Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(baggio @ 2009 08 06, 23:23)
Naudoju tik retsykiais, bet dazniausiai vasara, nes pati esu visiska baltaode. Soliariume bei saulej veido nedeginu- tik kuna, tai su tais lasiukais sulyginu veido spalva su kuno. Siaip tikrai taupus, o jei daugiau pasitepi per karta, tai rudai ruda gauniesi. Ten tie lasiukai tokie skysto vandenuko- gelio pavidale, kad tik juos is tos pipetes ir lasint, kad neperdozuot bereikalo.  ax.gif

As irgi esu baltaode ir siaip wengiu but sauleje,degintis,tai kazin ar man tiktu sis koncentratas,nes jo mazai,o beto reiketu kazka su baltomis ausimis daryti,nes weidas atrodytu kaip kauke o ausys baltos biggrin.gif..O sakyk pwz is ryto pasitepi o wakare plaunant weida nusiplauna tas idegis?Beja reikia labai kruopsciai paskirstyti tuos lasiukus,ar jie paskui kazkaip patys tolygiai po wisa weida pasiskirsto ir idegis graziai atrodo,ar wisgi reikia labai kruopstaus darbo ideti?
Papildyta:
QUOTE(Vilmitele @ 2009 08 05, 12:13)
Sveikos,
aš veidui naudoju COLLISTAR "Magic drops" savaiminio įdegio ypač greito poveikio koncentratas "Stebuklingi lašai".
tikrai greitai matosi rezultatai, be to visam veidui užtenka vos poros lašiukų smile.gif jeigu patepi daugiau, gauni sodrų bronzinį įdegį, o ir kvapas malonus. tik už 30 ml kainelė gan nemaža, Sarmoje mokėjau apie 90 Lt
kol kas veidui nieko geriau neradau. kūnui naudoju Garnier purškiamą savaiminį, bet turiu pasakyti, kad nelabai jis man. toks gana oranžinis įdegis gaunasi.... doh.gif

4u.gif PRASYCIAU IR JUSU PASISAKYTI APIE SI STEBUKLA.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2009 08 07, 12:41)
As irgi esu baltaode ir siaip wengiu but sauleje,degintis,tai kazin ar man tiktu sis koncentratas,nes jo mazai,o beto reiketu kazka su baltomis ausimis daryti,nes weidas atrodytu kaip kauke o ausys baltos  biggrin.gif..O sakyk pwz is ryto pasitepi o wakare plaunant weida nusiplauna tas idegis?Beja reikia labai kruopsciai paskirstyti tuos lasiukus,ar jie paskui kazkaip patys tolygiai po wisa weida pasiskirsto ir idegis graziai atrodo,ar wisgi reikia labai kruopstaus darbo ideti?

Man iskart nenusiplauna, teptis tikrai labai patogu ir greita, nes jis vandeningos zele- gelio pavidalo, labai gerai slysta per oda. Man asmeniskai geriau pries miega teptis, nes jis gerai pamaitina- padrekina, tai buna, kad kartais blizgesys islenda. Del ausu man neaktualu, nes nesioju tik palaidus plaukus, o del to jog baltaode, tai jei neketinate kitom kokiom priemonem rudintis kuno, tai veidui nemanau kad toks daiktas reikalingas g.gif . Jei tik veidui pagyvint ir parusvint, siulyciau tada sita bronza, kuris nusiplauna vakare, nes jo spalva galima reguliutis maisant su jusu pasirinktu dieniniu kremu, beje pati jau baigineju sitokio antra pakuote mirksiukas.gif
Dr. Hauschka Translucent Bronze Concentrate
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 29 spalio 2010 - 17:09
QUOTE(baggio @ 2009 08 07, 15:47)
Man iskart nenusiplauna, teptis tikrai labai patogu ir greita, nes jis vandeningos zele- gelio pavidalo, labai gerai slysta per oda. Man asmeniskai geriau pries miega teptis, nes jis gerai pamaitina- padrekina, tai buna, kad kartais blizgesys islenda. Del ausu man neaktualu, nes nesioju tik palaidus plaukus, o del to jog baltaode, tai jei neketinate kitom kokiom priemonem rudintis kuno, tai veidui nemanau kad toks daiktas reikalingas g.gif . Jei tik veidui pagyvint ir parusvint, siulyciau tada sita bronza, kuris nusiplauna vakare, nes jo spalva galima reguliutis maisant su jusu pasirinktu dieniniu kremu, beje pati jau baigineju sitokio antra pakuote mirksiukas.gif

g.gif na siaip kunui nieko nauduot kaip ir nezadu,as nuolat wisiems isbalusi atrodau doh.gif todel ieskausi kokiu nors budu kad bent kiek gywiau weidas atrodytu ir zinokit sudominote mane su situ bronzantu drhauschka,esu apie ji skaiciusi atsiliepimu is kieliu merginu,tai sake,kad patenkintos yra..Beja sakykite o jisai drekina oda? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 29 spalio 2010 - 17:07
vaziuoju atostogu tai mama isiule pabandyti avono leg perfector, palaipsniui rudinanti losjona, gal kas toki turejo ar turi? kaip jis?
Papildyta:
beje del blogo kremu kvapo tai va ka uzmaciau siandien: http://www.californi...products_id/260
Atsakyti
QUOTE(eglute1990 @ 2009 06 04, 14:00)
Noreciau merginos jusų paklausti ar kai buni išsitepusi savaiminiu oda įdega nuo saules? ax.gif  smile.gif

