QUOTE(carela @ 2009 03 25, 17:01)
nu jo,jokiu sampunu skiedimui

nebejuokaukit.oksidatoriu yra pirkti droge,arba kirpykloms skirtose prekiu parduotuvese.jei plaukai i ruduma tai tepkite su devyniais proc. blogiausiu atveju galima skiesti su vandeniu,bet tik ne su sampunu.
vat čia nesutinku... kirpėja pasakojo, kad kirpykloj per seminarą goldwell mokė kaip dažyt, tai deda dalį šampūno dalį 6 proc. oksidatoriaus ir dažų. laiko 20 min. ir labai gražiai uždėjo atspalviuką, o šaknis pora tonų pašviesino ir galėjau dar vaikščioti pora savaitėlių nešviesinusi šaknų. taip kad šampūnu skiesti glima. sakė tokiu būdu galima visiškai nusišviesinti plaukus. bet turbūt tik ne mano, nes pašviesėjo tai nežymiai.
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 25, 17:30)
As tau siulyciau tada sruoguoti daug smulkiu sruogeliu ant virsutinio plauku sluoksnio, o kitus padazyti medaus arba sviesiai ruda spalvyte
Papildyta:
As irgi, pas mane saknis dazant vos vos isryzeja, bet pas mane tokie plaukai, kad jeigu dedi pilka arba violetiny atspalvy, kad neutralizuotu ta ryzuma, tai lieku zalia, melsva, zila

Tai jau geriau vos vos ryza, nes su tais pilkinimais galima tikrai sugadinti plauku spalva, nes labai pigmentas ysieda y plauka ir po to reakciju yvairiausiu gaunas. Siandien buvau pas kirpeja galiukus pakirpt, jinai pries 2 men. mane is zalsvos y balta vel atvertus buvo, tai sake tikrai padaugejo "samaneliu" nuo yvairiu pilkintoju, pilksvu tonu naudojimo
aš tai naudoju pilkinantį šampūną, tai man patinka ką jis padaro su tais gelsvais. jie tokie prigesinti būna, spalvelė šaltesnė pasidaro, ir kažkaip natūraliau atrodo. labai nemėgstu kai šviečia ryžai...
Papildyta:
Tai vat išbandžiau keune. ir nieko blogo negaliu pasakyti. nukando puikiai

aišku ne baltai, kas ant mano plaukų neįmanoma, bet žodžiu pakankamai gerai. bet įdomu kaip kastų natūralius plaukus, nes jau pasakojau, kad šaknys pora tonų pašviesėjo nuo glodwell, prieš pora savaitėlių...

kai ataugs ant natūralių dažysiu, žiūrėsiu, kaip juos ima