As tai naudoju efalock tiesintuva, jau antra, nes pirmas sugedo. Tiesina tikrai gerai ir gana greitai ikaista
Tik naudoju kokius 5 metus tai plaukuciai truputuka pasilpe, jauciasi, seniau tikrai storesni buvo
QUOTE(Erika E. @ 2010 03 23, 19:39)
As tai naudoju efalock tiesintuva, jau antra, nes pirmas sugedo. Tiesina tikrai gerai ir gana greitai ikaista
Tik naudoju kokius 5 metus tai plaukuciai truputuka pasilpe, jauciasi, seniau tikrai storesni buvo 
tas tai tiesa..Plauku nuo lyginimo nutriso visai..jau dabar naudoju tik isskirtiniais atvejais
Na sveikos... taivat ... Buvau parduotuveje pirkti Babyliss BAB2075E ,o nusipirkau BaBylissPRO BAB2071E,nes dave pabandyti. Tai Babyliss BAB2075E nelabai patiko
Na bet manau,kad ,tai priklauso nuo plauku strukturos
Tai parsiveziau namo,BaBylissPRO BAB2071E, tai negaliu atsidziaugti,nes esu ziauriai nustebinta
QUOTE(mamania17 @ 2010 03 23, 21:06)
Na sveikos... taivat ... Buvau parduotuveje pirkti Babyliss BAB2075E ,o nusipirkau BaBylissPRO BAB2071E,nes dave pabandyti. Tai Babyliss BAB2075E nelabai patiko
Na bet manau,kad ,tai priklauso nuo plauku strukturos
Tai parsiveziau namo,BaBylissPRO BAB2071E, tai negaliu atsidziaugti,nes esu ziauriai nustebinta

o tu bandei su aliejukais ir garu funkcija, ar be jos?
QUOTE(linulia993 @ 2010 03 23, 21:18)
o tu bandei su aliejukais ir garu funkcija, ar be jos?
na as taip pat manau, kad nuo plauku daug kas priklauso..
na tai sveikinu isigijus nauja preke!!! 
NE nE ne. As pirkau kitoki,be jokiu garu,nes man ji dave pabandyti ,tai nepatiko.
QUOTE(mamania17 @ 2010 03 23, 21:30)
NE nE ne. As pirkau kitoki,be jokiu garu,nes man ji dave pabandyti ,tai nepatiko.
Aciu,nes labai dziaugiuosi nauja preke

As supratau, kad nusipirkai be garu, tik klausiau ar parduotuveje dave pabandyt su aliejukais ir garais
QUOTE(linulia993 @ 2010 03 23, 21:45)
As supratau, kad nusipirkai be garu, tik klausiau ar parduotuveje dave pabandyt su aliejukais ir garais
man kazkaip idomu kodel tau nepatiko, nes pati toki turiu ir ma jis labai patinka!!
na bet nesvarbu, svarbiausia, kad abi patenkintos savo tiesintuvais, nors ir skirtingais 
Aaaaa. sorry,neiskaiciau gerai
Gal kiek ir gaila,bet kai plaukai atrodo kaip satru kruva ant galvos ,tai irgi taip atrodyti nesinori.
Beto juk mes naudojam visokias priemones plaukuciam ,kad maciau kenktu
.
QUOTE(ugnyte/dovydas @ 2010 03 24, 00:37)
Gaila gaila, kaskart tiesindama ašaras lieju
QUOTE(ugnyte/dovydas @ 2010 03 24, 00:37)
Taigi tiesinam gerais tiesintuvais, beto bent jau as tikrai ne kekviena diena, ai kazkaip negaila...