i Jusu temute smile.gif Savaiminio idegio kremus naudoju jau daug metu, esu isbandziusi ivairiu. Siaip ne vienas man nera dryzio palikes, matyt, oda tokia. Tik Johnson'o, Dove, Nivea ir panasus man mazai efekto turi. Na, jei kiekviena diena tepiesi, tada dar dar. O siaip man patinka, kai uztenka 1-2 kartus per savaite. Paskutinius du kartus pirkau Deborah - jis ir zvilga auksiuku, ir spalva tamsesne kiek iseina, zodziu, man patinka visai smile.gif Bet as kazkaip vis kazka naujo pabandyti noriu, tai ilgai su tuo paciu neistveriu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
as naudoju st tropez dbr , tai visai patinka, vakare pries einant issitepu, ir einu miegoti, nes murzinoka tokia atrodau viesam ejimui bet is ryto viskas ok, ant virsaus mineralkes ir super susilygina oda . naudoju as kartu su tuom st tropez sveitikliu, ir drekikliu.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 01 06, 16:50)
Sveikos, ateinu ir as i Jusu temute smile.gif Savaiminio idegio kremus naudoju jau daug metu, esu isbandziusi ivairiu. Siaip ne vienas man nera dryzio palikes, matyt, oda tokia. Tik Johnson'o, Dove, Nivea ir panasus man mazai efekto turi. Na, jei kiekviena diena tepiesi, tada dar dar. O siaip man patinka, kai uztenka 1-2 kartus per savaite. Paskutinius du kartus pirkau Deborah - jis ir zvilga auksiuku, ir spalva tamsesne kiek iseina, zodziu, man patinka visai smile.gif Bet as kazkaip vis kazka naujo pabandyti noriu, tai ilgai su tuo paciu neistveriu  ax.gif  biggrin.gif

Gal galima deborah nuoroda kremuko?ka be jo esate isbandziusi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 08, 18:26)
Gal galima deborah nuoroda kremuko?ka be jo esate isbandziusi? bigsmile.gif

Kol radau nuoroda... smile.gif
DEBORAH BRONZE SELF TANNER
user posted image

Oi, isbandziusi as daug visokiu esu, dabar nebeprisimenu visu smile.gif Siaip minejau - ir Dove, ir Johnson, ir Nivea. Dar Garnier, Kolastyna. Hmm, kas cia dar... smile.gif
Atsakyti
Ar sis kremas labai rysku idegio efekta duoda?kiek kartu per savaite tepates? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 08, 19:43)
Ar sis kremas labai rysku idegio efekta duoda?kiek kartu per savaite tepates? smile.gif

Labai sunku vertinti, ar cia rysku, ar ne biggrin.gif Na, man stipriau nei kokie Nivea, Johnson - tu tai man nepakakdavo, nors kasdien tepdavausi. O situo - kas antra, kas trecia diena.
Norint ryskumo, reikia tu bronzatoriu, kur sokejai naudoja - va, ten tai efektas! thumbup.gif Bet ju ir kainos, ir kvapas... smile.gif Be to, jie daznai iskart nusiplaudineja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 08 sausio 2010 - 19:08
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 01 09, 10:42)
Nepadeda man tie kremai jokie, ir nusiplauna visi vienodai dėmėm ..  g.gif  unsure.gif  nėra geriau už soliariumą, arba vasaros saulutę  ax.gif  cool.gif  bentjau mano paviršiui  biggrin.gif

Cia grynai nuo odos priklauso... Man gyvenime jokio dryzelio ar demeles nuo kremu nebuvo. O daviau mamai pabandyti ta pati - visos kojos demem... doh.gif

O nebandet to purskiamo idegio "soliariumu"?
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 01 09, 11:34)
O nebandet to purskiamo idegio "soliariumu"?

Tas purskiamas idegis tikras pravalas, purskiausi viena karta daugiau niekada neisiu schmoll.gif Idegio beveik nesimato, o kaina 80 lt doh.gif
Atsakyti
Dior Bronze Self Tanner Shimmering Glow
user posted image
as turejau toki dior idegi, bet man labai nepatiko schmoll.gif likdavo ruozai ir pacio idegio spalva i oranzine labiau, nei i ruda. taip ir nesunaudojau as jo

drauge dave pabandyti fake bake airbrush purskiamas tai tikrai thumbup.gif kaip modelio kunas ir blizgesi priduoda toki. jis tik vienam vakarui, nes gryzusi gali lengvai su kempine ir zele nuplauti ji. issipurski palauki kol nudziuna ir tada gali rengtis, drabuziu beveik netepa tik truputi kur labai jau trinas.

o dabar nete prisiskaiciau apie ta xen-tan lotion, gal kas bandete kas ten per stebuklas bigsmile.gif taip uzsienietes visos giria ji forumuose. neturi to specifinio idegio kvapo, o atvirksciai yra labai malonaus kvapo, nepalieka ruozu, uztenka karta i savaite issitepti, kad atrodytum lyg is atostogu gryzusi. noriu ir as ji uzsisakyti
http://www.feeluniqu...tion-236ml.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 29 spalio 2010 - 17:28