Įkraunama...
Įkraunama...

Pas kurio tėvus švęsti šventes?

Oi, kokia skaudi tema dry.gif Arteja sventes, o mane jau ima nervas, kad ir vel reikes pas uosviene vaziuoti (mano uosvis mires, neislaike zmogelsi turbut...). Turiu daug priezasciu, del kuriu kita su ja net nesisveikintu gatveje. Bet as laikas nuo laiko is pareigos priimu ja pas save, pas ja vaziuojame retai, nes ji nedaro valgyti, o mano vyras is tu, kurie megsta pavalgyti smile.gif Tai dazniausiai is jos griztame pikti, nervuoti ir alkani, o neretai ir susipyke, nes ji labai moka sukirsinti zmones. Nu tokia pratyvna ragana, kad zodziu truksta... mad.gif mad.gif mad.gif
Labiausiai mane siutina, kad ji pries sventes kokia savaite skambina man ir klausia, ka padaryti kucioms, o kiekviena karta atvaziuojam ir ji nieko nebuna padariusi, tik supirkusi produktus ir viska turime patys pasidaryti. Kaip gerai, kad siemet yra "atmazas" - dukryte tongue.gif Tai as tikrai nepjaustysiu silkes ir misrainiu rolleyes.gif
Nu va. Biski palengvejo, kai issiliejau rolleyes.gif Kaip gerai, kad yra tas forumas laugh.gif
Atsakyti
O man smagu pas vyro tėvus. Jokio blogumo, jokių negerų minčių, jačiuos taip pat gerai kaip ir namie. Dažniausiai būna ir kiti broliai su ir be antrųjų pusių - tai iš vis gerai tada. Per Kūčias iki šiol aplankydavom mūsų abiejų tėvus, nesunku, tik su maistu sudėtinga wink.gif Pas pirmus prisivalgai, pas antrus sėdi steni, kad jau niekas nebetelpa po pirmųjų, o namo parvažiuoji ir galvoji ką jau čia suvalgius biggrin.gif . Šiais metais turbūt bus irgi tas pats, jei tik mažius neužstreikuos dėl šitokio tampymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE (laiva @ 2003 12 10, 07:32)
Šiais metais turbūt bus irgi tas pats, jei tik mažius neužstreikuos dėl šitokio tampymo smile.gif

cia dar viena priezastis kodel nenoriu vaziuoti pas vyro tevus. Scenarijus dazniausiai buna toks - per kucias atvaziuojame ir buname pas vyro tevus (150km nuo musu), o pirma kaledu diena dar vaziuojame pas tetes tevus - vyro senelius + dar 120 km ( cia jau pirmyn atgal, vaziuojam tik keliom valandom).
Patys pagalvokit kokie vaikai buna po tokiu kelioniu.
DAr vasara buvo toks atsitikimas. Mes kaip tik atostogauti atvaziavome, o vyro mociutes 80 - metis buvo. Ji dar pagal vyro atostogas kiek pakoregavo.
Tai va, penktadieni atvaziavome pas tevus ( Miglei tada buvo 5men su trupuciu), o sestadieni numatytas 80-metis. Zinojau, kad daug zmoniu bus, triuksmo, todel norejau su Migle nevaziuoti. Proseneliai ja jau per velykas buvo mate, tai galvojau, kad nevarginsiu vaiko.
Kur jau tau - tokiu anytos posakiu susilaukiau, kad....
Na ir ka nuvaziavom pabuvom - ir su klykianciu vaiku atgal movem, nes vaiko per pusvalandi niekas nesugebejo nuraminti....

Itariu, kad ir dabartinis scenarijus bus panasus, nes maze yra labai didele rezimo verge, neduok dieve jisai sutriks, tai nepasitenkinima visi aplinkiniai ant savo kailio pajus
Atsakyti
negaliu sakyti, kad noriai vaziuoju, nors yra tik vyro mama likusi. O ji kaip vyresnio amziaus zmogus, o jos sunus (mano vyras) jauniausias, tai elgiasi labai savininkiskai mirksiukas.gif Mane tai erzina blink.gif Ir lekstute paduota jam, o manes kaip ir nera, tik po kiek laiko "pamato", kad ir as cia esu. Bet kai reikia vaziuoti - man buna sunku. Labai dziaugiuosi, kad mano vyras ne "mamytes sunelis" ir atsikerta ir kartais i vieta pastato ax.gif
Atsakyti
O mano anyta- nuostabus žmogus, neturiu jei jokių priekaištų, o ir iš jos nesulaukiu. Visad mielai pas ją važiuoju, nes visada privaišina, pasikalbam apie maniškį blush2.gif , nes jis tikra uošvio kopija, tik,kad išvaizda nepanašus, bet jau charaktelėlis.... Taip ir pasiguodžiam viena kitai kokius mes nervų kamuolius, rupestėlius turime.
Atsakyti
Nors maniskis man dar ne vyras, bet tikrai noriai vaziuoju, net ir kelioms dienoms smile.gif O dabar planuojam kelione i Kroatija visi keturi dviems savaitems biggrin.gif Nzn, gal cia man taip pasiseke, kad vyro tevai tokie faini, nes ziuriu dauguma tik is reikalo vaziuoja ax.gif
Atsakyti
Vaziuoju bet....labai retai,nepatinka man ju vizitai pas mus ir nepatinka kai mes pas juos sveciuojames schmoll.gif
Atsakyti
O man labai patinka pas uošvius lankytis. Tiesa pasakius ten bunu dažniau nei pas savo tėvus. Negaliu sakyti, kad su tėvai nesutariu, bet uošviai taip pat labai įdomus žmonės ir man labai smagu juos aplankyti. Ir labai užjaučiu tas, kurios nesutaria su piktosiomis uošvelėmis... Brrrrrrr... bjauru kai nenori važiuoti, o reikia...
Atsakyti
Mes su anyta gerai sutariam. smile.gif Na būna, kad kartais savo pažiūrom sunervina, bet stengiuosi per daug į tai nesigylint. mirksiukas.gif Dažnai susimatom - ar mes pas juos, ar jie pas mus. rolleyes.gif

Visad mielai pas ją važiuoju, nes visada privaišina, pasikalbam apie maniškį  , nes jis tikra uošvio kopija, tik,kad išvaizda nepanašus, bet jau charaktelėlis.... Taip ir pasiguodžiam viena kitai kokius mes nervų kamuolius, rupestėlius turime.

Ir mes šita tema pašnekam. doh.gif
Atsakyti
O mes labai retai nuvaziuojam sad.gif Ir tai abu su vyru pareigos verciami, nes mano vyras ju vienturtelis :)nepatinka mums abiems ir kai jie pas mus atvaziuoja. Taip jau yra, ir turbut niekas nepasikeis. Ziauriai nesutinka musu poziuriai i gyvenima.
Atsakyti
MES DAZNAI PAS UOSVELI APSILANKOM ,JEI NE MES ,TAI JIS PAS MUS DAZNAI UZSUKA,LABAI GERAI SUTARIAM,LABAI GEROS DUSIOS ZMOGUTIS IR SIAP APIE VISKA GALIU SU JUO PASISNEKETI.ESU PATENKINTA SAVO UOSVELIU smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmike: 12 rugsėjo 2005 - 17:14
Labai noriai vaziuoju ir labai dziaugiuos, kai praleidziam kelias dieneles pas vyro tevus wub.gif Gal taip yra del to, kad jie gyvena uz 200 km. ir nelabai daznai tenka susitikt unsure.gif
Atsakyti