Įkraunama...
Įkraunama...

Avižinės košės dieta

QUOTE(Kaciusss @ 2009 05 18, 00:16)
sveikutes noreciau ir as jungtis i jusu gretas,nes kazkaip noriu pamest 5kg likusius po nestuke.gif  tai ar priimsit? pasidalinkit ka jus valgote? tik avizine kosyte 3k dienoj?ar galima salotu?vaisiu? kaip del kavos? as kofemane esu  biggrin.gif  blush2.gif

Tu jau prijungta biggrin.gif thumbup.gif mirksiukas.gif nu kadangi cia butent avizines koses dieta, tai valgom per diena iki 300g (aviziniu dribsniu skiaicuojant dar nevirtu). Del kiekio nusprendem su mergaitem, kad toks kiekis butu priimtiniausias, bet jeigu nori vaisiu ar darzoviu, vistiek gali jungtis, tada bus sveika mityba mirksiukas.gif
Siuo metu sedziu is dalies dviejuose forumuose biggrin.gif ir sitam, nes i mano dieta ieina kose, ir esmeraldos dietos forume biggrin.gif
Atsakyti
jau ilgokai visos tyli ax.gif kaip rezultatai?? biggrin.gif
Atsakyti
planuoju pradeti laikytis, gal kas kartu? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
jau siandien grizau prie koses ax.gif pasiilgus buvau kosytes lotuliukas.gif
Atsakyti
kiek laiko ketini valgyti, ar ne vien ja valgai?
Atsakyti
manau,kad kose valgysiu pusryciams ir vakarienei,o pietums rinksiuos ka nors nekaloringo smile.gif nes man nelabai reikia svori mesti,tiesiog pavalyti skrandi rolleyes.gif kokia savaite gal,nes kose ims atsibosti blush2.gif o tu kaip planuoji??? gal kuri matet kur yra pirkti geruju skaidulu?? neberandu doh.gif
Atsakyti
as bent kelias dieneles planuoju vien kosyte pavalgyti, o veliau ziuresiu ax.gif
Atsakyti
o sportuoti zadi? ax.gif ax.gif
Atsakyti
siuo metu nustojau sportuoti, kad kazkur skaiciau, laikantis dietos nepatariama, tai ir nezinau doh.gif
Atsakyti
as tai savo "sporta" tikriausiai sportu nepavadinciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes tik sokineju ant kamuolio,kai tv ziuriu ir atsilenkimu padarau ax.gif is tiesu,tai sunkiau sportuoti,kai normaliai nevalgai g.gif
Atsakyti
AKURAT !!! gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif UZTENKA cia tu staigiu svorio metymu ! Pradedu vel su kosyte, pradedu ryt sportuot ( vel ) ! victory.gif Tikiuosi is tikruju ne taip greit numest svorio, bet numest irgi, kadangi po tu staigiu metymu neislendu is saldytuvo, nu greiciau spinteliu, stalciu ir virtuves.. biggrin.gif sleep.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 04 birželio 2009 - 20:47
OOOOO kas gryzo blush2.gif lotuliukas.gif thumbup.gif tai nepasitvirtino obuoliai su vandeniu??ar ne taip supratau? rolleyes.gif
Atsakyti