aš esu gana taupi, tačiau yra vietų kur neskaičiuoju. pvz, taupau kasdieniniam gyvenime, stengiuosi neiti i brangias vietas valgyti, gamintis maistą namie, skudurai manęs iš vis nedomina, todėl gana lengvai ant jų tauposi. bet...visas mano taupymas baigiasi kelionėse. tam aš ir taupau, kad galėčiau išlaidauti kažkur važiuojant ir kažką naujo patiriant. man nereikia daiktų, bet mėgstu pramogas. todėl vienur gana taupi, kitur išlaidi. tiesa, stengiuosi visuomet turėti pinigų "juodai dienai", nes maža kas. tai kaip ir neliečiama suma, nors labai dažnai norisi pakrapštyt

QUOTE(fsss~ @ 2008 02 24, 20:20)
aš esu gana taupi, tačiau yra vietų kur neskaičiuoju. pvz, taupau kasdieniniam gyvenime, stengiuosi neiti i brangias vietas valgyti, gamintis maistą namie, skudurai manęs iš vis nedomina, todėl gana lengvai ant jų tauposi. bet...visas mano taupymas baigiasi kelionėse. tam aš ir taupau, kad galėčiau išlaidauti kažkur važiuojant ir kažką naujo patiriant. man nereikia daiktų, bet mėgstu pramogas. todėl vienur gana taupi, kitur išlaidi. tiesa, stengiuosi visuomet turėti pinigų "juodai dienai", nes maža kas. tai kaip ir neliečiama suma, nors labai dažnai norisi pakrapštyt 

kelionems ir as taupau

QUOTE(maksas @ 2005 08 18, 10:01)
Rezervas yra laaaabai geras dalykas
Pas mane taip pat jis yra saugiai padėtas ir neliečiamas
Visi kiti atsidėjimai tai yra konkretūs, nes pastoviai yra eilė "pirkinių", kelionių.....
Bet prie viso to mes nepamirštam ir savęs, savaitgaliais niekada negaminu, valgom mieste, pramogų neatsisakom.............
O šeip gyvenam beveik šia diena, nes nežinau kas bus rytoj, į ką ta sukaupta sumelė pavirs atsiradus eurui
Visam gyveninui juk neprikaupsi, o vėliau gali gailėtis, kad kažkada galėjai sau tai leisti, bet to nedarei

Pas mane taip pat jis yra saugiai padėtas ir neliečiamas

Visi kiti atsidėjimai tai yra konkretūs, nes pastoviai yra eilė "pirkinių", kelionių.....
Bet prie viso to mes nepamirštam ir savęs, savaitgaliais niekada negaminu, valgom mieste, pramogų neatsisakom.............
O šeip gyvenam beveik šia diena, nes nežinau kas bus rytoj, į ką ta sukaupta sumelė pavirs atsiradus eurui

Visam gyveninui juk neprikaupsi, o vėliau gali gailėtis, kad kažkada galėjai sau tai leisti, bet to nedarei

tai nelaikyk pinu litais ,keisk i eurus,nes poto tikrai neaisku i ka jie pavirs.mes visus pinigus keiciam i eurus.
Papildyta:
mes su draugu taupom remontui,bet sau nieko negaliu susitaupyt,man pinigai kisenes drasko

esu labai išlaidi

as taip pat esu islaidi
man tai isvis pinigai kisenes drasko
as taip pat esu islaidi,nemoku taupyt

as taupiai islaidi
turiu suma, kuria galiu isleisti kas menesi sau, nuo algos iki algos negyvenu

QUOTE(egliosha @ 2008 03 01, 22:05)
as taupiai islaidi
turiu suma, kuria galiu isleisti kas menesi sau, nuo algos iki algos negyvenu 

Kaip as noreciau sitaip gyventi

Esu baisiai islaidi

Bet nepirkti neiseina

As nei islaidi , nei ne....ziurint su kuo lygint
Netaupau maistui, vitaminams, na-drabuziams per daug neislaidauju, bet jei ko noriu-perku.
Kelionems daug pinigeliu iseina, bet nepailseti irgi nevalia
Zodziu, nebutu is ko islaidauti-neislaidauciau
O jei ko labai noriu, bet tuo metu lyg ir ranka nekyla pirkti sau sakau-"tau vyras ACIU nepaskys, kad nepirkai nauju bateliu"-tada stengiuosi negalvoti ir jau tustinu pinigine

Kelionems daug pinigeliu iseina, bet nepailseti irgi nevalia

Zodziu, nebutu is ko islaidauti-neislaidauciau

O jei ko labai noriu, bet tuo metu lyg ir ranka nekyla pirkti sau sakau-"tau vyras ACIU nepaskys, kad nepirkai nauju bateliu"-tada stengiuosi negalvoti ir jau tustinu pinigine

QUOTE(išprotėjus @ 2008 03 02, 16:15)
Kaip as noreciau sitaip gyventi
Esu baisiai islaidi
Jau vien zurnalams per menesi isleidziu apie 200 lt
Bet nepirkti neiseina
ir kas svarbiausia beveik ju neskaitau
tik paveiksliukus paziuriu 

Esu baisiai islaidi

Bet nepirkti neiseina

aš ir taip ir ne.Visada turim juodai dienai,jei ką.bet būna toks tarpas,kai nueinu į pvz rūbų parduotuvę ir nebeišlaikius nusiperku kokį rūbą

islaidi