Labukas,gal kas žinote kur Kaune galėčiau nusipirkti GHD teisinimo žnyplių? niekur nerandu...nenoriu kažkokių pogių padirbtų kinietiškų
Aš visom keturiom už GHD tiesintuvą, nors ir nepigus daiktas, bet kokybė
Iki GHD turėjau Babayliss'a, juom irgi buvau patenkinta, tik pabandžius GHD neliko abejonių - noriu jo !!! Plaukų tiesinimas užtrunka žymiai trumpiau, o ištiesinus pats plaukas žvilga ir lb švelnus
Mokėjau 99 svarus, t.y. apie 400 Lt, pirkau internetu iš jų oficialaus saito, pristatė draugei UK, o ji skrisdama į LT, man jį parvežė
Nepasitikėjau LT pardavinėjama GHD produkcija, nors ir kaina mažesnė

Iki GHD turėjau Babayliss'a, juom irgi buvau patenkinta, tik pabandžius GHD neliko abejonių - noriu jo !!! Plaukų tiesinimas užtrunka žymiai trumpiau, o ištiesinus pats plaukas žvilga ir lb švelnus

Mokėjau 99 svarus, t.y. apie 400 Lt, pirkau internetu iš jų oficialaus saito, pristatė draugei UK, o ji skrisdama į LT, man jį parvežė

Nepasitikėjau LT pardavinėjama GHD produkcija, nors ir kaina mažesnė

Žinau GHD tiesintuvus,nerealūs
ir salonuose dirba su jais.Jua ieškausi kas galėtų man jį parsiųsti(per tarpininkes) neliko abejonių jokių pirksiu GHD

QUOTE(Arnytė @ 2011 09 26, 07:53)
ir salonuose dirba su jais.Jua ieškausi kas galėtų man jį parsiųsti(per tarpininkes) neliko abejonių jokių pirksiu GHD

Pirmą kartą girdžiu GHD. O ką jos gali padaryti be tiesinimo? Garbanas?

Ar geriau šis?
Babyliss BAB2091E

Titano (Titanium) technologija.
Aktyvių jonų išlaikymo sistema - tikras jonų generatorius.
Pažangi kaitrumo valdymo sistema - naujausios kartos savaime susireguliuojantis kaitinimo elementas.
Išskirtinai didelis jonų kiekis - 150000 jonų/cm3.
Labai greitai įkaista ir stabiliai išlaiko pastovią temperatūrą - galima vos pusės laipsnio paklaida.
Reguliuojama temperatūra tarp 150°C ir 230°C (tinka Keratino procedūroms).
Naudojama galia vos 70W.
Skaitmeninė temperatūros kontrolė - lengva suprasti temperatūros lemputes.
Įjungimo/Išjungimo jungiklis.
Sukinėjamas laidas, ilgis - 2,7 m.
[/quote]
As taip pat isisgijau toki, man jis super

QUOTE(Arnytė @ 2011 09 26, 07:53)

Puikus pasirinkimas

Papildyta:
QUOTE(IvanVaida @ 2011 09 26, 09:31)
Čia GHD puslapis GHD
Palandžiojus jame galima atrasti visas GHD galimybes - ir tiesinimą ir garbanų susukimą

Turiu Philips tiesintuva, parasyta, kad ikaista iki 180 laipsniu. Norejau juo susukti garbanas, bet man nesigauna
tieisog neslysta tas tiesintuvas plaukais
susuku, bet jis nejuda beveik is vietos, bandau atleisti siek tiek, vistiek nieko nesigauna
issukavau plaukus, tiesia, niekuo netepiau, gal kam taip buvo, kame problema ? taip patiko sis garbanojimo budas, bet man nepavyksta
gal temperatura per maza ? o gal plaukai neslidus ?

Turiu GHD tiesintuvą, ką žinau, nieko mandro.. Na tikrai geriau tiesina nei prieš tai turėtas remington, bet tikrai ne kažką, vieną kartą perbraukt neužtenka. Be to, įjungus smirdi jis labai, gal išsismirdės per laiką. Tiesintuvas originalus, pirktas Dubline kirpykloj, dar pasidomėjau internete ar patikima parduotuvė , tai tikrai fuflo nepardavinėja
QUOTE(gyvate @ 2011 09 26, 14:43)
Turiu GHD tiesintuvą, ką žinau, nieko mandro.. Na tikrai geriau tiesina nei prieš tai turėtas remington, bet tikrai ne kažką, vieną kartą perbraukt neužtenka. Be to, įjungus smirdi jis labai, gal išsismirdės per laiką. Tiesintuvas originalus, pirktas Dubline kirpykloj, dar pasidomėjau internete ar patikima parduotuvė , tai tikrai fuflo nepardavinėja
Tai gal brokuotas pasitaike... Ar neneset, kad patikrintu? Kiek zinau tai kokybiski tiesintuvai neturetu tureti kvapu

Hmmm, įdomiai... Maniškis neturi jokios specifinio kvapo ir perbraukus per sruogą (ne itin storą) užtenka vieno karto, bet čia ir nuo plaukučių priklauso.
O gal tikrai jūsiškis brokuotas, ar nebandėt keisti?

Jei plaukai jūsų stori, tai su bet kokiu reiks perbraukt keletą kartų. Arba reikia braukti labai labai lėtai, bet tada didesnė rizika plaukus nudegint. Man dažniausiai porą kartų reikia perbraukt.
Dėl kvapo, tai jo tikrai neturėtų būti.
Sveikos domiuosi siu tiesintuvu : http://www.krinona.l...p...572&lang=lt
Is video sprendziu, kad jos skirtos ne tik tiesinti, tad norejau paklausti gal kuri turite ir galite pakomentuoti?
Kaip tiesina? ir ar tikrai jos skirtos ir garbanojimui?
Buciau dekinga
Is video sprendziu, kad jos skirtos ne tik tiesinti, tad norejau paklausti gal kuri turite ir galite pakomentuoti?
Kaip tiesina? ir ar tikrai jos skirtos ir garbanojimui?