noriu paklaust, tai cia visa diena reik tik ja valgyt, ar galima koki kefyra ar vaisius dar kartu?
gera dieta cia, nes as dievinu avizu kose... kiekviena ryta ja valgau...
noriu paklaust, tai cia visa diena reik tik ja valgyt, ar galima koki kefyra ar vaisius dar kartu?
QUOTE(Yourga @ 2009 04 21, 15:26)
gera dieta cia, nes as dievinu avizu kose... kiekviena ryta ja valgau...
avizine kose turetu butu pagrindinis maistas, bet manau, prie jos gali dar ka nors uzkąsti
Sveikos,
Jauciuosi super jau po pirmos dienos
siandien antra, ( atvirai pasakius kaskaip viduriai laisvi
nu bet gal nenuostabu, juk ji skaitosi valomoji
). As ja irgi "nenormaliai" megstu - mano pagrindinis maistas
tai del to toki 10 d mitybos plana ir pasirinkau
. Nu kiek zinau tai 10 dienu valgyti vien avizu kose
.
Beje - dday , turejai omeny per 10 dienu ar aplamai pagrindinis maistas turetu buti avizine kose? Nes jaj aplamai tai visom keturiom pritariu tau, ir ypac be jokiu uogieniu, drusku, ir virta tik ant H2O
Aj ! Po 10 dienikiu pasisversiu ir parasysiu rezultatus
ir dar susimasciau, ar neperdaug jos suvalgau, apie 300g (cia skaiciuojant dar neisvirta mase)
Beje - dday , turejai omeny per 10 dienu ar aplamai pagrindinis maistas turetu buti avizine kose? Nes jaj aplamai tai visom keturiom pritariu tau, ir ypac be jokiu uogieniu, drusku, ir virta tik ant H2O
ir dar susimasciau, ar neperdaug jos suvalgau, apie 300g (cia skaiciuojant dar neisvirta mase)
QUOTE(Masculine @ 2009 04 21, 17:43)
Sveikos,
siandien antra, ( atvirai pasakius kaskaip viduriai laisvi
nu bet gal nenuostabu, juk ji skaitosi valomoji
). As ja irgi "nenormaliai" megstu - mano pagrindinis maistas
tai del to toki 10 d mitybos plana ir pasirinkau
. Nu kiek zinau tai 10 dienu valgyti vien avizu kose
.

