Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios, ar išlaidžios?

Aš esu taupi smile.gif Kadangi dabar šeimą išlaiko vyras, tai pinigėliais tikrai nesimėtau ax.gif Kada pradėsiu dirbti, galvoju, kad kiekvieną mėnesį kažkokią pinigų sumą pasiskirsiu tik savo malonumams biggrin.gif
Atsakyti
niekada nemokejau taupyti doh.gif cia baisiausias mano minusas verysad.gif
Atsakyti
Esu labai išlaidi...niekaip neišeina išmokt taupyt doh.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad esu labai taupi, kai kada net pačiai bloga pasidaro nuo to.
Kokius du kartus per metus leidžiu sau paišlaidauti, bet proto ribose ax.gif
Atsakyti
Kai reikia būnu taupi bigsmile.gif bet tai būna labai retai smile.gif
Atsakyti
Esu taupi bigsmile.gif Nešvaistau pinigų kur nereikia, visad apgalvoju ar man tikrai to daikto reikia ax.gif
Atsakyti
anksčiau buvau išlaidesnė, dabar sau gailiu, o namams - ne. Kol neturiu lėliuko bandau susitvarkyti savo buitį.
Atsakyti
QUOTE(Lepista @ 2008 03 24, 00:39)
Kai reikia būnu taupi  bigsmile.gif  bet tai būna labai retai  smile.gif

Tą patį galiu pasakyti apie save, kartais be reikalo išleidžiu nemažai pinigėlių, o kai reik galiu stipriai suveržti diržiuką. smile.gif
Atsakyti
Taupi, bet renkuosi kokybiskus produktus kiekybes saskaita.
Atsakyti
Kai turiu p-akankamai pinigų galiu būt laaaaabai išlaidi, o kai užtenka tik sūriui ir duonai, daugiau neišleisiu - gyvensiu kaip vienuolė. Rezultatas - išlaidi taupuolė arba taupi išlaidūnė blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Mėgstu taupyti maisto sąskaita (kiekio, o ne kokybės - patikėkit, tai tik į naudą ir piniginėms, ir figūroms).
Atsakyti
Esu išlaidi, o situaciją pablogina dar ir tai, kad vyras irgi išlidus. Rezultatas - pilni namai niekniekių doh.gif
Atsakyti