Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios, ar išlaidžios?

as esu taupi bet isleidziu daug... ax.gif
Atsakyti
Siaip manau jog esu per viduriuka. turiu gana daug poreikiu, bet stengiuosi realiai vertinti savo galimybes, be to stengiuosi laikas nuo laiko investuoti pinigus, ypac jei vienu metu gaunu kokia didesne suma pinigu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ieevva @ 2008 02 12, 13:48)
as esu taupi bet isleidziu daug... ax.gif

Mano variantas biggrin.gif . Na tikrai su vyru perkam tik apgalvoję, permąstę ir atrodo tikrai reikalingus daiktus, ale pasižiūrėjus bendrą mėnesio išlaidų sumą taip nebeatrodo.
Atsakyti
Kai reikia galiu ir pataupyt,bet sunkiai man sekas doh.gif
Atsakyti
Aš tai labai išlaidi ax.gif kaip vyras sako pinigai kišenę drasko doh.gif žinau, kad blogai, ypač kai viską išleidi nuo kortelės, bet už tai nuo sąskaitos stengiuosi nepajudinti litukų biggrin.gif
Atsakyti
dėl savęs esu taupi,lepinu vyrą ir vaiką,dėl jų daugiausia išleidžiu,
toks jau mano būdas verysad.gif
Atsakyti
Taupi g.gif g.gif ne ko gero atvirksciai.
Atsakyti
As tai taupi, bet MB tai laaaaaaabai islaidus verysad.gif
Atsakyti
As irgi islaidi doh.gif Kartais pagalvoju butu gerai jei buciau taupi, bet is kitos puses gyvenimas pertrumpas kad atsakyti sau nedideliu malonumu blush2.gif mirksiukas.gif
Be to, taupydama laimingesne nesijauciu, tad islaudaujam tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborge: 18 vasario 2008 - 09:50
Stengiuosi laikytis viduriuko, bet kartais pratrūkstu ir perku daiktus kuriems jaučiu silpnybę kvepalus, batus ir apatinį trikotažą ax.gif
Atsakyti
Mudu abu esam taupus bigsmile.gif
Atsakyti
Taupi per prievarta g.gif Jei galeciau,tikrai noreciau paislaidaut neskaiciuojant,niekada to nedariau rolleyes.gif
Atsakyti