gal kad laisvi viduriai tai nieko tokio... išsivalo organizmas...aš tik neseniai pamėgau, bet skani man ji labai
o kaip suprantu, tai tik košę valgai tas dienas? jei kam sunku, manau, nieko nenutiks, jei suvalgys kokį obuolį ar stiklinę kefyro...
Nu stengsiuos tik kose
taip ir turetu but
geriausiai nusistatai ir wsio, o ce galima tas ar tas tai poto taip ir nusiswaziuoji
O beje tu irgi laikaisi kokios dietos ? ar gal avizines koses irgi
QUOTE(Masculine @ 2009 04 21, 19:29)
Nu stengsiuos tik kose
taip ir turetu but
geriausiai nusistatai ir wsio, o ce galima tas ar tas tai poto taip ir nusiswaziuoji
O beje tu irgi laikaisi kokios dietos ? ar gal avizines koses irgi 
aš kalorijas bandau skaičiuoti, bet dabar skaitinėjau, galvojau gal kokios dietos pasilaikyti, nes noriu greičiau numesti, atsibodo tai numesti, tai vėl priaugti
nusprendziau, kad pirma imsiu grikius geriau, nes avizine kiekviena ryta valgau, tai galiu neistemt, nes jau ji man biski pabosta... grisiu veliau prie jos, tada ir gal jamsiu shita dieta, ir jusu rezultatus busiu jau macius, zinosiu siekius jos, kiek pamest galima ;DD
QUOTE(Yourga @ 2009 04 21, 23:37)
nusprendziau, kad pirma imsiu grikius geriau, nes avizine kiekviena ryta valgau, tai galiu neistemt, nes jau ji man biski pabosta... grisiu veliau prie jos, tada ir gal jamsiu shita dieta, ir jusu rezultatus busiu jau macius, zinosiu siekius jos, kiek pamest galima ;DD
bandžiau grikių, bet kadangi aš ne mėgėja jų, tai ilgai neišėjo, bet numečiau tada kalėdinį prieaugį (apie 2,5 kg). aišku, iš tų kg didžioji dalis buvo žarnyne užsistovėjęs maistas. laikiausi 2,5 dienos aš jos
Sveikutės visos
grįžau ir aš
turėjau sunkų savaitgalį, prireikė atšvęsti savo gimtadienį
tai rašau jau šeštos savaitės savo rezultatus: svoris 57, 4 (tai čia labai gerai), tik apimtys kai kur keliais cm padidėjo.. Na bet.. Pasižiūriu į veidrodį ir jau beveik džiaugiuosi (aišku nežiūrint į celiulitą, pabrinkusius šonus ir kalnuotą pilvą
) biškelį protelis man jau važiuoja nuo visų dietų, draugės vis pašiepia, kad manęs jau tuoj nesimatys ir pan., tai pradėjau rimčiau žiūrėt į savo emocinę būklę.. Aš numesti noriu apie 3 kg, kai mano ūgis 174cm, ir mažiausiai galiu sverti 56,6kg.. Sakau gal man jau vaidenas...
QUOTE(viktuti @ 2009 04 22, 07:55)
Sveikutės visos
grįžau ir aš
turėjau sunkų savaitgalį, prireikė atšvęsti savo gimtadienį
tai rašau jau šeštos savaitės savo rezultatus: svoris 57, 4 (tai čia labai gerai), tik apimtys kai kur keliais cm padidėjo.. Na bet.. Pasižiūriu į veidrodį ir jau beveik džiaugiuosi (aišku nežiūrint į celiulitą, pabrinkusius šonus ir kalnuotą pilvą
) biškelį protelis man jau važiuoja nuo visų dietų, draugės vis pašiepia, kad manęs jau tuoj nesimatys ir pan., tai pradėjau rimčiau žiūrėt į savo emocinę būklę.. Aš numesti noriu apie 3 kg, kai mano ūgis 174cm, ir mažiausiai galiu sverti 56,6kg.. Sakau gal man jau vaidenas...

su gimtadieniu pirmiausia
koks tavo pradinis svoris buvo? (oj kiek daug klasimų čia tau
SVEIKOS !
JOO- viktuti su GIMTADIENIU !!!
ir sveika sugryzusi
.
dday- as kaskada bandziau grikius tai numeciau atrodo per beweik 2 savaites atrodo apie 5 kg, bet su 2 nuslydimais, bet cia senai jau
beje as ju irgi naamieegstu
O siandiena man jau 3 diena
Tik va dabar grauzia baisiai mane sazine
gi susibarem su mama, tai kad greiciau pasisalinciau ir nebematyciau jos , tiesiog ta kose suryjau
visa lekste per kokia puse, maziau minutes
tai dabar taip nervas ima, kad negaliu ( pirma karta cia taip) beje rekomenduojama valgyt nuo 15min iki 25
ir toks jausmas kad net nevalgiau
nu bet zodziu antras valgymas apie 5h.... Idomios mintys pradejo lyst i galwa
kad gal ce per mazai pamesiu su avizom
gal kokia kita pabandyt, bet bent jau normaliai tvertis eina su ja
ir + razultatu laukiat, aniaaa
JOO- viktuti su GIMTADIENIU !!!
dday- as kaskada bandziau grikius tai numeciau atrodo per beweik 2 savaites atrodo apie 5 kg, bet su 2 nuslydimais, bet cia senai jau
QUOTE(Masculine @ 2009 04 22, 15:17)
Tik va dabar grauzia baisiai mane sazine
gi susibarem su mama, tai kad greiciau pasisalinciau ir nebematyciau jos , tiesiog ta kose suryjau
visa lekste per kokia puse, maziau minutes
tai dabar taip nervas ima, kad negaliu ( pirma karta cia taip) beje rekomenduojama valgyt nuo 15min iki 25
ir toks jausmas kad net nevalgiau
nu bet zodziu antras valgymas apie 5h.... Idomios mintys pradejo lyst i galwa
kad gal ce per mazai pamesiu su avizom
gal kokia kita pabandyt, bet bent jau normaliai tvertis eina su ja
ir + razultatu laukiat, aniaaa

o kaip su svoriu, krenta? ar tik po 10 dienu sversiesi? ryti negerai... gal kartais del dietos ir susibaret??
laaaabaaai laukiam rezultatų