Jei kam reiktų, man atliko 2 naujos pakuotes Yarinos. Galiu parduot pigiau.i az.Vilnius.
QUOTE(paperdoll @ 2010 03 25, 13:32)
o jums svoris nuo yarinos neauga? kaip su krutim?
ir ar yarina galima ekstra atveju pgerti du ciklus, kad "pastumti" menesines?
ir ar yarina galima ekstra atveju pgerti du ciklus, kad "pastumti" menesines?
viskas parasyta informacinej knygutej - galima
Vartoju Yarina savaitę. Prieš tai niekad jokių KT negėriau. Kol kas - jokio pašalinio poveikio, nei beria daugiau nei įprastai, nei galvą skauda, nei libido sumažėjęs
, tik pateplioja, bet man ir šiaip mm trukdavo savaitę ir būdavo gausios.
Žiūrėsiu, kaip bus toliau. Beje, įdomu, o tik pradėjus vartoti KT labai nepakenks, jei nedarysiu pertraukos ir gersiu iš karto 2 pakuotes? Ar geriau leisti organizmui pamažu priprasti?
Žiūrėsiu, kaip bus toliau. Beje, įdomu, o tik pradėjus vartoti KT labai nepakenks, jei nedarysiu pertraukos ir gersiu iš karto 2 pakuotes? Ar geriau leisti organizmui pamažu priprasti?
QUOTE(flight @ 2010 05 03, 14:32)
Et, panašu, kad ir man nebetinka (nežmoniški galvos skausmai prasidėjo, kasdien, po kelias valandas
)..
as irgi ka tik pradejau gerti, dar ne savaites nera, kol kas viskas labai gerai ir jokio pasalinio poveikio. o kaip tau greitai pasireiske galvos skausmas? ir ar esi tikrai kad cia tikrai nuo KT?
man šalutinis poveikis pasireiškė po kokių 10 dienų nuo vartojimo pradžios. Veidą išbėrė giliais, dideliais ir skausmingais spuogais... aišku laikinai. O visa kita kaip ir gerai, jokio tepliojimo, kad trūksta ūpo moktytis tablečiu kaltinti negaliu, jo trūko ir prieš pradedant gerti... o va su MB tai jokio noro sumažėjimo (bent kol kas) nėra, kaip tik saugiau jaučiuosi, tai MB laimingas
QUOTE(camillyte @ 2010 05 06, 20:01)
as irgi ka tik pradejau gerti, dar ne savaites nera, kol kas viskas labai gerai ir jokio pasalinio poveikio. o kaip tau greitai pasireiske galvos skausmas? ir ar esi tikrai kad cia tikrai nuo KT? 
Man pirmą savaitę buvo viskas čiki, net patepliojo nedaug
Sveiki. Tik ka grizau is Anglijos gyventi LT ir turiu 5 pakuotes Yarina (anglijoje jos Yasmin vadinasi). Man jos netiko tai sunaudojau tik viena pakuote o turejau 2 pakelius po 3 pakuotes... Jeigu kas naudoja ir noretu kad parduociau kreipkites. Kaina 30 Lt viena (bet parduosiu tik visas is karto).
QUOTE(flight @ 2010 05 11, 06:33)
Klausimas - baigiau pakuotę, dabar 7 dienų pauzė. Ar per šias 7 dienas būsiu saugi, nenaudodama papildomų kontracept.priemonių, jeigu paskui, t.y. , po tų 7 dienų, nebetęsiu KT vartojimo?

Būsi saugi
QUOTE(flight @ 2010 05 11, 05:33)
Klausimas - baigiau pakuotę, dabar 7 dienų pauzė. Ar per šias 7 dienas būsiu saugi, nenaudodama papildomų kontracept.priemonių, jeigu paskui, t.y. , po tų 7 dienų, nebetęsiu KT vartojimo?

Nebūsi saugi!!!!
bent aš taip suprantu informacinį lapelį. Ten parašyta, kad jei pamiršote tabletę pirmąją ciklo savaitę ir per paskutines 7 dienas turėjote lytinių santykių (kas reiškia ir per pertrauką),tai galėjote pastoti.
ir šiaip logiškai apmąsčius KT veikimą turėtų būti nesaugu...