Įkraunama...
Įkraunama...

Ar krūtinės jautrumas būtinas nėštumo požymis?

Apklausa: Kada krūtinė tapo jautri pastojus? (184 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
mes su drauge kartu pastojom... tai jos krutine labai jautri pasidare nuo nuo pat pirmos pastojimo dienos... nes ji net negalejo prisiliest... o man nieko,, nejauciu nieko.. gal minimaliai truputi padidejo.. bet nera ji jautri ar skausminga... tai galvojau,kad gal negerai man kas.. wub.gif
Atsakyti
Man krutines jautrumas buvo nuo pat pastojimo turbut nes jutau kad krutine labai jautri iskart nusipirkau testa ir suzinojau jog nestuke.gif
Atsakyti
MAn iškart krūtinė pasidarė jautresnė,o po to pasidariusi testą nėštumo nerodė,bet mmm nebesulaukiau wub.gif
Atsakyti
Man tai nei pajautrėjo, nei pasikeitė kas labai, tik spenelių aureolės kad padidėjo ir patamsėjo, o šiaip kokia buvo prieš pastojant tokia ir liko.
Atsakyti
maniske irgi pasidare jautri vos pastojus,bet apie 6 nestumo savaite beveik praejo smile.gif
Atsakyti
Pastojus ir mano krutine pasidare sunkesne, jautri, net ant sono skaudu buvo naktimis miegoti, tempdavo, verzdavo, bet tada dar nezinojau, kad esu pastojusi mirksiukas.gif o kai testas parode II juosteles, supratau is kur man tas jautrumas ir skausmas biggrin.gif
Atsakyti
su pirmaja krutine pasidare nerealiai jautri ir padidejusi jau kokia penkta- šešta savaite.
o vat dabar jau aštuonios tuoj- ir krutine nei karto nebuvo jautri.. kaip visada.

taip kad, manau, tai tikrai ne taisykle.
Atsakyti
na, as pastojimo datos tikslios nezinau, bet pasakysiu tik tiek, kad krutine ir nedave man ramybes, ar tik nebusiu pastojusi.. g.gif o iki mmm buvo like kazkur dar apie 10 dienu, nors ir nelabai reguliarios buvo.. rolleyes.gif
Atsakyti
Man nei kiek nebuvo jautri krūtinė nėštumo metu. Jei iki pastojimo ją jausdavau, tai besilaukiant nei skaudėjo, nei tempė, net negalvojau, kad esu nestuke.gif
Atsakyti
mano krūtinė jautri buvo lygiai 12 savaičių, po jų kaip pirštu visą jautrumą nuėmė smile.gif
Atsakyti
man krutine irgi jautri buvo labai liemeneles negalejau net nesiot visa dege, kokias 2-3 savaites, bet dabar jau gerai viskas, irgi nuo kokios 12 sav
Atsakyti
Man buvo jautri likus savaitei iki menesiniu, dabar jau 18ta savaite ir jautresne tampa tik vakare.
Atsakyti