Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvas

QUOTE(Eaglute @ 2011 09 02, 21:12)
Mergaitės, noriu jums pasiguost. Šiandien vyras priėmė siuntinuką, grįžau iš darbo išpakavau, pradėjau apžiūrinėt, kas čia per daiktas iš kurios pusės prie jo prieit ir pastebėjau, kad ant keraminės plokštės kažkokia dėmelė, paėmiau skuduriuką stiklui, suvilginau, patriniau, bet pasirodė, kad tai įbrėžimas, parašiau pardavėjai, bet matyt atsakymą gausiu po savaitgalio. Dar vyras "pradžiugino", kad elektros prekių nekeičia. Bliamba  verysad.gif susinervinau. Gal tai ir netrukdys tiesinimui, nebandysiu, kol negausiu atsakymo, bet laukiau normalaus, kokybiško tiesintuvo, o čia va kaip...
Gal buvot atsidūrusios panašioj situacijoj?  unsure.gif

Jeigu nedidelis ibrezimas tai viskas gerai turetu buti, bet jei tu nepatenkinta produktu 100% galima grazinti atgal, cia tavo kaip pirkejo teise. Cia gamybinis brokas o ne tavo kalte. Siuskit atgal ir susisiek su jais kad grazintu pinigus. blink.gif
Atsakyti
Ačiū, parašiau, lauksiu atsakymo, ką pardavėjas atsakys į mano pretenziją.
Atsakyti
Rytoj laukiu nesulaukiu savo naujo tiesintuvo. Šaunuoliai, mielai sutiko pakeisti.
Atsakyti
Neišsirenku tiesintuvo blush2.gif Kaina abiejų panaši - apie 250 Lt.
Gal kam teko susidurti? Ar verta? Nieko apie šį prekinį ženklą negirdėjau... ax.gif
Valera 100.01/I
user posted image
Profesionalios "SWISS'X" žnyplės.
Skaitmeninis displėjus.
5 sluoksnių keramikinis paviršius.
Jonų generatorius + tourmaline technologija.
Greitas įkaitimas (20 s).
Atminties funkcija.
'XBRUSH antgalis.
Laido ilgis - 3 m.
Garantija -24 mėn.

Ar geriau šis?
Babyliss BAB2091E
user posted image
Titano (Titanium) technologija.
Aktyvių jonų išlaikymo sistema - tikras jonų generatorius.
Pažangi kaitrumo valdymo sistema - naujausios kartos savaime susireguliuojantis kaitinimo elementas.
Išskirtinai didelis jonų kiekis - 150000 jonų/cm3.
Labai greitai įkaista ir stabiliai išlaiko pastovią temperatūrą - galima vos pusės laipsnio paklaida.
Reguliuojama temperatūra tarp 150°C ir 230°C (tinka Keratino procedūroms).
Naudojama galia vos 70W.
Skaitmeninė temperatūros kontrolė - lengva suprasti temperatūros lemputes.
Įjungimo/Išjungimo jungiklis.
Sukinėjamas laidas, ilgis - 2,7 m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arita:): 08 rugsėjo 2011 - 18:56
QUOTE(Arita:) @ 2011 09 08, 19:46)
Babyliss BAB2091E
user posted image
  Titano (Titanium) technologija.
  Aktyvių jonų išlaikymo sistema - tikras jonų generatorius.
  Pažangi kaitrumo valdymo sistema - naujausios kartos savaime susireguliuojantis kaitinimo elementas.
  Išskirtinai didelis jonų kiekis - 150000 jonų/cm3.
  Labai greitai įkaista ir stabiliai išlaiko pastovią temperatūrą - galima vos pusės laipsnio paklaida.
  Reguliuojama temperatūra tarp 150°C ir 230°C (tinka Keratino procedūroms).
  Naudojama galia vos 70W.
  Skaitmeninė temperatūros kontrolė - lengva suprasti temperatūros lemputes.
  Įjungimo/Išjungimo jungiklis.
  Sukinėjamas laidas, ilgis - 2,7 m.

Turiu si ir esu labai patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rututu @ 2011 08 29, 12:38)
Ar yra temperaturos reguliatorius?

yra
Tiesinu kiekviena diena ir labai dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropine @ 2011 09 08, 20:16)
Turiu si ir esu labai patenkinta mirksiukas.gif

Aš ir šį jau keli metai turiu, nesiskundžiu tikrai, man jis tikrai geras smile.gif
Atsakyti
Reikia patarimo,
pas mane ilgi plaukai ir as noriu isigyti plauku tiesintuva tam kad galeciau juo padaryti grazias garbaneles ax.gif
Patarkit i ka reikia kreipti demesi perkant, ar gera firma remington, kokios temperaturos ieskoti, kokio storio ploksteles patogesnes plauku sukimui ar gal dar kazkoks niuansas yra?
Atsakyti
QUOTE(Linute*** @ 2011 09 09, 13:57)
Reikia patarimo,
pas mane ilgi plaukai ir as noriu isigyti plauku tiesintuva tam kad galeciau juo padaryti grazias garbaneles  ax.gif 
Patarkit i ka reikia kreipti demesi perkant, ar gera firma remington, kokios temperaturos ieskoti, kokio storio ploksteles patogesnes plauku sukimui ar gal dar kazkoks niuansas yra?
ne kartą temoje apkalbėta, bent pora psl. atgal paskaitykit smile.gif garbanojimui patogiausia plonas, apvalesniais galais, kad nestrigtų plaukai
Atsakyti
aš šiandien savuoju suntachi susigarbanojau plaukus, nuo vidurio, bet gavosi daugiau galai, dieve, kaip gražiai atrodė wub.gif wub.gif Geriau jau būčiau to nedariusi, dabar dažnai norėsis, o taip nesinori tuos plonus galus dar kankint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 17, 00:53)
aš šiandien savuoju suntachi susigarbanojau plaukus, nuo vidurio, bet gavosi daugiau galai, dieve, kaip gražiai atrodė wub.gif  wub.gif  Geriau jau būčiau to nedariusi, dabar dažnai norėsis, o taip nesinori tuos plonus galus dar kankint doh.gif

Viską galima daryti, tik saikingai. Palepinkit plaukučius ir dažnai nekankinkit, ir galėsit džiaugtis gražiais plaukais ir gražia šukuosena. smile.gif
Atsakyti
lepinu ir dažnai, ir gerom priemonėm, bet toks karštis plaukus bet kokiu atveju pažeidžia, o su žemesne nei 140lapsnių temperatūra nesigarbanoja..
Atsakyti