Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina - 2

Jei kam reiktų, man atliko 2 naujos pakuotes Yarinos. Galiu parduot pigiau.i az.Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2010 03 25, 13:32)
o jums svoris nuo yarinos neauga? kaip su krutim?
ir ar yarina galima ekstra atveju pgerti du ciklus, kad "pastumti" menesines?

viskas parasyta informacinej knygutej - galima mirksiukas.gif bet ne daugiau nei dvi pakuotes isgerti be pertraukos galima, berods g.gif
Atsakyti
Vartoju Yarina savaitę. Prieš tai niekad jokių KT negėriau. Kol kas - jokio pašalinio poveikio, nei beria daugiau nei įprastai, nei galvą skauda, nei libido sumažėjęs bigsmile.gif , tik pateplioja, bet man ir šiaip mm trukdavo savaitę ir būdavo gausios.
Žiūrėsiu, kaip bus toliau. Beje, įdomu, o tik pradėjus vartoti KT labai nepakenks, jei nedarysiu pertraukos ir gersiu iš karto 2 pakuotes? Ar geriau leisti organizmui pamažu priprasti? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
turiu naują pakuotę Yarina. Pirkausi 2, bet matau,kad man netinka..Noriu parduoti. Info į AZ
Atsakyti
Et, panašu, kad ir man nebetinka (nežmoniški galvos skausmai prasidėjo, kasdien, po kelias valandas blink.gif doh.gif )..
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 05 03, 14:32)
Et, panašu, kad ir man nebetinka (nežmoniški galvos skausmai prasidėjo, kasdien, po kelias valandas  blink.gif  doh.gif )..

as irgi ka tik pradejau gerti, dar ne savaites nera, kol kas viskas labai gerai ir jokio pasalinio poveikio. o kaip tau greitai pasireiske galvos skausmas? ir ar esi tikrai kad cia tikrai nuo KT? unsure.gif
Atsakyti
man šalutinis poveikis pasireiškė po kokių 10 dienų nuo vartojimo pradžios. Veidą išbėrė giliais, dideliais ir skausmingais spuogais... aišku laikinai. O visa kita kaip ir gerai, jokio tepliojimo, kad trūksta ūpo moktytis tablečiu kaltinti negaliu, jo trūko ir prieš pradedant gerti... o va su MB tai jokio noro sumažėjimo (bent kol kas) nėra, kaip tik saugiau jaučiuosi, tai MB laimingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(camillyte @ 2010 05 06, 20:01)
as irgi ka tik pradejau gerti, dar ne savaites nera, kol kas viskas labai gerai ir jokio pasalinio poveikio. o kaip tau greitai pasireiske galvos skausmas? ir ar esi tikrai kad cia tikrai nuo KT? unsure.gif

Man pirmą savaitę buvo viskas čiki, net patepliojo nedaug smile.gif Antrą savaitę prasidėjo blink.gif Taip, esu visiškai tikra, kad galvos skausmai - nuo KT, net informaciniame lapelyje rašoma apie šį šautinį, gan dažną, poveikį. Anksčiau niekada gyvenime man TAIP neskaudėjo galvos (ir išvis, neskaudėdavo).
Atsakyti
Klausimas - baigiau pakuotę, dabar 7 dienų pauzė. Ar per šias 7 dienas būsiu saugi, nenaudodama papildomų kontracept.priemonių, jeigu paskui, t.y. , po tų 7 dienų, nebetęsiu KT vartojimo? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki. Tik ka grizau is Anglijos gyventi LT ir turiu 5 pakuotes Yarina (anglijoje jos Yasmin vadinasi). Man jos netiko tai sunaudojau tik viena pakuote o turejau 2 pakelius po 3 pakuotes... Jeigu kas naudoja ir noretu kad parduociau kreipkites. Kaina 30 Lt viena (bet parduosiu tik visas is karto).
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 05 11, 06:33)
Klausimas - baigiau pakuotę, dabar 7 dienų pauzė. Ar per šias 7 dienas būsiu saugi, nenaudodama papildomų kontracept.priemonių, jeigu paskui, t.y. , po tų 7 dienų, nebetęsiu KT vartojimo?  g.gif  rolleyes.gif

Būsi saugi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 05 11, 05:33)
Klausimas - baigiau pakuotę, dabar 7 dienų pauzė. Ar per šias 7 dienas būsiu saugi, nenaudodama papildomų kontracept.priemonių, jeigu paskui, t.y. , po tų 7 dienų, nebetęsiu KT vartojimo?  g.gif  rolleyes.gif

Nebūsi saugi!!!!

bent aš taip suprantu informacinį lapelį. Ten parašyta, kad jei pamiršote tabletę pirmąją ciklo savaitę ir per paskutines 7 dienas turėjote lytinių santykių (kas reiškia ir per pertrauką),tai galėjote pastoti.

ir šiaip logiškai apmąsčius KT veikimą turėtų būti nesaugu...
Atsakyti