Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvas

merginos, gal teko girdeti apie GHD firmos tiesintuvus? Ju kaina apie 500lt bet ar verta tiek moketi, kuom jie tokie ipatingi ir skiriasi nuo babyliss, remington ir pan.?
Atsakyti
Gavau dovanų tiesintuvą Babybliss pro 230. Parašyta, kad max temperatūra yra 230, galimi 25 temperatūros lygiai, bet man iškilo klausimas, kaip tą temperatūrą apskritai keisti/nustatyti. Ant tiesintuvo yra toks sukamas ratukas su skaičiukais 1,5,10,15,20,25 - ar jis ir skirtas temperatūrai reguliuoti? Jei taip, tai kaip tai padaryti, koks skaičiukas kokią temperatūrą atitinka? Instrukcijoje informacijos apie tai neradau... Atsiprašau, gal durnai skamba toks klausimas, bet čia pirmas tiesintuvas mano gyvenime blush2.gif doh.gif
Atsakyti
sveikutes, kaledu proga gavau dovanu plauku tieisntuva.
Babyliss BAB2075E su visias tepaliukais.
gal kuri turite, patarkite, kaip juom naudotis, koki kieki pilti,
ir siaip ar jis geras???

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2009 11 24, 23:56)
merginos, gal teko girdeti apie GHD firmos tiesintuvus? Ju kaina apie 500lt bet ar verta tiek moketi, kuom jie tokie ipatingi ir skiriasi nuo babyliss, remington ir pan.?

As pati naudoju GHD tiesintuva apie pora metu, turiu pati placiausia, nes ju keletas rusiu yra, na atsiliepimai tikrai butu patys geriausi, uztenka viena karta pereiti per sruoga ir tiesiog thumbup.gif , labai lengva ir vargti su tiesinimu tikrai nereikia, beje naudoju tos pacios firmos purskala pries viska, na as tikrai patenkinta, kaina savo padaro as manau smile.gif .Drauge turi babyliss, bet pora kartu pabande su mano ir sake kad tikrai skirtumas didziulis, o as jei tiesa sakant pati kitu esu net nebandziusi ax.gif
Atsakyti
Jo,situos GHD labai giria,mano drauge irgi turi kerkimikini.As ruosiuois irgi pirkt,bet kirpeja siula stiklini,kad dar maziau pazeidzia plaukus.
Gal kas bande?
Keramikinio rinkinuka galima uz 100 euru nupirkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natylli: 28 gruodžio 2009 - 02:00
QUOTE(maye @ 2009 12 27, 16:17)
ir siaip ar jis geras???

user posted image

sveika,
paziurek grozioprekes.lt smile.gif ten net filmukas apie ji yra idetas, o siaip ar geras?as tokio noriu irgi ax.gif smile.gif jei nesunku atrasyk az,aciu
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 12 27, 16:17)
ir siaip ar jis geras???

user posted image

gal kas zinot kokia jo kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnuciukas @ 2009 12 30, 11:36)
gal kas zinot kokia jo kaina? 4u.gif

dabar akcija 199lt, o siaip 287 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 12 30, 13:54)
dabar akcija 199lt, o siaip 287 doh.gif

visai vilioja blush2.gif o kur yra ju pirkti? smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaiciukes. Oi kaip susigundziau as situo Babyliss BAB2075E su visias tepaliukais. Prasau, pasakykit savo nuomone apie ji... Nes labai as jau jo noriu...

Atsakyti
Vilniuje medinėse sukose.. Vokiečių gatvėj.. 4u.gif
arba pažiūrėk www.krinona.lt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Atisar @ 2009 12 30, 15:07)
Sveikos mergaiciukes. Oi kaip susigundziau as situo Babyliss BAB2075E su visias tepaliukais. Prasau, pasakykit savo nuomone apie ji... Nes labai as jau jo noriu...

As tai imciau paprasta be tepaliuku... nezavi manes jie kazkodel.. ax.gif

O gal kas nors bandet šia priemonę??? Pirkau šiandien 3 priemone..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke21: 30 gruodžio 2009 - 14:17
o man kaip tik atrodo kad su jais geriau smile.gif
Atsakyti