Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios, ar išlaidžios?

Ash turiu omenyje konkreciai barus, yra daug kitu laisvalaikio ir pinigu leidimo budu, nebutinai mirkt bare. Mums tai atrodo beprasmiskiausiai isleidziami pinigai. O be to ash pati megstu gaminti ax.gif, o pabaliavojam puikiaisiai ir namuose su draugais. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Manau, kad esu išlaidi, bet kai reikia tai moku taupyti. Bet kai turiu pinigų tai perku ko reikia ir nereikia ax.gif , pvz. einu su sąrašiuku į pardą, tai nusiperku dvigubai daugiau negu sąrašiuke, o kartais ir neparsinešu namo tai ko tikrai reikėjo. Va tokia esu blush2.gif
Atsakyti
kaip sakoma,kuo daugiau uzdirbi,tuo daugiau isleidi ax.gif
as esu siaubingai islaidi,ex doh.gif
Atsakyti
labai taupi
bet babkių vis tiek nėra bigsmile.gif
Atsakyti
Siūlau pasidaryti suvetinę visų išlaidų. Surinkti kvitukus ir suvesti smulkmeniškai. Kuo smulkiau tuo geriau. Aš taip dariau tris mėn. Ir išanalizavau kur per daug išleidžiu. Nuo to reikia pradėti taupyti.
Atsakyti
nu dabar tai taupom labai taupom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GIEDRŪNĖ @ 2006 03 21, 13:34)
nu dabar tai taupom labai taupom blush2.gif

Ar dėlto,kad yra mažiukas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nana @ 2006 03 18, 13:04)
Siūlau pasidaryti suvetinę visų išlaidų. Surinkti kvitukus ir suvesti smulkmeniškai. Kuo smulkiau tuo geriau. Aš taip dariau tris mėn. Ir išanalizavau kur per daug išleidžiu. Nuo to reikia pradėti taupyti.

lygiai savaite uzteko kantrybes, labai jau baisiai tie skaiciai popieriuje atrode ax.gif
Atsakyti
Gal ir baisoki tie skaičiai, bet labai veiksmingi. Kai pamačiau, kad sutaupyti nieko neišeis, pradėjom naudoti lizingo paslaugomis. Žinai, kad reikia atiduoti, o kas lieka - logiškai išleisti, kad pragyventum iki algos. Gal pirmus du mėnesius buvo sunkiau. Dabar jau 5 m,etai sėkmingai vykdoma tokia veikla. Kolkas viskam užtenka. O kartais net užspaudžiam kelis litukus. ax.gif
Atsakyti
esu ziauriai islaidi... doh.gif
Atsakyti
Man taupymas opi tema, mat niekad gyvenime nezinojau, ka reiskia taupyti, o dabar taip sakant labai gerai tauposi...kai vyrui algos nesumoka laiku lotuliukas.gif Mes taip vis sau sakom, kad pinigus saugiai paslepe laikom, o taupymo veiksmingumas simtaprocentinis! thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nana @ 2006 03 18, 14:04)

g.gif bandžiau su tom išlaidų suvestinėm...nu nieko neišėjo. Yra tokia programėle''namų buhalteris'', tai ten reikia kiekvieną pirkinį kokiai nors kategorijai priskirti. Tai aš pvz. krevetes nusipirkus, jei bandau jas priskirti prie maisto, tai teisinuosi ''negi ir valgyt jau normaliai negalėsiu'', o jei prie kita-''tai dabar augindama vaiką, jau nieko sau negalėsiu leist?''.Tai tik susinervinu išlaidas fiksuodama.Žodžiu su taupumu ne kas schmoll.gif
Atsakyti