QUOTE(renaciuk29 @ 2009 04 11, 00:33)
Kad man ir ta blondine buti nelabai sekesi...arba dar galvoju,kad kirpejos normalios nerandu,nors daug metu pas ta pacia vaiksciojau tai ji nieko nezinojo tik kaip dazyti sruogelem,mano naturalus sviesiai pilki,tai pasruoguoti visai nieko atrode, dar pilko tonerio uzsipildavau ir
, nu bet mano plaukai ir taip sausoki ,o dar balinti isvis suprastejo,tai sumaniau kad gal visus kokiais augaliniais nusidazyti,tai isvis katastrofa- gavausi ryza,nu tiksliau labai daug geltono atspalvio,kas man baisiausia,galvoju gal nusitamsinti, pabuti brunete,tai isvis kazkoks s... gaunasi,nezinau jau net ka daryti,kiek bedazo,tiek kazkoks ryzas atspalvis,gal tiesiog kirpeja, manau nepataria normaliai(cia jau kita)sunku paciai is tos paletes issirinkti,vienaip atrodo,kitaip gaunasi...tai dabar galvoju gal vel prie sviesiu gryzti...kaip jus nusisviesinot ir kokia dabar sviesi spalvyte?

Nium sveikos mergaites,su sventem praejusiom

Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 04 11, 22:09)
nu blembacki man kazkaip nesamoningai dazo ,visi plaukai pilkai rudi kazkokie,o saknys nudaze svesiom sruogom,ir tikrai skiriasi nuo visu likusiu plauku,ei tonuoja nieko,prasiau kad patonuotu ,sako neims mmano spalvos,as nesuprantu visoms gali uzdet atspalvi o man jau negalima
bet tai kaip idomiai