Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios, ar išlaidžios?

aš esu gana taupi, tačiau yra vietų kur neskaičiuoju. pvz, taupau kasdieniniam gyvenime, stengiuosi neiti i brangias vietas valgyti, gamintis maistą namie, skudurai manęs iš vis nedomina, todėl gana lengvai ant jų tauposi. bet...visas mano taupymas baigiasi kelionėse. tam aš ir taupau, kad galėčiau išlaidauti kažkur važiuojant ir kažką naujo patiriant. man nereikia daiktų, bet mėgstu pramogas. todėl vienur gana taupi, kitur išlaidi. tiesa, stengiuosi visuomet turėti pinigų "juodai dienai", nes maža kas. tai kaip ir neliečiama suma, nors labai dažnai norisi pakrapštyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fsss~ @ 2008 02 24, 20:20)
aš esu gana taupi, tačiau yra vietų kur neskaičiuoju. pvz, taupau kasdieniniam gyvenime, stengiuosi neiti i brangias vietas valgyti, gamintis maistą namie, skudurai manęs iš vis nedomina, todėl gana lengvai ant jų tauposi. bet...visas mano taupymas baigiasi kelionėse. tam aš ir taupau, kad galėčiau išlaidauti kažkur važiuojant ir kažką naujo patiriant. man nereikia daiktų, bet mėgstu pramogas. todėl vienur gana taupi, kitur išlaidi. tiesa, stengiuosi visuomet turėti pinigų "juodai dienai", nes maža kas. tai kaip ir neliečiama suma, nors labai dažnai norisi pakrapštyt  doh.gif

kelionems ir as taupau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2005 08 18, 10:01)
Rezervas yra laaaabai geras dalykas  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Pas mane taip pat jis yra saugiai padėtas ir neliečiamas  ax.gif
Visi kiti atsidėjimai tai yra konkretūs, nes pastoviai yra eilė "pirkinių", kelionių.....
Bet prie viso to mes nepamirštam ir savęs, savaitgaliais niekada negaminu, valgom mieste, pramogų neatsisakom.............
O šeip gyvenam beveik šia diena, nes nežinau kas bus  rytoj, į ką ta sukaupta sumelė pavirs atsiradus eurui  doh.gif 
Visam gyveninui juk neprikaupsi, o vėliau gali gailėtis, kad kažkada galėjai sau tai leisti, bet to nedarei  ax.gif

tai nelaikyk pinu litais ,keisk i eurus,nes poto tikrai neaisku i ka jie pavirs.mes visus pinigus keiciam i eurus.
Papildyta:
mes su draugu taupom remontui,bet sau nieko negaliu susitaupyt,man pinigai kisenes drasko biggrin.gif
Atsakyti
esu labai išlaidi rolleyes.gif
Atsakyti
as taip pat esu islaidi
Atsakyti
man tai isvis pinigai kisenes drasko
Atsakyti
as taip pat esu islaidi,nemoku taupyt schmoll.gif
Atsakyti
as taupiai islaidi biggrin.gif turiu suma, kuria galiu isleisti kas menesi sau, nuo algos iki algos negyvenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 03 01, 22:05)
as taupiai islaidi biggrin.gif turiu suma, kuria galiu isleisti kas menesi sau, nuo algos iki algos negyvenu ax.gif

Kaip as noreciau sitaip gyventi verysad.gif
Esu baisiai islaidi doh.gif Jau vien zurnalams per menesi isleidziu apie 200 lt
Bet nepirkti neiseina doh.gif ir kas svarbiausia beveik ju neskaitau doh.gif tik paveiksliukus paziuriu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išprotėjus: 02 kovo 2008 - 16:16
As nei islaidi , nei ne....ziurint su kuo lygint g.gif Netaupau maistui, vitaminams, na-drabuziams per daug neislaidauju, bet jei ko noriu-perku.
Kelionems daug pinigeliu iseina, bet nepailseti irgi nevalia blush2.gif
Zodziu, nebutu is ko islaidauti-neislaidauciau mirksiukas.gif
O jei ko labai noriu, bet tuo metu lyg ir ranka nekyla pirkti sau sakau-"tau vyras ACIU nepaskys, kad nepirkai nauju bateliu"-tada stengiuosi negalvoti ir jau tustinu pinigine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 03 02, 16:15)
Kaip as noreciau sitaip gyventi verysad.gif
Esu baisiai islaidi  doh.gif  Jau vien zurnalams per menesi isleidziu apie 200 lt
Bet nepirkti neiseina  doh.gif  ir kas svarbiausia beveik ju neskaitau  doh.gif tik paveiksliukus paziuriu  doh.gif

blink.gif

aš ir taip ir ne.Visada turim juodai dienai,jei ką.bet būna toks tarpas,kai nueinu į pvz rūbų parduotuvę ir nebeišlaikius nusiperku kokį rūbą blush2.gif aišku,galėdama ir išsiverst be jo blush2.gif nu bet tam mes ir esam moterys............
Atsakyti
islaidi blush2.gif
Atsakyti