issitepus savaiminiu idegiu, jokiu budu negalima degintis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 08 09, 01:05)
cia rimtai?  biggrin.gif  g.gif

tai zinoma. katik pasitepus savaiminio idegio kremu ir isejus i saulekaita labai kenkiate savo odai. i savaiminio idegio kremus ieina ir tai ne patys geriausi komponentai, bet didzioji ju dalis isskiria nuodingas medziagas esant UV spinduliams (tuo tarpu i soliariumo kremus ieina kitokio pobudzio savaiminio idegio daleles)... taip kad geriausia pasitepti arba vakare, arba bunant namie, arba isvis nesitepti mirksiukas.gif
Atsakyti
Praejusiais metais rinkausi idegio priemones, ir nusipirkau rekomenduota BIOK firmos saviminio idegio krema. Pagal kaina gan pigus ir man, kaip pirma karta naudojanciai, jokiu problemu neiskilo del plemu ar nelygumu, per kelis kartus (tepiau du vakarus is eiles, pries miega) gavosi idegio efektas ir paskui per savaite gal kelis kartus tepiau, net be pylingo schmoll.gif , tik su muilu nusiprausdvau. Bet tepiau tik kojas, nes veidas ir rankos savaime idega, o vat kojos doh.gif , baltos kaip surelis visada... blink.gif Spalva nebuvo nei oranzine, o i ruduma, pagal mano odos tipa biggrin.gif
Bet siemet as jau neberandu sio kremuko... verysad.gif Gal kas mate ar perka toki, padekite. 4u.gif
Is praejusiu metu yra uzsilikes buteliukas, bet nezinau ar galima ji panaudoti, gal nebus sugedes... g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif gal kuri esate turejusi Xen tan dark lotion? galvoju ji isigyti labai jau isliaupsintas uzsienio forumuose, gal kuri esate turejusi, butu idomu atsiliepimai bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 08 31, 12:30)
Sveikos merginos 4u.gif  gal kuri esate turejusi Xen tan dark lotion? galvoju ji isigyti labai jau isliaupsintas uzsienio forumuose, gal kuri esate turejusi, butu idomu atsiliepimai bigsmile.gif
user posted image

O kuo jis taip isgirtas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 08 31, 19:47)
O kuo jis taip isgirtas? rolleyes.gif

isgirtas tuo kad neturi oranzinio atspalvio budingo savaiminiams, specifinio kvapo, kad labai tolygiai be jokiu dryziu issitepa, suteikia tamsia ruda spalva uztenka 1 issitepimo savaitei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2009 08 13, 14:08)
Praejusiais metais rinkausi idegio priemones, ir nusipirkau rekomenduota BIOK firmos saviminio idegio krema. Pagal kaina gan pigus ir man, kaip pirma karta naudojanciai, jokiu problemu neiskilo del plemu ar nelygumu, per kelis kartus (tepiau du vakarus is eiles, pries miega) gavosi idegio efektas ir paskui per savaite gal kelis kartus tepiau, net be pylingo  schmoll.gif , tik su muilu nusiprausdvau. Bet tepiau tik kojas, nes veidas ir rankos savaime idega, o vat kojos  doh.gif , baltos kaip surelis visada...  blink.gif Spalva nebuvo nei oranzine, o i ruduma, pagal mano odos tipa  biggrin.gif
Bet siemet as jau neberandu sio kremuko...  verysad.gif  Gal kas mate ar perka toki, padekite.  4u.gif
Is praejusiu metu yra uzsilikes buteliukas, bet nezinau ar galima ji panaudoti, gal nebus sugedes...  g.gif

as irgi naudojau si kremuka , man jis buvo pats geriausias is visu turetu, ir spalva labai gera buvo, bent tas kvapas ne toks stipsus thumbup.gif , kol neisbandziau St.TROPEZ thumbup.gif ne veltuj kainuoja tokus pinigus, apie ji tikrai visi raso tiesa smile.gif nesmirda , spalva liuks, tikrai rekomendoju, tik tai ji ir naudoju thumbup.gif , tai kad neseniai per youtube suzinojau kad atsirado pigus pakaitalas St Tropezo, vadinasi St moriz, jis daug pigesnis, bet raso kad geresnis net uz pati St tropeza, paziuresim uzsisakiau , lauksiu kol atsius ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
as naudoju nivea summer beauty, dar nusipirkau purskiama garnier summerbody.. gal kas naudojat siuos? g.gif nzn, bet man tai jokio efekto....
dar drauge minejo, kad yra serveteles suteikiancios idegi, gal kas isbande? smile.gif
Atsakyti