Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvas

QUOTE(akytess @ 2011 07 03, 00:37)
Prasau atsakyti tu, kurios turi Babyliss tiesintuvus  4u.gif
sakykit ar ant jusiskiu korpuso yra uzrasas taip pat ir ant dezes, Made in P.R.C (Kinija)? ar made in France?
labai idomu pasidare  g.gif , nes pirkau ebejuje is UK  Babyliss Pro 230, ir pamacius uzrasa made in P.R.C mane sokas istiko  unsure.gif  laugh.gif  blink.gif  swoon.gif

As taip pat nusipirkau tiesintuva Babyliss ir issigandau nes raso, kad pagaminta P.R.C. O dar galvojau, kad kadangi perku is Krinonos tai nebus tokiu nesamoniu. O lietuviskai prilipdyta, kad pagaminta Prancuzijoje ir suprask kaip nori. Nusivyliau. verysad.gif
O pas kitas koks gamintojas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliukas666: 05 spalio 2011 - 11:58
QUOTE(myliukas666 @ 2011 10 05, 12:54)
As taip pat nusipirkau tiesintuva Babyliss ir issigandau nes raso, kad pagaminta P.R.C. O dar galvojau, kad kadangi perku is Krinonos tai nebus tokiu nesamoniu. O lietuviskai prilipdyta, kad pagaminta Prancuzijoje ir suprask kaip nori. Nusivyliau. verysad.gif
O pas kitas koks gamintojas?

Pas mane is UK parsiustas ir pagamintas taip pat PRC... Siaip ar taip garantija yra. O ar matosi kazkokie trukumai??
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2009 08 27, 11:12)
manau uz tokia kaina ir nerasi verto demesio, normalus tiesintuvai prasideda nuo 300 lt, situo jau teko isitikinti

vyras padovanojo tiesintuva uz 350 ,keramikines znyples,greit ikaista,puikiai tiesina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 10 05, 14:50)
Pas mane is UK parsiustas ir pagamintas taip pat PRC... Siaip ar taip garantija yra. O ar matosi kazkokie trukumai??

Viskas atrodo puikiai, tik bijau, kad veliau nepasirodytu kokybes trukumu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(myliukas666 @ 2011 10 05, 15:25)
Viskas atrodo puikiai, tik bijau, kad veliau nepasirodytu kokybes trukumu... g.gif

Pas mane irgi P.R.C. Na, nežinau, man jis tobulas, nors ir ne France. :}
Atsakyti
Merginos, o ką jūs manote apie šituos:
http://www.valera.co...d_curling_irons
Gal kas turit ir galit pasakyti, kaip jie veikia, kokia kokybė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IvanVaida: 05 spalio 2011 - 21:11
QUOTE(IvanVaida @ 2011 10 05, 22:10)
Merginos, o ką jūs manote apie šituos:
http://www.valera.co...d_curling_irons
Gal kas turit ir galit pasakyti, kaip jie veikia, kokia kokybė.

Matyt, niekas neturi... ax.gif Aš taip pat norėčiau atsiliepimų.
Gal reikia imti ir pabandyti. Apžiūrėjau parduotuvėje ir labai gundausi... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(myliukas666 @ 2011 10 05, 14:25)

O pas jus namie labai daug technikos ir prietaisu, kurie ne Kinijoj pagaminti? g.gif Cia del visu prietaisu, pagamintu Kinijoj taip baisu ar tik del znypliu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 10 06, 10:07)
O pas jus namie labai daug technikos ir prietaisu, kurie ne Kinijoj pagaminti? g.gif Cia del visu prietaisu, pagamintu Kinijoj taip baisu ar tik del znypliu? g.gif

aha, tikrai idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 10 06, 10:07)

Juk tikrai dauguma prekių surinktos yra kinijoj, nors dalys buna is kitos salies. Ir cia netgi su labai garsiom firmom taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 10 06, 11:07)

Visoumet stengiuosi isvengti kinietisku prekiu... Tema apie tiesintuvus, tai ir kalba apie tiesintuva, o ne apie kitus prietaisus...
Atsakyti
QUOTE(myliukas666 @ 2011 10 06, 12:14)
Visoumet stengiuosi isvengti kinietisku prekiu... Tema apie tiesintuvus, tai ir kalba apie tiesintuva, o ne apie kitus prietaisus...

As irgi stengiuosi, tik kad nelabai iseina lotuliukas.gif beveik visa technika juk kinijoj gaminama, ka jau cia beprisistengsi biggrin.gif Ant mano vokisko brendo tiesintuvo parasyta Made in P.R.C., tai jau bijoti? g.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti