Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvas

QUOTE(Fairytale @ 2011 08 29, 23:07)
Tai puiku, kažkaip ir pati manau, kad gyvenimas palengvės, kai įsigysiu Babyliss, gana vargt su tuo Bosh ir po to nervintis, kokia kūtvėla esu.. g.gif  biggrin.gif Labai nekantrauju!

Visiškai jus suprantu, nes šiandien pati užsisakiau naują tiesintuvą, babyliss. Turėjau Vidal Sassoon , bet, patikėkit, nieko gero. smile.gif
Atsakyti
jau apie 2 m. tiesinu su babyliss pro 230 labai jo norejau, bet nusibodo tie papaildymai, serumus, pirkti, aiksu, tuomet rezultatas geresnis , tiesiog superinis, bet dabar uzsimaniau lygaus be sukeliu, su turmalino plokstemis
Atsakyti
user posted image

As sita turiu. Phillips, su keratinu. Super thumbup.gif , labai patogus, ikaista per 10 sekundziu, niekada dar nebuvo pasisiausia plaukai man su juo o ir plaukuciai kaip blizga. Keratinas yra naudojamas daugelyje plauku priemoniu kad suteiktu zvilgejima, cia juo padengtos plokstes. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miaa glushenko: 31 rugpjūčio 2011 - 15:05
Merginos, kažkur rašėt, bet jau nebeskaitinėsiu visos temos. Ar su visais tiesintuvais galima garbanuoti plaukus ar tik su kai kuriais. Kaip manot, ar su šituo galima? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Eaglute @ 2011 08 31, 21:15)
Merginos, kažkur rašėt, bet jau nebeskaitinėsiu visos temos. Ar su visais tiesintuvais galima garbanuoti plaukus ar tik su kai kuriais. Kaip manot, ar su šituo galima? Ačiū.

Galima su visais, tik reikia mokėt tai daryti smile.gif Tiesa, kad garbanotų reikia, kad tiesintuvo galai būtų užapvalinti. smile.gif
Atsakyti
nemanau, kad su visais. patogiausia siauresnis, apvalainu galu, kad nestrigtų plaukučiai, jei gerai pamenu.
Atsakyti
QUOTE(EIDA @ 2010 03 24, 18:23)
Labas merginos 4u.gif pasiskaičiau temoje , ieško daug merginų tiesintuvų.Aš prekiauju jau 2 metus supermamoje, bet neleidžia dėti temos, tik įdedu ir ištrina doh.gif turiu daug gerų firmų tiesintuvų, BABYLISS, REMINGTON, kainos daug mažesnės 4u.gif visos prekės iš Anglijos, originalios, kokybę garantuoju savo niko vardu thumbup.gif prašau pasižvalgykite thumbup.gif  http://public.fotki..../plauk-prieira/ kas norėsite atsiūsiu ir visą parduodamų prekių katalogą drinks_cheers.gif

Laba,gal galima butu pamatyt tiesintuvu visa kataloga,jai dar turite. Dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GretaJa @ 2011 08 31, 21:02)
Galima su visais, tik reikia mokėt tai daryti smile.gif Tiesa, kad garbanotų reikia, kad tiesintuvo galai būtų užapvalinti. smile.gif

QUOTE(Etama @ 2011 08 31, 21:04)
nemanau, kad su visais. patogiausia siauresnis, apvalainu galu, kad nestrigtų plaukučiai, jei gerai pamenu.

Ačiū už atsakymus, pasirinkau šitą , rytoj laukiu naujo "žaisliuko" žiūrėsiu ar geras. Tinka ir keratino procedūroms, bet dar reikia pasidomėt, kaip tai daroma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eaglute @ 2011 08 31, 20:15)

manau,kad siuo puikia turetu gautis, su placiais tai nepavuksta, o siaip tai man garbanos graziausios gaunasi su vadinama 'morka'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 01 rugsėjo 2011 - 16:22
nesenai isigijau tiesintuva, siauras, apvalintais krastais, parasyta kad galima ir garbanoti su juo plaukus, taciau niekaip neiseina man su juo nei vienos garbanos susigarbanoti... g.gif
gal kas galetumete paaiskinti kaip??? doh.gif g.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 09 01, 20:21)
nesenai isigijau tiesintuva, siauras, apvalintais krastais, parasyta kad galima ir garbanoti su juo plaukus, taciau niekaip neiseina man su juo nei vienos garbanos susigarbanoti... g.gif
gal kas galetumete paaiskinti kaip??? doh.gif  g.gif
aciu 4u.gif

Pažiūrėkit šį klipuką. smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=fpl9KYzmJ6s
Atsakyti
Mergaitės, noriu jums pasiguost. Šiandien vyras priėmė siuntinuką, grįžau iš darbo išpakavau, pradėjau apžiūrinėt, kas čia per daiktas iš kurios pusės prie jo prieit ir pastebėjau, kad ant keraminės plokštės kažkokia dėmelė, paėmiau skuduriuką stiklui, suvilginau, patriniau, bet pasirodė, kad tai įbrėžimas, parašiau pardavėjai, bet matyt atsakymą gausiu po savaitgalio. Dar vyras "pradžiugino", kad elektros prekių nekeičia. Bliamba verysad.gif susinervinau. Gal tai ir netrukdys tiesinimui, nebandysiu, kol negausiu atsakymo, bet laukiau normalaus, kokybiško tiesintuvo, o čia va kaip...
Gal buvot atsidūrusios panašioj situacijoj? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eaglute: 02 rugsėjo 2011 - 22:20