Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE("delfinuke" @ 2009 09 11, 12:00)
sveikos merginos 4u.gif
as naudoju nivea summer beauty, dar nusipirkau purskiama garnier summerbody.. gal kas naudojat siuos?  g.gif  nzn, bet man tai jokio efekto....
dar drauge minejo, kad yra serveteles suteikiancios idegi, gal kas isbande? smile.gif

servet4l4s man nepad4jo
Atsakyti
QUOTE(Kisinka @ 2009 09 10, 11:41)
as irgi naudojau si kremuka , man jis buvo pats geriausias is visu turetu, ir spalva labai gera buvo, bent tas kvapas ne toks stipsus  thumbup.gif , kol neisbandziau St.TROPEZ  thumbup.gif ne veltuj kainuoja tokus pinigus, apie ji tikrai visi raso tiesa smile.gif nesmirda , spalva liuks, tikrai rekomendoju, tik tai ji ir naudoju thumbup.gif , tai kad neseniai per youtube suzinojau kad atsirado pigus pakaitalas St Tropezo,  vadinasi St moriz, jis daug pigesnis, bet raso kad geresnis net uz pati St tropeza, paziuresim uzsisakiau , lauksiu kol atsius ax.gif

As irgi turiu St.Moriz, negaliu palyginti su St.tropez nes nebandzius.Pirkau is Ebay. St.Moriz yra putos,gerai matosi kur tepasi. Seip visai nieko!
Atsakyti
chm, gundausi ir as tais kremais. tik neissirenku: lancome, clarins, dior ar thats so sun makeup (akropolyje parsiduoda). gal kas galetu patarti... ir kainytes domintu. siai dienai tam thats so sun makeup nuolaida - vietoj 85 kainuoja 65. kaina lyg ir puse velnio, o kaip kiti? aciu
Atsakyti
QUOTE(Snargla @ 2009 09 17, 18:58)
As irgi turiu St.Moriz, negaliu palyginti su St.tropez nes nebandzius.Pirkau is Ebay. St.Moriz yra putos,gerai matosi kur tepasi. Seip visai nieko!

na tai va isbandziau as St moriz ax.gif , nu ka siaip neblogas visai man patiko, spalva daug tamsesne uz St tropez, kvapas irgi neblogas thumbup.gif, tik ant veido nenaudociau , nes labai jau uzkimsa poras ir lieka tokie mazi juodi taskiukai unsure.gif ant kuno jis tai thumbup.gif, o va veida tepsiu tik St tropez wub.gif
Atsakyti
o kas naudjate st.tropez geriau putos ar losijonas? g.gif
ir ziuriu yra atskirai vedui specialus,pasirenkant medium arba dark rezultata, g.gif ar yra bandziusiu atskirai tik veidui?

bet kaina st. tropez nuo st.moritz skiriasi tris kartus blink.gif tai gal kokybes prasmemanau tropez zymiai geriau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izaa: 01 spalio 2009 - 15:58
QUOTE(Izaa @ 2009 10 01, 16:45)
o kas naudjate st.tropez geriau putos ar losijonas? g.gif
ir ziuriu yra atskirai vedui specialus,pasirenkant medium arba dark rezultata, g.gif ar yra bandziusiu atskirai tik veidui?

bet kaina st. tropez nuo st.moritz skiriasi tris kartus blink.gif tai gal kokybes prasmemanau tropez zymiai geriau ax.gif

as naudoju st tropez putas, losjona nebandziau, siaip kaip girdejau putos geresnes uz losjona. o va cia apie st tropez veiduj http://www.youtube.c...h?v=AC6zeGUZWkA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2009 06 07, 13:14)
Geras savaiminis neduoda oranzines spalvos,siuo metu naudoju Dior savaiminio zele, tai gaunasi grazi ruda spalva rolleyes.gif

as is vienos forumietes pirkau tos zeles meginuka pabandymui, tai man visiskai jokio efekto nedave, kokia buvau pries tai, tokia ir likau blink.gif nesuprantu, gal galiojimas pasibaiges g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 10 01, 20:59)
as is vienos forumietes pirkau tos zeles meginuka pabandymui, tai man visiskai jokio efekto nedave, kokia buvau pries tai, tokia ir likau blink.gif nesuprantu, gal galiojimas pasibaiges g.gif

Gal pries tai tepet kuna kitu kremu? g.gif Nes as nuo sitos zele tikrai paruduoju,o jei dar truputi idegusi,tai pasitepus spalva dar tamsesne gaunasi rolleyes.gif Nusiziurejau Clinique savaimini,gal kas bandet? bigsmile.gif
Clinique Self Sun Body Tinted Lotion
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 29 spalio 2010 - 17:16
Gal kas galetu palyginti clarins pieneli ir zele? ar nekemsa poru 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 23, 12:02)
Gal kas galetu palyginti clarins pieneli ir zele? ar nekemsa poru 4u.gif ?

o cia ne apie kuno savaiminius sneka?gal kur prie veido parasyk
Atsakyti
Apie clarins pieneli veidui nieko gero negalečiau pasakyti, nes man tai kemša poras ir kvapelis kaip visų kitų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 10 01, 20:59)

As naudoju Dior, tai zinokit is karto paruduoju, pakankamai ryskia spalva isgaunu. Aisku jei tikites, kad busit is karto ruda ruda, tai teks tept keleta kartu mirksiukas.gif Bet manau tai pliusas, nes taip tolygiau isgausite spalva smile.gif
Atsakyti