Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

QUOTE(bagyra9 @ 2011 02 24, 06:07)
Mano musa tropikana dabar kokių gal 30cm dydžio (čia jau pats bananmedis nuo vazono viršaus). Kai įsigijau buvo pora mažų ataugėlių, bet jos nuvyto (visą savaitėlę nepalaisčiau  blush2.gif  ) Dabar nuo vasario pradžios jau atsigavęs, net 6 naujus lapukus išleido. Manau kad turėtų prigyti, nes tai juk žolė, o jos gerai auga  4u.gif  Mano bananmedžiui patys svarbiausi dalykai: bent jau 2 kartus į savaitę gerai palaistyti ir pabuvimas saulutėje kiek tai yra įmanoma žiemą. Vasarą kiek skaičiau reiktų laistyti kas antrą ar net kiekvieną dieną  g.gif

Laaabai aciu uz informacija, pas mane namie visus metus sildoma, tai gal reiks ir dazniau palaistyti smile.gif

QUOTE(Daisiuke @ 2011 02 24, 07:10)
kai pirkau ta banana turkijoje nebuvo man svarbi rusis  doh.gif tai neznau...gal pagal isvaizda galima kaip nors atpazint? unsure.gif

Idek nuotrauka, gal kas ir pasakys kokia rusis, arba aprasyk smile.gif Paskaitinesim dar kituose forumuose ir gal atrasim tavo rusi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2011 02 24, 10:56)

Idek nuotrauka, gal kas ir pasakys kokia rusis, arba aprasyk  smile.gif  Paskaitinesim dar kituose forumuose ir gal atrasim tavo rusi  tongue.gif

va cia maniskis banancikas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Tuos nudžiūvusius galus galima nukirpti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2011 02 24, 12:45)
Tuos nudžiūvusius galus galima nukirpti  wink.gif

zinau...cia seniau nuotrauka daryta blush2.gif dabar nukarpyti jie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 02 24, 10:40)
va cia maniskis banancikas smile.gif
user posted image

Jis labai panasus i mano thumbup.gif sestadieni nuvarysiu i siltnami paziureti kokios jis veisles rolleyes.gif

Kai grysiu namo pabandysiu ikelti savo banancika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2011 02 24, 15:10)
Jis labai panasus i mano  thumbup.gif sestadieni nuvarysiu i siltnami paziureti kokios jis veisles  rolleyes.gif

Kai grysiu namo pabandysiu ikelti savo banancika  smile.gif

aciu! lauksiu info 4u.gif
Atsakyti
Va mano bananiokas. Jis dar man nerodo gyvybess zenklu, bet man atrodo, kad lapas virsutinis labiau issisukes smile.gif
Daisiuke, jo broliukai siltnamyje, kurie ugio kaip tavo bananciko, atrodo taip pat. Sestadieni ikelsiu nuotrauku is ten smile.gif

user posted image

ups, kokia maza nuotrauka gavosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 24 vasario 2011 - 19:14
QUOTE(jolantulia @ 2011 02 24, 19:13)
Va mano bananiokas. Jis dar man nerodo gyvybess zenklu, bet man atrodo, kad lapas virsutinis labiau issisukes  smile.gif
Daisiuke, jo broliukai siltnamyje, kurie ugio kaip tavo bananciko, atrodo taip pat. Sestadieni ikelsiu nuotrauku is ten  smile.gif

user posted image

ups, kokia maza nuotrauka gavosi  ax.gif

as biski didesni nei taviskis is turkijos lagamine parsiveziau biggrin.gif
Atsakyti

Labukas smile.gif

Sestadieni buvo pas mus didelis vejas ir snigo, tai negalejau i siltnami nuvaryti, nes prie siltnamiu su masina neimanoma privaziuoti, reikia eiti pestute koki puskilometri, tai ir nepaziurejau savo banano veisles.
Bet va, mano bananiukas, atrodo, nyksta verysad.gif , taip gaila ir net nezinau ka daryti. Gal patresti? Auginu daug visokiu augalu, bet apie auginima ju nelabai nusimanau blush2.gif , mokausi is savo praktikos, ir kol kas,( tfutfu ), neturejau problemu dideliu.
Gal kas patarsit ka daryti. As ji perstaciau i kita vieta. Lapeliai tokie glezni tapo ir kaip ir geltonuot pradejo. Gal gerti neduot kelias dienas ? g.gif
Atsakyti
Gal kas turi bananiuku parduot blush2.gif
Atsakyti

Na, kur dingot bananu augintojos?
Mano banancikas po truputi mirsta verysad.gif , siandien truputi patresiau, bet vilciu jau nebeturiu, kad atsigaus. Kai pageres orai, nuvaziuosiu i botanikos soda, dar viena issikasiu. MB sako, kad dar ir zemiu is ten atsivezciau, gal tada prigis. Reiks pakalbeti su botanikos sodo priziuretoju, gal duos kokiu patarimu.
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2011 03 01, 20:22)
Na, kur dingot bananu augintojos?
Mano banancikas po truputi mirsta  verysad.gif , siandien truputi patresiau, bet vilciu jau nebeturiu, kad atsigaus. Kai pageres orai, nuvaziuosiu i botanikos soda, dar viena issikasiu. MB sako, kad dar ir zemiu is ten atsivezciau, gal tada prigis. Reiks pakalbeti su botanikos sodo priziuretoju, gal duos kokiu patarimu.

o as patarciau neskubet...tu senai ji sodinai? matai saviski as parsiveziau is turkijos ikisus ji i LAGAMINA doh.gif galima isivaizduot koiom salygom jis vazia..ir zemiu tik biski ant saknu buvo ir ne vazone o i maisiuka susuktos..zodziu..grizus iskart pasodinau..tai jis man toks leisgyvis buvo...stovejo stovejo..galvojau azin ar prigis..bet prigijo..dabar bujoja kaip priklauso smile.gif
Atsakyti