Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvas

turiu keramini efalock firmos tiesintuva,pirkau pries gerus 6metus,mokejau apie 160lt tiksliai net nepamenu g.gif bet tarnauja iki siol,o sesuo jau antra(nezinau firmu tik) perkasi moka po 300lt ir vis viena sake mano geresnis jai tongue.gif trumpiau tariant pasiseke su pirkiniu man labai ax.gif
Atsakyti
Sveikos,paneles,
Jungiuosi prie jusu ax.gif ....Va. As kaip tik renkuosi tarp Efalock tiesintuvo ir babyliss BAB2075E su visias tepaliukais... Esu isbandziusi Efalock ir labai patiko ,bet matau,paneles labai giria babyliss BAB2075E. Taivat ,nezinau katra rinktis,o dar ta nuolaida laaaabai vilioja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamania17 @ 2010 03 22, 12:08)
Sveikos,paneles,
Jungiuosi prie jusu ax.gif ....Va. As kaip tik renkuosi tarp Efalock tiesintuvo ir babyliss BAB2075E su visias tepaliukais... Esu isbandziusi Efalock ir labai patiko ,bet matau,paneles labai giria babyliss BAB2075E. Taivat ,nezinau katra rinktis,o dar ta nuolaida laaaabai vilioja wub.gif

Sveika smile.gif
galiu pasisakyt apie ta babyliss tiesintuva... rinkausi ir as, taigi praejusia savaite uzsisakiau ir tiesa pasakius likau labai patenkinta!!! bigsmile.gif thumbup.gif tiesintuvas labai greit ikaista, o ir plaukus uztenka viena karta perbraukt ir jau tiesus!! thumbup.gif man jis tikrai geras!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2010 03 22, 17:44)
Sveika smile.gif
galiu pasisakyt apie ta babyliss tiesintuva... rinkausi ir as, taigi praejusia savaite uzsisakiau ir tiesa pasakius likau labai patenkinta!!! bigsmile.gif  thumbup.gif tiesintuvas labai greit ikaista, o ir plaukus uztenka viena karta perbraukt ir jau tiesus!! thumbup.gif  man jis tikrai geras!! mirksiukas.gif

Aciu tau,kad apsvietei ax.gif Tai reiskias zinau ,katra rinksiuos. Tai ryt eisiu pirkti ir butinai pasakysiu kaip jis man mirksiukas.gif Laukiu ,nesulaukiu rytojaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamania17 @ 2010 03 22, 11:08)
Sveikos,paneles,

o kur juos parduoda su nuolaida?smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Noriu paklaust patarimo , koks iš sių trijų geriausias ir kuom skiriasi jų plokštelės.

http://www.azon.lt/i...m...&redirect=1

Aš labiausiai norėčiau to mini tiesintuvo , nes žadu tiesintis tik kirpčiukus.
Taigi kokia Jūsų nuomonė ?
Atsakyti
QUOTE(Liina @ 2010 03 22, 20:46)
o kur juos parduoda su nuolaida?smile.gif

Kiek pati maciau,tai Kauno Akropoli-CASCADA parduotuveje. Seip kainuoja vos ne 300lt,o dabar su nuolaida 199lt g.gif Ryt pati begsiu pirk jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamania17 @ 2010 03 22, 21:25)
Kiek pati maciau,tai Kauno Akropoli-CASCADA parduotuveje. Seip kainuoja vos ne 300lt,o dabar su nuolaida 199lt g.gif Ryt pati begsiu pirk jo biggrin.gif

As tai internetu uzsisakiau http://www.krinona.l...p...480&lang=lt
pristate nemokamai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2010 03 23, 10:30)
As tai internetu uzsisakiau http://www.krinona.l...p...480&lang=lt
pristate nemokamai thumbup.gif

Ar jau ismeginai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamania17 @ 2010 03 23, 12:47)
Ar jau ismeginai? ax.gif

Mamania, as jau rasiau, kad ismeginau ir man jis tiesiog thumbup.gif
O tu ar jau nusipirkai? kokie ispudziai? ax.gif
Atsakyti
as turiu babyliss BAB2072E,esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Turiu philipso tiesintuva su keraminiu pavirsiumi, po keliu metu naudojimo suskeldejo znypliukiu pavirsius, na ne tas kur kaista, bet isorinis, bet buvau pora kartu paskolinus, tad gal kazkas ismete netycia ir iskilo, nzn, bet siaiip tiesina gerai, esu patenkinta :-)
Atsakyti