Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (6 tema)

QUOTE(majaliza @ 2009 03 25, 16:02)
Vilniuj smile.gif kirpykloj

Kurioj cia?
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2009 03 24, 19:19)

Gal tiktu tarpinis varijantas, daugiau link sviesios spalvos? Tamsus plaukai grazu, bet gal kiek per tamsus, o sviesus man taip pat graziai atrodo, bet nenaturaliai atrodo, tai gal vertetu pasirinkt kitoki atspalvy 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 25, 15:43)
žinok ir man ax.gif
anksčiau norėjau baltos spalvos, o db esu patenkinta tamsesne. bet vat ryžos vistiek nepernešu....

Man taip pat paskutiniu metu prie sirdies naturalesne spalva, ne visiskai balta, bet va po bandymu tapti naturalesnei gavausi ryza, tai dabar vel tenka sviesint plaukus o labai sviesiu nenoriu doh.gif
Atsakyti
niu, mergaitės, aš vėl nevilty verysad.gif nuėjau dažyt ataugusių šaknų, ir rezultatas - ryškiai ryžos doh.gif jau nublūsti baigiu nuo tų bandymų...
Kirpėja net pasakė "jaučiu neištversi, ir nusidažysi vėl tamsiai...". Ir labai gali būt, nes tikrai nervai nebelaiko gun_bandana.gif šiandien dar paskambinau tai kirpėjai pasitarti, klausiau, kokia išeitis, tai sakė, kad itin stiprus tas ryžas pigmentas pas mane, kad praktikoj savo dar nesusidūrė, kad nepaimtų jos sugalvota formulė. Na, ir sakė, kad reikės milteliais iš pradžių išiminėti spalvą, o paskui tonuoti.
Bet tai su tokiu dažymu juk aš niekada sveikų plaukų neturėsiu, tiesa? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkoSesuo: 25 kovo 2009 - 15:59
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 03 25, 16:56)
niu, mergaitės, aš vėl nevilty  verysad.gif  nuėjau dažyt ataugusių šaknų, ir rezultatas - ryškiai ryžos  doh.gif  jau nublūsti baigiu nuo tų bandymų...
Kirpėja net pasakė "jaučiu neištversi, ir nusidažysi vėl tamsiai...". Ir labai gali būt, nes tikrai nervai nebelaiko  gun_bandana.gif šiandien dar paskambinau tai kirpėjai pasitarti, klausiau, kokia išeitis, tai sakė, kad itin stiprus tas ryžas pigmentas pas mane, kad praktikoj savo dar nesusidūrė, kad nepaimtų jos sugalvota formulė. Na, ir sakė, kad reikės milteliais iš pradžių išiminėti spalvą, o paskui tonuoti.
Bet tai su tokiu dažymu juk aš niekada sveikų plaukų neturėsiu, tiesa?  g.gif

Tai va ir as tik su milteliais saknis nusidazau, nenoriu su dazais su 12 proc. net bandyt, nes su 9 nenuima..
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 03 25, 15:56)
niu, mergaitės, aš vėl nevilty  verysad.gif  nuėjau dažyt ataugusių šaknų, ir rezultatas - ryškiai ryžos  doh.gif  jau nublūsti baigiu nuo tų bandymų...
Kirpėja net pasakė "jaučiu neištversi, ir nusidažysi vėl tamsiai...". Ir labai gali būt, nes tikrai nervai nebelaiko  gun_bandana.gif šiandien dar paskambinau tai kirpėjai pasitarti, klausiau, kokia išeitis, tai sakė, kad itin stiprus tas ryžas pigmentas pas mane, kad praktikoj savo dar nesusidūrė, kad nepaimtų jos sugalvota formulė. Na, ir sakė, kad reikės milteliais iš pradžių išiminėti spalvą, o paskui tonuoti.
Bet tai su tokiu dažymu juk aš niekada sveikų plaukų neturėsiu, tiesa?  g.gif

na taip jau su tokiu dažymu nekas bus plaukiukams. o labai ataugusios šaknys buvo?
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 25, 17:03)
na taip jau su tokiu dažymu nekas bus plaukiukams. o labai ataugusios šaknys buvo?

O su kiek proc. dazais tau daze, kokia jos ta formule? Ir ar nesake milteliais su kiek reiketu?
Atsakyti
Sveikos merginos,
Noreciau jusu patarimo. Nuotraukose, darytose patalpoje su nenaturalia sviesa, mano plaukai atrodo geltoni, nors naturalioje sviesoje jie normalus smile.gif

Kad butu aiskiau, imetu plauku nuotr:
http://public.fotki.com/kamiIe/
Slaptazodis: SM

Cia visur spalva ta pati, o nuotraukos darytos ta pacia savaite. Ka daryt? Svarstau, tamsinti, sviesinti ar pilkinti reiktu tokiu atveju, kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(aaausryte @ 2009 03 25, 13:02)
Labas,

visus metus vargau su savo plaukučiais..
visada plaukus daziau tik juodai ir prieš metus pradėjau šviesinti,
bandau įkelti foto, prieš ir po smile.gif
http://public.fotki....aausryte/foto1/

Man tamsus graziau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(aaausryte @ 2009 03 25, 14:10)
man visi sako kad su tamsiais gražiau 4u.gif , tik mano vyrui blondinė yra viskas..
ko dėl meilės nepadarysi wub.gif

ir dėl vyro šviesini? biggrin.gif mano draugui graziau buvo raudoni, bet vistiek as nusisviesinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2009 03 25, 17:03)
Tai va ir as tik su milteliais saknis nusidazau, nenoriu su dazais su 12 proc. net bandyt, nes su 9 nenuima..

man su 12 proc dažė, graužė stipriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(R.V. @ 2009 03 25, 14:22)
o kokia kaina to keratase?
as naudoju biotreatment. Gal kas bandet? kuris kazin gerenis, keratase ar biotreatment?

Ir kaip tau biotreatment? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 25, 17:03)

ne, nelabai daug ataugusios, gal koks cm ir buvo. Vis tiek šviečiasi, neištversiu dar mėnesį, kad vėl ataugtų, jaučiu anksčiau lėksiu...
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 03 25, 16:27)
ne, nelabai daug ataugusios, gal koks cm ir buvo. Vis tiek šviečiasi, neištversiu dar mėnesį, kad vėl ataugtų, jaučiu anksčiau lėksiu...

po savaitėlėe neatrodys taip blogai. kažkaip kai pradeda lysti natūralūs, nebe taip ryžai atrodo tos šaknys g.gif
Atsakyti