Įkraunama...
Įkraunama...

Pas kurio tėvus švęsti šventes?

Nu nenoriu ten važiuoti bet reikia, tokia pareiga. Būtų mano valia pamirščiau kad jie egzistuoja, nes anyta tai tikrai velnio pramanyta.
Atsakyti
nelabai ten mėgstu važiuot rolleyes.gif , dėl daugelio priežasčių wink.gif , tik tiek, kad skaniai ten pavalgom wink.gif
Atsakyti
O as pas vyro tevus mieliau vaziuoju, nei pas savo mama (gal delto, kad mes kartu dirbam). Preitais metais mano vyras buvo isvaziaves pusei metu i uzsieni, tai as pati pas uosvius vaziuodavau, net pripratinau, kad kiekviena sekmad. 16 val. jau turime buti pas juos. jei veluojam is kart skambina ir klausia kame reikalas.
tai va, kai as buvau viena preitais metais - likau nakvoti per kaledas (ko niekados neteko daryti ir dabar nebedarau), kasiau sniega nuo kiemo su mielu noru, padedu paserviruoti stala, o veliau ir suplauti indus, kartais tenka padeti ukio darbuose (ir tai man labai patinka, nes visa gyvenima buvau ir esu asfalto zmogus).
siaip anyta labai malonus zmogus ir kai tik bus vaikutis, ji labiau jai paliksiu ir vesiu, nei savo mamai (atleisk, mamyte)
Atsakyti
O mes dar ir alkani iseinam. huh.gif Kur nors pakeliui i namus uzkandam...
Mano atveju tema turetu skambeti taip : ar noriai jusu anyta sveciuojasi pas jus?Vot tada nedvejodama atsakyciau - labai noriai bet kokia proga ir be jos dry.gif .
Atsakyti
As pas anyta vaziuoju irgi tik is pareigos. Savaime aisku, kad per didziasias sventes noriu eiti pas savo tevus. Kol kas taip ir budavo, pas vyro tevus nuvaziuodavom antra diena ar po svenciu. Bet mes esam susitare: jeigu as noresiu pas savo tevus, o vyras pas savo-vaziuojam atskirai, jis diena aplanko juos ir vakare arba ryte grizta pas mane (mano anyta 150km nuo musu). Daznai prisigalvoju vissokiausiu priezasciu, kodel negaliu ten vaziuoti, ar kodel reikia greiciau vaziuoti namo. Kaaip ir kai kurios is jusu - uzsidedu pliusiuka ir tiek. Man ten ne mano namai, nepriimtina man daugelis dalyku. Vyras ta zino ir manes nevercia. Kazkaip esu pastebejusi, kad ir musu seimoj, ir aplinkiniu tarpe vedes sunus visada labiau linksta i zmonos tevus, o dukra - i savo (cia del visokiu vaziavimu, svenciu ir t.t.) Nu pas mus taip ir yra - pas mano tevus kiekviena savaitgali uzsukam.
Atsakyti
QUOTE (Ajuss @ 2003 12 09, 09:13)
Reikia vyrą iš to paties miesto susirasti - ir problemų kaip nebūta wink.gif laugh.gif
Juokauju, tuomet kitų problemų atsiranda: tokių kaip - kodėl pas vienus buvai ilgiau, pas kitus trumpiau ir pan. mad.gif
Bet kokiu atveju visiemsd geras nebūsi unsure.gif

Pas mus irgi ta pati problemele: kodel sestadieni pas juos, o tik sekmadieni pas mus, arba atvirksciai. dry.gif Dar problema kuriems paliksim vaika per sventes ar per atostogas rolleyes.gif gi nepasidalina, viena turi ir kiekvieni nori but svarbiausi rolleyes.gif ,oi, cia ilga istorija, kaip mazi vaikai unsure.gif O mes liekame kalciausi mad.gif wink.gif
Atsakyti
Nors pas uosvius as irgi einu nenoriai ir gana retai rolleyes.gif Gerai, kad mano vyras ne "maminukas", jis pats ten retas svecias tongue.gif , tad ir problemu dideliu neiskyla biggrin.gif
Atsakyti
As turiu labai gera ir supratinga anyta. Dar ne karto nepajutau nepasitenkinimo, kad jos namuose laiko praleidziam maziau nei pas mano tevus. Pas tevus jauciuos kaip namuose, o pas anyta jau lyg ir sveciuose. Bet apsilankau visuomet mielai, turiu apie ka paplepeti ir labai gerbiu. Mielai padedu dirbti, dziaugiuosi, kad pasako, ka reikia padaryti, nes savo tvarkos ivedineti tikrai nenoreciau, o saugoma nuo bet kokiu darbeliu irgi jausciuasi nepatogiai.
Kai sventes sutinkam pas tevus, abeji gyvena gretimuose kaimuose, pasistengiam ir dvejas Kucias suvalgyti smile.gif
Atsakyti
O as galiu pasigirti nuostabia anyta!Ji yra labai gera mano drauge(kol gyvenam atskirai).Todel visas sventes man malonu svesti kartu.Mes turim labai daug bendro,todel kalbos mums netruksta.Ir namu ruosoje ne as jai padedu,o ji man.Ji man net tuscius butelius nunesa priduot!
Atsakyti
O as kazkaip susitaikiau, kad reikia bendrauti su vyro tevais, kad labai nesutariam irgi negaliu pasakyti, bet pati turiu ikalbineti vyra pas juos nuvaziuot, nes anyta skambina man kai jo nera ir skundziasi. O per sventes irgi spejam pas abieju tevus, tik paskui pilvui atskiro vezimelio reikia.
Atsakyti
Man tai jokiu problemu pas tevus vaziuot, YPAC per sventes, nes tai turbut vienintelis kartas per metus, kai nebunu sukista "savo noru" i virtuve gaminti visiems pietu rolleyes.gif
Atsakyti
vava per kucias tai ir as laaaaaaaaaaabai noriai vaziuoju pas uosvius, nieko gamint nereikia, atvaziuoji viskas padaryta, stalas padengtas, prasom valgyti ir dar lauktuviu ideda kad kitai dienai butu biggrin.gif
Atsakyti