Įkraunama...
Įkraunama...

Avižinės košės dieta

QUOTE(dday @ 2009 04 22, 17:09)
o kaip su svoriu, krenta? ar tik po 10 dienu sversiesi? ryti negerai... gal kartais del dietos ir susibaret?? unsure.gif jei tik išeina atsilaikyti pagundoms - pirmyn su šia dieta, nes sunku rasti tokią, kuri būtų lengva (bent jau man). aš apskritai nemoku ilgai laikytis dietų  doh.gif
laaaabaaai laukiam rezultatų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha po 10 dienu blush2.gif kaip keista, bet ne biggrin.gif kaskaip del to kad trankiausi lotuliukas.gif norejau valgyt, o dar ce is pasones viskas, nu zodziu susikrove blush2.gif OOOO! - koks jegiskas palaikymas 4u.gif man irgi seip sunku laaabai atsilaikyt ir va siandien jau 3 diena, sakyciau, NETGI 3 DIENA ! biggrin.gif bigsmile.gif
Aj! o kaip jums atrodo 300 g koses bet cia sausos dar, nu tu dribsniu, nu zodziu nevirtos 300g., neperdaug??? g.gif g.gif g.gif va del to suku labai galva biggrin.gif gal per daug ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 22 balandžio 2009 - 15:31
QUOTE(Masculine @ 2009 04 22, 16:30)
Aha po 10 dienu  blush2.gif kaip keista, bet ne biggrin.gif kaskaip del to kad trankiausi  lotuliukas.gif  norejau valgyt, o dar ce is pasones viskas, nu zodziu susikrove  blush2.gif OOOO! - koks jegiskas palaikymas  4u.gif  man irgi seip sunku laaabai atsilaikyt ir va siandien jau 3 diena, sakyciau, NETGI 3 DIENA !  biggrin.gif  bigsmile.gif
Aj! o kaip jums atrodo 300 g koses bet cia sausos dar, nu tu dribsniu, nu zodziu nevirtos 300g., neperdaug???  g.gif  g.gif  g.gif  va del to suku labai galva  biggrin.gif gal per daug ?

aš irgi sakyčiau net lotuliukas.gif aš sakyčiau, kad nedaug, nes išeina tik 1050kcal. tai čia mažai tikrai g.gif bet dieta yra dieta unsure.gif visada jos besilaikant mažai išeina doh.gif mėgstu avižinę košę, galvou pabūt su ja kelias dienas, bet tol, kol sugrįš priešvelykinis svoris verysad.gif
Atsakyti
Nu tai va jungis ir tu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif as tikrai stebiuosi kad trecia diena ir as va... ! - laikausi biggrin.gif nu matyt kelniu reikia, tai smegenai patys darbuojasi lotuliukas.gif nu ziuresiu su kiekiu, jai nekris gal teks pamazint, o jai kris tai bus thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 22 balandžio 2009 - 17:13
QUOTE(Masculine @ 2009 04 22, 18:11)
Nu tai va jungis ir tu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  as tikrai stebiuosi kad trecia diena ir as va... ! - laikausi biggrin.gif nu matyt kelniu reikia, tai smegenai patys darbuojasi  lotuliukas.gif nu ziuresiu su kiekiu, jai nekris gal teks pamazint, o jai kris tai bus  thumbup.gif  biggrin.gif

o kada pasakysi kad jau krenta? man labai jau įdomu lotuliukas.gif lotuliukas.gif vakarienei valgau avizinę košę biggrin.gif norėčiau, pagalvosiu, kokios nuotaikos bus rytoj. gal ir prisijungsiu mirksiukas.gif kokioms trims dienoms bigsmile.gif nes jei ilgiau, tai kitas maistas suges doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dday @ 2009 04 22, 19:20)
o kada pasakysi kad jau krenta? man labai jau įdomu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vakarienei valgau avizinę košę  biggrin.gif norėčiau, pagalvosiu, kokios nuotaikos bus rytoj. gal ir prisijungsiu  mirksiukas.gif kokioms trims dienoms  bigsmile.gif nes jei ilgiau, tai kitas maistas suges doh.gif

apie balandzio 30-geguzes1 lotuliukas.gif gera pradzia-puse darbo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masculine @ 2009 04 22, 18:42)
apie balandzio 30-geguzes1  lotuliukas.gif gera pradzia-puse darbo  mirksiukas.gif

vaje vaje kiek laukti, turbūt spėsiu ir pati pabandyti ir sužinosiu, ar krenta lotuliukas.gif gal netgi ryt ir pradėsiu. nors sunku tokius dalykus man pasakyti ir prognoziuoti doh.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
griztu ir as blush2.gif pradejau,pora dienu pasilaikiau ir paskutiniu metu labai maistas i akis lenda ir kapoju viska is eiles doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif net geda pries save...... viskas,nuo rytojaus Kose bus mano drauge nr 1 cool.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif

Nu negaliu lenda i galwa tos mintys ir viskas... " o jei nenumesiu" ir visur kur neisijungi metant svori ribot angliavandenius, o cia...ATVIRKSCIAI , nu bet didelis pliusas tas kad nera pagundos kitam maistui, ne taip kaip su baltyminiu.... nu bet doh.gif negaliu tos mintys lotuliukas.gif
Tika perskaiciau dar 1 straipsni biggrin.gif taip iseitu kad kose aukso vidurys biggrin.gif nes yra ir baltymu ir rebalu ir daug angliavandeniu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 22 balandžio 2009 - 19:12
shiaip ar taip net jei ir svoris labai nepakis,galima guostis tuo,kad organizmas pasivale nuo visokio brudo bigsmile.gif
Atsakyti
Nu matyt tada tik tuom g.gif o ka daryt jaj man reikia kelniu ir nesukusiu dar iki 30 d unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
dar daug laiko thumbup.gif jei labai noresi,sukusi ax.gif tik nenusizenk savo maisto rezimui-kosytei tongue.gif
Atsakyti