Man irgi tas svoris leme, ir kas svarbiausia jau kelintas menesis bandau numest bent 3-5 kg ir nieko. Tik bijau kad metus, sako dar labiau pradeda augt... nu vienu zodziu jau db stebiu kiekviena kuno pasikeitima.
As geriu lindynette 30 jau 8 men, pliusai tik tokie, kad sumazejo spuogu, menesiniu trukme ir tiek kad nera baimes, kad pastosi.O siaip tai visiskai dingo noras myletis, tapau apatiska, visai niekur nesinori eiti, kazka veikti, pradejo augti svoris.
Tai dabar svarstau ka daryti mesti jas gerti ar testi... su jom negerai be ju irgi blogai, kazokia nesamone
O ispradziu atrode, kad jos man idealiai tinka.Nei galvos skausmu, pykinimu viskas ciki buvo

Tai dabar svarstau ka daryti mesti jas gerti ar testi... su jom negerai be ju irgi blogai, kazokia nesamone

O ispradziu atrode, kad jos man idealiai tinka.Nei galvos skausmu, pykinimu viskas ciki buvo

Geriu Lindynette20 2-ra menesi ir pakolkas neturiu aiskios nuomones ar jos man tinka, nes labai daznai persekioja ziaurus galvos skausmas.

QUOTE(Undinelle @ 2010 02 26, 13:07)
Geriu Lindynette20 2-ra menesi ir pakolkas neturiu aiskios nuomones ar jos man tinka, nes labai daznai persekioja ziaurus galvos skausmas. 

o man niekaip mm neprasideda

Sveikutės,
Tikiuosi, kad moderatoriams neužkliūsiu, tiesiog turiu atlikusius tris lapelius Lindynette20, anksčiau pati naudojau ir daug užsipirkdavau ( gyvenau užsienyje), bet vėliau KT mečiau ir še tau, kad nori, 3 lapeliai liko...
Norėčiau kam nors jas perleisti, žinoma, pigiau nei vaistinėse...
Jeigu kas susidomėsite, parašykite až, nes nebenoriu teršti temos...

Tikiuosi, kad moderatoriams neužkliūsiu, tiesiog turiu atlikusius tris lapelius Lindynette20, anksčiau pati naudojau ir daug užsipirkdavau ( gyvenau užsienyje), bet vėliau KT mečiau ir še tau, kad nori, 3 lapeliai liko...

Sveikos 
Pasidalinsiu savo kol kas nekokiais įspūdžiais... Pirmą ciklą vartoju Lindynette20 gydymo tikslais (dėl kiaušidžių policistozės). Labai ilgai svarsčiau, ar verta, nes turiu nelabai kokią nuomonę apie hormoninę kontraceptiką, bet pasiryžau, kai gydytoja pradėjo grasinti operacija. Prieš vartojimą kitais vaistukais jau buvau pagerinus savo jauseną: daugiau nei pusmetį nebebuvo jokių aciklinių patepliojimų, ciklas tapo reguliarus. O dabar..! Dvi savaitės kaip nesibaigiančios mėnesinės, maudžia pilvo apačią, skauda šonus. Kitaip tariant blogai. Galvoju, šį ciklą užbaigsiu gerti KT, bet laaaaabai abejoju, ar noriu ryžtis kitam. Ir dar. Ar galiu tikėtis, kad metus KT, vėl galėsiu turėti normalų ciklą ir pasibaigs tie visi kraujavimai?

Pasidalinsiu savo kol kas nekokiais įspūdžiais... Pirmą ciklą vartoju Lindynette20 gydymo tikslais (dėl kiaušidžių policistozės). Labai ilgai svarsčiau, ar verta, nes turiu nelabai kokią nuomonę apie hormoninę kontraceptiką, bet pasiryžau, kai gydytoja pradėjo grasinti operacija. Prieš vartojimą kitais vaistukais jau buvau pagerinus savo jauseną: daugiau nei pusmetį nebebuvo jokių aciklinių patepliojimų, ciklas tapo reguliarus. O dabar..! Dvi savaitės kaip nesibaigiančios mėnesinės, maudžia pilvo apačią, skauda šonus. Kitaip tariant blogai. Galvoju, šį ciklą užbaigsiu gerti KT, bet laaaaabai abejoju, ar noriu ryžtis kitam. Ir dar. Ar galiu tikėtis, kad metus KT, vėl galėsiu turėti normalų ciklą ir pasibaigs tie visi kraujavimai?
Aš vartojau Lindynette 20 pusę metų.. Mečiau, nes su skrandžiu negalvaimai atsirado. Su daktare nusprendėm, kad gali būti nuo KT. Šiuo atveju čia kaltos ne konkrečiai Lindynette tabletės, tiesiog taip galėjo atsitikti nuo bet kurių vaistų ( jei jautrus skrandis). O šiaip vartojimo metu jokių nusiskundimų neturėjau, viskas buvo tikrai gerai. Kadangi tai buvo mano pirtmosios KT tai palyginti nelabai turiu su kuo, bet iš esmės, man jos buvo tikrai

O siaip man toks kyla klausimas - kaip jus geriate sias tabletes? Tiesiog nuryjate, ar dar uzsigeriate vandeniu? Nes man be vandens taip ir uzstringa kazkur stempleje.
Ir ar yra gerianciu ryte? As geriu vakare, bet ar pvz. gali jos kaip nors sureaguoti su alkoholiu, jei jis buvo geriamas po KT isgerimo, ar kokio maisto, gerimu vartojimas?
Kaip manote?

Ir ar yra gerianciu ryte? As geriu vakare, bet ar pvz. gali jos kaip nors sureaguoti su alkoholiu, jei jis buvo geriamas po KT isgerimo, ar kokio maisto, gerimu vartojimas?

Sitas ciklas pirmas kai pradejau gerti Lindynette 20. Nesamone kazkokia, visa laika teplioja. O nebaigus gerti (liko 3 tabletes) jau ir mm prasidejo. Nznau ar cia gerti ar jau i kitas keisti... reikes pasitarti su gine..
O geriu tai vakarais ir neuzgeriu niekuo ir taip nuryju
o del alkoholio nznau, nemanau kad galetu tureti itakos ..
O geriu tai vakarais ir neuzgeriu niekuo ir taip nuryju

Na, jeigu man si menesi neuzkibs koks buozgalvis
tai galesi manyti, kad sios KT tinkamos. Tik tiek, kad mmm gausumo jos nesumazino, bent jau po 1 menesio - plaukiau taip smarkiai, kaip niekad nebuvo.

QUOTE(Undinelle @ 2010 03 04, 13:06)
Na, jeigu man si menesi neuzkibs koks buozgalvis
tai galesi manyti, kad sios KT tinkamos. Tik tiek, kad mmm gausumo jos nesumazino, bent jau po 1 menesio - plaukiau taip smarkiai, kaip niekad nebuvo.