Įkraunama...
Įkraunama...

KT Lindynette - 2

QUOTE(***black girl*** @ 2010 03 04, 15:43)
doh.gif  tai s..,jei man gausumo nesumazins tai bus bedu man biggrin.gif

KT prisitaikymas prie organizmo yra 3 men., manau tik tada galima daryti galutines isvadas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2010 03 05, 13:30)
KT prisitaikymas prie organizmo yra 3 men., manau tik tada galima daryti galutines isvadas.  mirksiukas.gif

tai suprantu kad ne po pirmu dienu viskas pasikeis smile.gif ..o kada ju poveikis jau veiksmingas blush2.gif ..jau po pirmujumenesiniu galima myletis be papildomu apsaugos priemoniu?
Atsakyti
QUOTE(***black girl*** @ 2010 03 05, 14:34)
tai suprantu kad ne po pirmu dienu viskas pasikeis smile.gif ..o kada ju poveikis jau veiksmingas blush2.gif ..jau po pirmujumenesiniu galima myletis be papildomu apsaugos priemoniu?

Mano gine sake, kad jos saugo jau nuo 1mosios tabletes. g.gif Bet as pora sav. palaukiau dar. ax.gif
Atsakyti
as geriau lindynette 30 tik pusantro menesio ir meciau, nes jie man issauke depresija, nieko nenoriu, niekuo netikiu, zodziu sito sudo daugiau gyvenime nebandysiu, jokiu KT... vakar net pasakiau draugui kad nezinau ar noriu but kartu, nu nesamone gryna, tikiuosi greit jie man issivalys is organizmo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sindii @ 2010 03 09, 09:54)
as geriau lindynette 30 tik pusantro menesio ir meciau, nes jie man issauke depresija, nieko nenoriu, niekuo netikiu, zodziu sito sudo daugiau gyvenime nebandysiu, jokiu KT...  vakar net pasakiau draugui kad nezinau ar noriu but kartu, nu nesamone gryna, tikiuosi greit jie man issivalys is organizmo  4u.gif

kiekvienam organizmui skirtingai 4u.gif vieniem tinka kitiems - ne, vieniems sudas o kitiems labai tinka viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wilioke_ @ 2010 03 09, 14:41)
kiekvienam organizmui skirtingai 4u.gif vieniem tinka kitiems - ne, vieniems sudas o kitiems labai tinka viskas 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, greit prisijungsiu prie jūsų, išrašė man Lindynette 20. Aš dabar pasiskaičiavau, kad turėčiau tada visada pradėti sirgti savaitgalį, bet gal galima man kažkaip pasireguliuoti, kad sirgčiau tarkim visada pirmadienį? ar taip 'apgauti' man organizmo su tabletėm neišeitų? Ta prasme, ar būtina pradėti gerti KT pirmąją mėnesinių dieną? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabryte @ 2010 03 11, 11:07)
Sveikos, greit prisijungsiu prie jūsų, išrašė man Lindynette 20. Aš dabar pasiskaičiavau, kad turėčiau tada visada pradėti sirgti savaitgalį, bet gal galima man kažkaip pasireguliuoti, kad sirgčiau tarkim visada pirmadienį? ar taip 'apgauti' man organizmo su tabletėm neišeitų? Ta prasme, ar būtina pradėti gerti KT pirmąją mėnesinių dieną? blush2.gif

butina
Atsakyti
Jei pradedi gerti KT pirma menesiniu diena, isgeri pakuote, tau vel prasideda menesines, tai kada antra pakuote gerti?
Atsakyti
Praėjus septyniom dienom kai negėrei tabletės.Tai yra jei paskutinę išgėrei šeštadienį- tai kitą pradėsi sekmadienį.kitos savaitės.Na žodžiu suskaičiuok septynias dienas be tablečių ir tada imk naują pakelį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarė:): 21 kovo 2010 - 12:33
smile.gif+2010 03 21, 14:32-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2010 03 21, 14:32)
Praėjus septyniom dienom kai negėrei tabletės.Tai yra jei paskutinę išgėrei šeštadienį- tai kitą pradėsi sekmadienį.kitos savaitės.Na žodžiu suskaičiuok septynias dienas be tablečių ir tada imk naują pakelį.

O jei man menesines trunka po pirmo pakelio KT 5 dienas, tai vistiek antra pakuote gert po 7 dienu?
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2010 03 21, 17:41)
O jei man menesines trunka po pirmo pakelio KT 5 dienas, tai vistiek antra pakuote gert po 7 dienu?

taip
Atsakyti