Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvas

QUOTE(ugnyte/dovydas @ 2010 03 24, 14:51)
biggrin.gif kad atauks tai tiesa bet triusta nuo galu ir kyla i virsu doh.gif .paskui pradeda trupet.nera tokio tiesintojo kuris nekenktu plaukams.yra ir kitu budu juos istiesint. mirksiukas.gif

o kokiu kitu budu yra? (Be tiesinanciu sampunu) ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaZ @ 2010 03 24, 15:25)
o kokiu kitu budu yra? (Be tiesinanciu sampunu)  ?  4u.gif

yra tiesinimo kremai thumbup.gif .istepi ir issifenuoji.dauk sveikiau negu su tiesintoju. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnyte/dovydas @ 2010 03 24, 22:21)
yra tiesinimo kremai thumbup.gif .istepi ir issifenuoji.dauk sveikiau negu su tiesintoju. thumbup.gif

gal galima butu konkreciau ax.gif Kokiu firmu, ar parduoda juos LT? blush2.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif kiekviena firma turi savo .cia kas dirba su profesionalia kosmetika pas jas klauskit.dar priklauso kaip jus laikysit sepeti.galima sausus plaukus susukt su stambiais bigudziais/lipniais/. papurkst is aukstai laku ir padziovint .rezultatas thumbup.gif .o jai tiesinat tai butinai tepk drekinamuoju serumu.ir nepamirst lankytis pas kirpeja . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnyte/dovydas @ 2010 03 25, 01:23)
mirksiukas.gif kiekviena firma turi savo .cia kas dirba su profesionalia kosmetika pas jas klauskit.dar priklauso kaip jus laikysit sepeti.galima sausus plaukus susukt su stambiais bigudziais/lipniais/. papurkst is aukstai  laku ir padziovint .rezultatas  thumbup.gif .o jai tiesinat tai butinai tepk drekinamuoju serumu.ir nepamirst lankytis pas kirpeja . biggrin.gif

drinks_cheers.gif pritariu pilnai. Su tiesinimo kremu ir apvaliu sepeciu galima issitiesint puikiai plaukucius thumbup.gif as znyples naudoju tik per sventes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 03 26, 14:04)
drinks_cheers.gif pritariu pilnai. Su tiesinimo kremu ir apvaliu sepeciu galima issitiesint puikiai plaukucius thumbup.gif  as znyples naudoju tik per sventes  biggrin.gif

jei plaukai siausiasi, tik kremas nepades schmoll.gif istiesinus znyplemis dar ir blizgesiukas atsiranda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 03 31, 15:24)
jei plaukai siausiasi, tik kremas nepades  schmoll.gif istiesinus znyplemis dar ir blizgesiukas atsiranda  ax.gif

na istikruju mano naturaliai jie negarbanoti, tik siaip rieciasi i visas puses kaip isproteje, tai nesiginciju, garbanotu su sepeciu gal nelabai patiesinsi unsure.gif
Atsakyti
bigsmile.gif merginos viskas imanoma tik noro reikia ir mazu pamokeliu.paprasykit savo kirpeju kad pamokintu biggrin.gif
Atsakyti
As vis ieskau priemoniu, kad plauku siausimasi nuimti, nes negarbanoti jie pas mane, bet kazkaip siausiasi g.gif gal putos palukams kokios padetu? aliejuku visokiu isbandziau schmoll.gif O tiesintuvo nesinori naudoti.
Atsakyti
QUOTE(ugnyte/dovydas @ 2010 04 02, 23:56)
bigsmile.gif merginos viskas imanoma tik noro reikia ir mazu pamokeliu.paprasykit savo kirpeju kad pamokintu biggrin.gif

Lengva kalbeti, bet sunku padaryti smile.gif mano plaukuciai labai ilgi, be to ir labai stori, kiek bandziau pati graziai su apvaliom Pro sukom ir visokiais kremais (dar ir sampunas ir balzamas tiesinimui) nieko gero neiseina :S rankos pavargsta ir nugara, toks rezultatas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AlinuteM @ 2010 04 03, 22:52)
Lengva kalbeti, bet sunku padaryti smile.gif mano plaukuciai labai ilgi, be to ir labai stori, kiek bandziau pati graziai su apvaliom Pro sukom ir visokiais kremais (dar ir sampunas ir balzamas tiesinimui) nieko gero neiseina :S rankos pavargsta ir nugara, toks rezultatas biggrin.gif

man ta pati situacija. Plaukų galai labai sausi, o viršugalvis greitai riebaluojasi. Gal kas ką patartų ax.gif
Atsakyti
gali buti kad naudojat netinkamas priemones. g.gif jus tik neuzpykit ax.gif bet plaukuis issiplaut irgi ne visos moka doh.gif o tai turi didelia itaka fenavimui.
Atsakyti