QUOTE(majaliza @ 2009 03 25, 13:16)
matai, kiek plauku, tiek nuomoniu
man tas
ALFAPARF SEMI DE LINO buvo kazkiek per "sunkus", dabar naudoju
kerastase, bet kazkada ir
Alter ego visai patiko
as turiu kerastase,nieko gero jis plauku galu neapsauko,noriu pabandyti biotraiment
QUOTE(empa @ 2009 03 25, 16:16)
Sveikos merginos,
Noreciau jusu patarimo. Nuotraukose, darytose patalpoje su nenaturalia sviesa, mano plaukai atrodo geltoni, nors naturalioje sviesoje jie normalus smile.gif
Kad butu aiskiau, imetu plauku nuotr:
http://public.fotki.com/kamiIe/
Slaptazodis: SM
Cia visur spalva ta pati, o nuotraukos darytos ta pacia savaite. Ka daryt? Svarstau, tamsinti, sviesinti ar pilkinti reiktu tokiu atveju, kaip manot?
man 5 ir 6foto spalva grazi,kitur man nelabai
o as panos nebezinau ko noriu ,del sveikumo noriu nusidazyti plaukus savo naturalia spalva,bet man ji nepatinka,bet uztat tureciau sveikus plaukus,bet kai tamsus noriu sviesiu ,nes man patinka sviesus,bet kai nudazo man nepatinka,nes spalva gaunasi ryza,geltona,nenaturali,vot panasi kur pana idejo foto kur pirma plaukai sviesus antroj tamsus,kur saket kad tamsus graziau,man ir kazkaip kimba panasiai ir per sviesiai ,nemoku paaiskint,noriu kaip sakiau panasios o medaus spalva o gaunas zymiai sviesesni ir neatrodo naturaliai,va drauge visa gyvenima buvo blindinem,ir dabar nusitamsins savo naturaliai spalva,jau plaukus atsiaugino nes nebesibalina,o mano kaip trupa taip trupa,nes dazo su miltukais