Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios, ar išlaidžios?

Bunu taupi iki to laiko kol pakeliui nepasipainioja prekybos centras, o ypac jei tuo metu ten vyksta akcijos, tada ir prasideda biggrin.gif , kaskarta prisizadu sau, kad paskutinis kartas kai islaidauju, bet tai tesiasi iki sekancio karto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2008 04 09, 13:52)
Bunu taupi iki to laiko kol pakeliui nepasipainioja prekybos centras, o ypac jei tuo metu ten vyksta akcijos, tada ir prasideda  biggrin.gif , kaskarta prisizadu sau, kad paskutinis kartas kai islaidauju, bet tai tesiasi iki sekancio karto  biggrin.gif

Vat dėl ko esu laiminga, tai dėl savo nežaboto išrankumo. Jokios akcijos manęs nejaudina biggrin.gif
Atsakyti
Man labai patinka Coco Chanel posakis apie taupuma:" Taupumas - tai pinigu leidimas be malonumo" ax.gif

Kaip ten bebutu gyvenam tik viena karta... smile.gif
Atsakyti
as tai labai islaidi doh.gif gerai, kad vyra taupu turiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksantipe @ 2008 05 09, 17:44)
as tai labai islaidi  doh.gif gerai, kad vyra taupu turiu  thumbup.gif

Pas mus taspats lotuliukas.gif
Atsakyti
kai studente buvau, kartais sustodavau pamastyti, ar pirkti zurnala "panele" ar krema "margarita"? kaina buvo vienoda, o kapeiku turi tik vienam is dvieju...dabar mano kolekcijoj puikuojasi pirmasis "paneles" zurnalas, o "margaritos" kremus pakeite gerokai brangesni...
manau, kad zmogaus pajamos auga, keiciantis jo poreikiams, o ne atvirksciai. siandien mano poreikiai labai isauge nuo tos dienos, kai reikedavo rinktis ka pirkti. prisipazinsiu, siandien ne nezinau kiek maisto produktai kainuoja. ir man tai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazhulka @ 2008 05 17, 00:35)
kai studente buvau...
siandien ne nezinau kiek maisto produktai kainuoja.

manau, labai svarbu pajausti si skirtuma, tada pinigus zmogus vertina, kad gali buti ir kitaip, o issilavinimas, darbas, gali pakeisti studentisko gyvenimo sunkumus i situacija, kai renkiesi, ko noretum, o ne ka isgali isigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2008 04 09, 14:52)
Bunu taupi iki to laiko kol pakeliui nepasipainioja prekybos centras, o ypac jei tuo metu ten vyksta akcijos, tada ir prasideda  biggrin.gif , kaskarta prisizadu sau, kad paskutinis kartas kai islaidauju, bet tai tesiasi iki sekancio karto  biggrin.gif

pas mane kaskas tai panasaus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Stengiuos,bet kai jau ko uzsimanau,nebeiseina taupyt,geda.
Atsakyti
šeip tai esu labai išlaidi,bet dabar užsibrežiau susitaupyti ir dedu centa prie cento
Atsakyti
Kartu su vyru esame labai taupūs, ir tuo viens kitam labai patinkame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ggggreta @ 2008 06 03, 12:45)
Kartu su vyru esame labai taupūs, ir  tuo viens kitam labai patinkame  4u.gif

Kai abu vienodai taupūs-gerai. mirksiukas.gif Skirtingai į taupymą žiūrintys, turi problemų.
Atsakyti