Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

St.Moriz
user posted image

Susilaukiu labai daug komplimentu, kad graziai idegus ir klausimu i kokius siltus krastus buvau isvykus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 06 06, 18:05)
St.Moriz
St.Moriz

Susilaukiu labai daug komplimentu, kad graziai idegus ir klausimu i kokius siltus krastus buvau isvykus hihihi.gif

iš kur pirkot? baisiai noriu, bet kur randu, nesiunčia tokių flakonelių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 06 07, 10:34)
iš kur pirkot? baisiai noriu, bet kur randu, nesiunčia tokių flakonelių  schmoll.gif

sm isparduotuveje merginos pardavineja. Pasiziurekite mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(* Stela * @ 2010 06 06, 18:05)
St.Moriz

o sitas geris netinka veidui, jis tik kunui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2010 06 07, 11:18)
o sitas geris netinka veidui, jis tik kunui?  g.gif

Šiaip galima ir veidui naudoti, netgi rašo, kad tinka ir veidui. Bet čia jau reikia individualiai žiūrėti - kažkuri rašė, kad jai veidui labai netiko. Aš esu bandžiusi, man viskas gerai, bet kadangi turiu kitą specialiai veidui, tai naudoju jį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 06 05, 14:16)
zodziu, supratau viena dalyka.. kad reikia pirkt ir ziuret ar tinka ar ne.. nes vieniem pvz tinka Nivea, kiti peikia, keikia ir t.t visiem skirtingai biggrin.gif jauciu bandysiu Garnier kur persikais kvepia arba Johnson  4u.gif

Jis kvepia persikais tik tol, kol tepi. Paskui bjauriai smirda, kaip ir dauguma kitų savaiminių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 06 07, 08:34)
iš kur pirkot? baisiai noriu, bet kur randu, nesiunčia tokių flakonelių  schmoll.gif

Pas mus parduotuvese yra, nes as ne LT

QUOTE(Ingrida N. @ 2010 06 07, 09:18)
o sitas geris netinka veidui, jis tik kunui?  g.gif

Kuo puikiausiai tinka ir veidui
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 06 07, 14:00)
Jis kvepia persikais tik tol, kol tepi. Paskui bjauriai smirda, kaip ir dauguma kitų savaiminių  ax.gif

Nu va.. o taip tikejaus lotuliukas.gif doh.gif nzn is tikro koki pirksiu.. nes pagal atsiliepimus lb sunku issirinkt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(* Stela * @ 2010 06 07, 15:31)
Pas mus parduotuvese yra, nes as ne LT

Lietuvoj pardavineja www.1-7.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 06 07, 13:00)
Jis kvepia persikais tik tol, kol tepi. Paskui bjauriai smirda, kaip ir dauguma kitų savaiminių  ax.gif

Na as nusipirkau ir isbandziau garnier summer body,kvepia visai maloniai ir po kiek laiko savaiminio kvapas truputi jauciasi,bet man tikrai nesmirda,po vieno karto suteike labai svelnu atspalvi,siandien tepsiuos antra karta paziuresiu ar dar patamsesiu ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
kiek gėrio čia užmačiau thumbup.gif reiks pasistudijuoti ir gal ką įsigyti mirksiukas.gif
o pati šiuo metu naudoju LAVERA savaiminio įdegio veidui - va tokį 4u.gif mano mišriai odai žiauriai tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2010 06 09, 19:35)
o pati šiuo metu naudoju LAVERA savaiminio įdegio veidui - va tokį   4u.gif  mano mišriai odai žiauriai tinka ir patinka  thumbup.gif

Geras šitas smile.gif Tik aš tepuosi šalia kito kremuko - vienas jis man palieka tempimo jausmą, nors oda mano normali, nėra sausa...
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2010 06 09, 18:35)
sveikos  4u.gif
kiek gėrio čia užmačiau  thumbup.gif  reiks pasistudijuoti ir gal ką įsigyti  mirksiukas.gif 
o pati šiuo metu naudoju LAVERA savaiminio įdegio veidui - va tokį   4u.gif  mano mišriai odai žiauriai tinka ir patinka  thumbup.gif

Ar tamsų atspalvį suteikia, ar vidutinį, ar visai šviesų? smile.gif Ieškau ir vis nepataikau nusipirkti kremo, kuris nenurudintų mano labai šviesios odos per daug unsure.gif Ir dar įdomu ar neriebina odos, ar nekemša porų? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 09 birželio 2010 - 19:54
QUOTE(Finna @ 2010 06 09, 20:53)
Ar tamsų atspalvį suteikia, ar vidutinį, ar visai šviesų? smile.gif Ieškau ir vis nepataikau nusipirkti kremo, kuris nenurudintų mano labai šviesios odos per daug unsure.gif Ir dar įdomu ar neriebina odos, ar nekemša porų? 4u.gif

Čia kaip kam - kiekvieno oda kitaip juk reaguoja 4u.gif Bet visada galima norint pamaišyti su paprastu kremu, tada efektas bus švelnesnis wink.gif
Atsakyti