Įkraunama...
Įkraunama...

Avižinės košės dieta

gera dieta cia, nes as dievinu avizu kose... kiekviena ryta ja valgau...
noriu paklaust, tai cia visa diena reik tik ja valgyt, ar galima koki kefyra ar vaisius dar kartu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yourga @ 2009 04 21, 15:26)
gera dieta cia, nes as dievinu avizu kose... kiekviena ryta ja valgau...
noriu paklaust, tai cia visa diena reik tik ja valgyt, ar galima koki kefyra ar vaisius dar kartu?  ax.gif

avizine kose turetu butu pagrindinis maistas, bet manau, prie jos gali dar ka nors uzkąsti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, smile.gif
Jauciuosi super jau po pirmos dienos bigsmile.gif siandien antra, ( atvirai pasakius kaskaip viduriai laisvi blink.gif nu bet gal nenuostabu, juk ji skaitosi valomoji g.gif ). As ja irgi "nenormaliai" megstu - mano pagrindinis maistas bigsmile.gif tai del to toki 10 d mitybos plana ir pasirinkau thumbup.gif . Nu kiek zinau tai 10 dienu valgyti vien avizu kose smile.gif.
Beje - dday , turejai omeny per 10 dienu ar aplamai pagrindinis maistas turetu buti avizine kose? Nes jaj aplamai tai visom keturiom pritariu tau, ir ypac be jokiu uogieniu, drusku, ir virta tik ant H2O thumbup.gif drinks_cheers.gif
Aj ! Po 10 dienikiu pasisversiu ir parasysiu rezultatus bigsmile.gif
ir dar susimasciau, ar neperdaug jos suvalgau, apie 300g (cia skaiciuojant dar neisvirta mase) g.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 21 balandžio 2009 - 16:50
QUOTE(Masculine @ 2009 04 21, 17:43)
Sveikos,  smile.gif
Jauciuosi super jau po pirmos dienos  bigsmile.gif  siandien antra, ( atvirai pasakius kaskaip viduriai laisvi  blink.gif nu bet gal nenuostabu, juk ji skaitosi valomoji g.gif  ). As ja irgi "nenormaliai" megstu - mano pagrindinis maistas  bigsmile.gif  tai del to toki 10 d mitybos plana ir pasirinkau  thumbup.gif . Nu kiek zinau tai 10 dienu valgyti vien avizu kose  smile.gif.
Beje - dday , turejai omeny per 10 dienu ar aplamai pagrindinis maistas turetu buti avizine kose? Nes jaj aplamai tai visom keturiom pritariu tau, ir ypac be jokiu uogieniu, drusku, ir virta tik ant H2O  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Aj ! Po 10 dienikiu pasisversiu ir parasysiu rezultatus  bigsmile.gif
ir dar susimasciau, ar neperdaug jos suvalgau, apie 300g (cia skaiciuojant dar neisvirta mase)  g.gif  blink.gif

gal kad laisvi viduriai tai nieko tokio... išsivalo organizmas...aš tik neseniai pamėgau, bet skani man ji labai wub.gif apskritai kad pagrindinis maistas tai gal enlabai, nes organizmui reikia daug įvairių medžiagų, bet kad gana dažnas maistas būtų košės - pritariu bigsmile.gif
o kaip suprantu, tai tik košę valgai tas dienas? jei kam sunku, manau, nieko nenutiks, jei suvalgys kokį obuolį ar stiklinę kefyro... g.gif
Atsakyti
Nu stengsiuos tik kose biggrin.gif taip ir turetu but bigsmile.gif geriausiai nusistatai ir wsio, o ce galima tas ar tas tai poto taip ir nusiswaziuoji biggrin.gif O beje tu irgi laikaisi kokios dietos ? ar gal avizines koses irgi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masculine @ 2009 04 21, 19:29)
Nu stengsiuos tik kose  biggrin.gif  taip ir turetu but  bigsmile.gif  geriausiai nusistatai ir wsio, o ce galima tas ar tas tai poto taip ir nusiswaziuoji  biggrin.gif O beje tu irgi laikaisi kokios dietos ? ar gal avizines koses irgi bigsmile.gif

aš kalorijas bandau skaičiuoti, bet dabar skaitinėjau, galvojau gal kokios dietos pasilaikyti, nes noriu greičiau numesti, atsibodo tai numesti, tai vėl priaugti doh.gif aš gal kokia dienele kita pasilaikysiu ir šitos dietos, o tu vis papasakok kaip sekasi, ar sunku, o kiek tu jos suvalgai?
Atsakyti
nusprendziau, kad pirma imsiu grikius geriau, nes avizine kiekviena ryta valgau, tai galiu neistemt, nes jau ji man biski pabosta... grisiu veliau prie jos, tada ir gal jamsiu shita dieta, ir jusu rezultatus busiu jau macius, zinosiu siekius jos, kiek pamest galima ;DD
Atsakyti
QUOTE(Yourga @ 2009 04 21, 23:37)
nusprendziau, kad pirma imsiu grikius geriau, nes avizine kiekviena ryta valgau, tai galiu neistemt, nes jau ji man biski pabosta... grisiu veliau prie jos, tada ir gal jamsiu shita dieta, ir jusu rezultatus busiu jau macius, zinosiu siekius jos, kiek pamest galima ;DD

