QUOTE(Indrushka @ 2009 03 27, 20:30)
aciu uz priemima
na jei nelabai dalinat albumelio duomenis tai as cia pasirodysiu, o jei duosit tai parodysiu save albumelyje
na del nesu visiskai blondine, daugiau dabar dar tokia medaus spalva, bet sviesesiu dar

buvau tokia pusiau skusta pusiau lupta, pries gimdyma nusikirpau ir nusitamsinau (naturaliai esu tamsiaplauke) paskui pasruogavo man plaukus, bet ziuredama foto supratau, kad vis tik budama blondine esu sau graziausia

kaip ir SB

kuo daze tai tikrai nepasakysiu, zinau tik kad labai labai skaniai dazai kvepejo
Tai manau kai prisijungs kas ten tvarko albumiuką, pasakys kur atsiųsti foto ir gausi prisijungimo duomenis
Papildyta:
[quote=Maluna,2009 03 27, 20:58]
[/quote]
Žinau kad apie valandą, kitos panelės ir per naktį palieka
O Tavo virsmo istoriją nuo raudonos iki šviesios būtų įdomu išgirst, pati esu dabar nei raudona, nei ruda
[/quote]
Palaikiau apie valandą ir aš, labai gerai plaukučiams, bet nežinau ar kažkas ypatingiau nei tik laikant paprastą kaukę be jokio aliejaus
Nu aš šiaip kokia tik nebuvau, naturalūs tai kažkokie mano nei pilki, nei rudi

tada šviesinau, bet tokia natūralia spalva namie, tada sumąsčiau nusidžyti juodai

paskui iš juodos tapau baklažanine, tada po truputį namie dažydavau raudonais ir perėjau prie ryškiai raudonų..
O tada jau nutariau šviesintis, nes ta raudona spalva pradėjo man elergiją kelti

bet nešviesino man iš kart, vieną kartą sruogelių, kitą kartą.. taip gal 3 kokius kartus po biški, tada jau vieną kartą nuėjau ir sakau kirpėjai, kad nebegaliu pakęsti tų raudonų, dėkit kiek įmanoma daugiau šviesių

aišku po to karto nutrupėjo galai kažkiek, slinko kelias savaites.. Jau galvojau tamsinsiu vėl, nes liksiu plika

bet atsistatė plaukučiai

O dabar jau praktiškai esu patenkinta spalva, tik yra truputį likę raudonų, bet kai dažysiu, prašysiu, kad pilnai jau ir tuos panaikintų ir jau tada vasarą ilsinsiu ir auginsiu plaukus
Dabar pažiūriu nuotraukas, tokia sau esu graži šviesi, nepalyginsi su tais raudonais
išsiplėčiau biški