Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(Finna @ 2010 06 09, 21:53)
Ar tamsų atspalvį suteikia, ar vidutinį, ar visai šviesų? smile.gif Ieškau ir vis nepataikau nusipirkti kremo, kuris nenurudintų mano labai šviesios odos per daug unsure.gif Ir dar įdomu ar neriebina odos, ar nekemša porų? 4u.gif

4u.gif mano oda rieboka, bet porų tikrai nekemša...o atspalvis nėra intencyvus, bent jau mano šviesiai odai ax.gif
Atsakyti
Laba mergaitės wub.gif
Nu, pagaliau ir aš nusipirkau kremuką. Kadangi man nedaug reikia(porą dėmelių išnaikint), tai griebiau ir džiaugiausi kaina 4u.gif Bandysimės šiandien
Venita Solar
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 06 10, 13:52)
Laba mergaitės wub.gif
Nu, pagaliau ir aš nusipirkau kremuką. Kadangi man nedaug reikia(porą dėmelių išnaikint), tai griebiau ir džiaugiausi kaina 4u.gif Bandysimės šiandien

Venita Solar

Kazkada sita turejau,tai nepatiko,dvokia siaubingai (nors stengdavausi nekreipti i tai demesio biggrin.gif ), spalva siek tiek oranzine,kemsa poras,ant dekolte palieka tokie tamsesni taskiukai,nors oda gerai nusveiciu pries tepant. Zodziu,nepamenu kaip as ji sunaudojau,ar ismeciau.
Atsakyti
Na nusipirkau ir as sita jusu isgirta produkta,ziuresim kas gausis.
St.Moriz
user posted image
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 05 30, 10:14)
pasiknisus labiau, radau atsakymą, teks pirkti jas  biggrin.gif

dar žiūriu su blizgučiais yra, nebandėt tokio bigsmile.gif
St.Moriz glitz

Nusipirkau si ir jau isbandziau, cia yra nusiplaunama bronzuojanti sufle, blizguciu jokiu nera, tiesiog labai graziai svyti. Graziai isryskina idegi, tepiau skruostikaulius ir dekolte, atrode super rolleyes.gif
Atsakyti
Sioje temoje kalbama apie kuno kremukus, bet ziuriu jau nukrypot i veido tema ax.gif

As baigiu sunaudoti Avon krema suteikinti atspalvi (bet su blizguciais verysad.gif ) nuo praeitu matu stovejo doh.gif kojom sunaudojau, atspalvi duoda grazu, bet blizguciai ne i tema doh.gif schmoll.gif

Dabar noriu isbandyti Garnier arba Jonsons, bet manau vis tik Garnier'o rinksiuos smile.gif
Atsakyti
As nusipirkau garnier purskiama ta idegi, tai ka zinau..gal ir nieko, ir pasidengia be dryziu, bet yra tokie blogumai:
1.purskia permatomai (as maniau kad purks rudai,kad matystusi),tad gavosi plemais man, nors ir tikrai atrodo visur purskiau;
2. visas kambarys buvo buvo pilnas purskalu:)
3.vaiksciojau basa kol nudziuvau,tai padai dabar ziauriai oranzinai;
4. man uzsipurskus visa kuna, liko maziau nei puse buteliuko, tai turbut pakanka tik kokiem dviem kartams.
Isvada: kita karta pirksiu tik tepama zele kuri yra nuspalvinta, jog matytusi kur buvo uztepta.
Atsakyti
QUOTE(Isimylejus @ 2010 06 11, 17:23)
As nusipirkau garnier purskiama ta idegi, tai ka zinau..gal ir nieko, ir pasidengia be dryziu, bet yra tokie blogumai:
1.purskia permatomai (as maniau kad purks rudai,kad matystusi),tad gavosi plemais man, nors ir tikrai atrodo visur purskiau;
4. man uzsipurskus visa kuna, liko maziau nei puse buteliuko, tai turbut pakanka tik kokiem dviem kartams.
Isvada: kita karta pirksiu tik tepama zele kuri yra nuspalvinta, jog matytusi kur buvo uztepta.

Bet tai tą purškiamą irgi tepti reikia, o ne papurkšti ir palikti ax.gif
Atsakyti
Gal uz tai tiek daug ir susinaudojo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Isimylejus @ 2010 06 11, 18:23)

Šitą "gėrį" ir aš esu turėjusi prieš keletą metų. Daugiau niekada nenaudosiu, nes po jo tapau oranzinė ir ties kiekvienu sąnariu dryžuota. Vienintelis pliusas, kad spalva pasimato greitai ir būna intensyvi. Bet kas iš to, kaip tigras juk nevaikščiosi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 06 11, 20:02)
Bet tai tą purškiamą irgi tepti reikia, o ne papurkšti ir palikti  ax.gif

bent jau kur turiu veidui sita purskaala, tai kaip tik raso, kad jokio trynimo negali but, kad nebutu dryziai, tiesiog nupurksti ir palikti ir po 3ju val isryskeja idegis. Kiek purskiau, niekada netryniau. Bet as rudinuosi tik veiduka 4u.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau Garnier atspalvi suteikianti kuno pieneli. Jau issitepiau kojas. Rezultato dar nematau, nes pries tai nadojau Avono krema su atspalviu, tik Garniero galiu pagirti kvapa. Daznaisiai tokiu kremu buna nemalonus kvapas, o sis kvepia pakankamai skaniai, persikais. bigsmile.gif Net brolis pastebejo, kad skaniai kvepiu biggrin.gif
Atsakyti