bandžiau grikių, bet kadangi aš ne mėgėja jų, tai ilgai neišėjo, bet numečiau tada kalėdinį prieaugį (apie 2,5 kg). aišku, iš tų kg didžioji dalis buvo žarnyne užsistovėjęs maistas. laikiausi 2,5 dienos aš jos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės visos smile.gif grįžau ir aš biggrin.gif turėjau sunkų savaitgalį, prireikė atšvęsti savo gimtadienį 4u.gif tai rašau jau šeštos savaitės savo rezultatus: svoris 57, 4 (tai čia labai gerai), tik apimtys kai kur keliais cm padidėjo.. Na bet.. Pasižiūriu į veidrodį ir jau beveik džiaugiuosi (aišku nežiūrint į celiulitą, pabrinkusius šonus ir kalnuotą pilvą lotuliukas.gif ) biškelį protelis man jau važiuoja nuo visų dietų, draugės vis pašiepia, kad manęs jau tuoj nesimatys ir pan., tai pradėjau rimčiau žiūrėt į savo emocinę būklę.. Aš numesti noriu apie 3 kg, kai mano ūgis 174cm, ir mažiausiai galiu sverti 56,6kg.. Sakau gal man jau vaidenas... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viktuti @ 2009 04 22, 07:55)
Sveikutės visos  smile.gif  grįžau ir aš  biggrin.gif  turėjau sunkų savaitgalį, prireikė atšvęsti savo gimtadienį  4u.gif  tai rašau jau šeštos savaitės savo rezultatus: svoris 57, 4 (tai čia labai gerai), tik apimtys kai kur keliais cm padidėjo.. Na bet.. Pasižiūriu į veidrodį ir jau beveik džiaugiuosi (aišku nežiūrint į celiulitą, pabrinkusius šonus ir kalnuotą pilvą  lotuliukas.gif  ) biškelį protelis man jau važiuoja nuo visų dietų, draugės vis pašiepia, kad manęs jau tuoj nesimatys ir pan., tai pradėjau rimčiau žiūrėt į savo emocinę būklę.. Aš numesti noriu apie 3 kg, kai mano ūgis 174cm, ir mažiausiai galiu sverti 56,6kg.. Sakau gal man jau vaidenas...  unsure.gif  verysad.gif

su gimtadieniu pirmiausia 4u.gif o jau esi kiek numetusi? celiulitas, kalnuotas pilvas tik su sportu db išnyks ir taisyklinga mityba, aišku. bet kad tu ir taip liekna, aš pati esu 170 ir mano tikslas 57, nors gal norėčiau ir kokių 55 blush2.gif bet tada tikrai bučiau liekna, nebūtų pilvo (bet aš sportuoju nuo vaikystės ir gana nemažai). o kaip tau su sportu reikalai? mirksiukas.gif o kokių dietų laikeisi? lygtais numetei 3 kg su šia dieta?
koks tavo pradinis svoris buvo? (oj kiek daug klasimų čia tau lotuliukas.gif )

Atsakyti
SVEIKOS ! bigsmile.gif

JOO- viktuti su GIMTADIENIU !!! happybday.gif happybday.gif happybday.gif ir sveika sugryzusi smile.gif.

dday- as kaskada bandziau grikius tai numeciau atrodo per beweik 2 savaites atrodo apie 5 kg, bet su 2 nuslydimais, bet cia senai jau biggrin.gif beje as ju irgi naamieegstu lotuliukas.gif

O siandiena man jau 3 diena bigsmile.gif Tik va dabar grauzia baisiai mane sazine doh.gif gi susibarem su mama, tai kad greiciau pasisalinciau ir nebematyciau jos , tiesiog ta kose suryjau blink.gif visa lekste per kokia puse, maziau minutes doh.gif tai dabar taip nervas ima, kad negaliu ( pirma karta cia taip) beje rekomenduojama valgyt nuo 15min iki 25 biggrin.gif ir toks jausmas kad net nevalgiau doh.gif nu bet zodziu antras valgymas apie 5h.... Idomios mintys pradejo lyst i galwa g.gif kad gal ce per mazai pamesiu su avizom g.gif gal kokia kita pabandyt, bet bent jau normaliai tvertis eina su ja bigsmile.gif ir + razultatu laukiat, aniaaa lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 22 balandžio 2009 - 14:17
QUOTE(Masculine @ 2009 04 22, 15:17)
O siandiena man jau 3 diena  bigsmile.gif  Tik va dabar grauzia baisiai mane sazine  doh.gif  gi susibarem su mama, tai kad greiciau pasisalinciau ir nebematyciau jos , tiesiog ta kose suryjau  blink.gif  visa lekste per kokia puse, maziau minutes  doh.gif  tai dabar taip nervas ima, kad negaliu ( pirma karta cia taip) beje rekomenduojama valgyt nuo 15min iki 25 biggrin.gif ir toks jausmas kad net nevalgiau  doh.gif  nu bet zodziu antras valgymas apie 5h.... Idomios mintys pradejo lyst i galwa  g.gif  kad gal ce per mazai pamesiu su avizom  g.gif  gal kokia kita pabandyt, bet bent jau normaliai tvertis eina su ja  bigsmile.gif ir + razultatu laukiat, aniaaa  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

o kaip su svoriu, krenta? ar tik po 10 dienu sversiesi? ryti negerai... gal kartais del dietos ir susibaret?? unsure.gif jei tik išeina atsilaikyti pagundoms - pirmyn su šia dieta, nes sunku rasti tokią, kuri būtų lengva (bent jau man). aš apskritai nemoku ilgai laikytis dietų doh.gif
laaaabaaai laukiam rezultatų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti