Įkraunama...
Įkraunama...

Ar krūtinės jautrumas būtinas nėštumo požymis?

Apklausa: Kada krūtinė tapo jautri pastojus? (184 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Gabriete @ 2010 03 13, 21:03)
Krūtinės padidėjusio jautrumo nepastebėjau, taigi tai nėra būtinas nėštumo požymis smile.gif.

Man.. Labai nemalonus jausmelis sad.gif
Atsakyti
Man abu nestumus labai labai jautri buvo beveik iki pat gimdymo, bet nepadidejo tongue.gif kaip buvo -A tai ir liko tongue.gif
Atsakyti
Man gal vienu dydziu padidejo ir viskas. labai parina ta mintis, kad neturesiu pieno... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veneraa: 18 kovo 2010 - 10:21
man tai pirmas nestumo pozymis.dar testas nerodo o as pagal krutines jautruma zinau kad laukiuosi. tik skirtumas toks,kad kai laukiausi pirmo tai labai skaudejo,net prisiliest negalejau ir padidejo smarkokai,net vyras juokdavosi,kad tapau lolo ferari. su antru nestumu skaudejo maziau ir maziau padidejo,o dabar jei nebutu jautrus speneliai,tai dydis koks buvo,toks ir yra.
Atsakyti
QUOTE(Veneraa @ 2010 03 18, 11:20)
Man gal vienu dydziu padidejo ir viskas. labai parina ta mintis, kad neturesiu pieno...  verysad.gif

Kad krutines dydis nerodiklis pienui...pas mane pirma karta nebuvo labai padidejus, bet maitinau, atsirado to pienuko, nors ir kelios dienos po gimdymo.Si karta nuo pat pastojimo padidejo ir ziauriai jautri...iki siol.Jau 4men.Ech...galetu tokio dydzio ir likti lotuliukas.gif
Atsakyti
Man nuo pat pirmu dienu pradejo dideti, tai dabar jau beveik 3 ismerom dydesne,sunku net nesioti doh.gif Pirmus menesius tai ir skaudejo labai,net prisiliest negalejau, dabar tik speneliai liko labai jautrus. Bet ir su pirmu vaiku labai kankinausi del speneliu,maitinau 3 men su skausmu didziuliu
Atsakyti
Mano krutine kai turejo prasideti menstruacijos (na, kai nezinojau, jog esu pastojusi thumbup.gif ) buvo itin jautri, jautresne, nei iprastai lotuliukas.gif Jau tuomet pagalvojau, jog kazkas pasikeite ax.gif Na, tie itarimai pasitvirtino dviem ryskiom juostelem mirksiukas.gif Tai ta krutine lig siol jautri ir miegoti ant pilvelio niekaip neiseina - skaudelioja. O kai 6 kg katiniukas ateina pasimeilint ant krutines, tai tenka ji salin varyti schmoll.gif Gal su laiku praeis g.gif
Atsakyti
Man ir buvo vienas is pozymiu, tiksliau netipinis pozymis, kad neskaudejo krutines schmoll.gif Kiek save sekdavau, visad nuo 7 dpo ji pajautredavo, o kai pastojau nieko nejauciau. Todel ir buvo keista, ar viskas gerai. Tik veleliau ji eme jautreti, bet ir tai nepavadinciau tai skausmu. Ir vel nuo kokios 8 sav atleido. O vyras laukia, kada gi ims dideti lotuliukas.gif Bet ir sio pozymio kol kas nera ax.gif
Atsakyti
Na stai, mano kleckui jau 3men.tai trumpai - krutine padidejo kiek ir pirma karta, pieno atsirado irgi praejus kokioms 3d.po gimdymo, bet MP maitinu iki siol, nors pirma karta tik pora menesiuku temaitinau.Jautrumas dingo nestumo antroj pusej, tik jau pries gimdyma eme skaudeti, niezeti.
Atsakyti
Speneliu niezejis atsirado dar kai nezinojau, kad apstojau blush2.gif Tada galvojau, kad gal per mazai prausiuosi, ar koks velnias pasidare doh.gif Tai tas niezulys ir buvo is pozymiu thumbup.gif
Atsakyti
tikrai krutines jautrumas nera butinas nestumo pozymis. Man nei per pirma nestuma nebuvo jautru, nei dabar, antra karta laukiantis. Siek tiek padidejo krutine ir tiek. Manau cia labai individualu.
O kad krutine padidejo labai nedaug tikrai nereik baimintis, jog nebus pieno. Pirmaji vaikiuka maitinau metus, po to jau nutraukiau, nes pati taip norejau, bet pieno trukumo nei karto nebuvo per tuos metus, kartais net priesingai - jo buvo per daug. Nors krutine padidejo palyginus tikrai nedaug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vjz @ 2010 03 16, 17:09)
ar kuriai nors yra buve, kad krutin skaudi pasidare iskart po ovuliacijos?  g.gif

Man krutine pasidare labai jautri is karto kelios dienos po ovuliacijos smile.gif
Atsakyti