Įkraunama...
Įkraunama...

Pas kurio tėvus švęsti šventes?

o tas visai nebendrauju tai keistas poziuris visgi jie yra mylimo zmogaus artimiausi zmones...
Atsakyti
Lietuviskai pasakyciau kad vaziuoju is pareigos, nors dar tiksliau tinka angliskas issireiskimas "guilty trip" - kelione ispirkti kalte, kad nesu tokia kokios jie tikejosi, o jie nera tokie, kokiu as tikejausi. Nesikeiciantis vizitu finalas - paskutine diena uosviene nuo pat ryto laksto su sarasiuku ir pakuoja mums maista-tiek kad bagazine sunkiai uzsidaro, dar pyksta kai as nesutinku pasideti po kojomis (tarp koju?) kokio kibiro su raugintais agurkais biggrin.gif Matau, kokia ji jauciasi svarbi ir rekalinga pakuodama maista, bet vistiek jauciuosi bjauriai - man tas maisto brukimas lyg sakytu kad as netinkamai rupinuosi seimos mityba ir mano namuose vaikai is bado palanges grauztu, jei ne mociutes provizija. Tvirtai nusprendziau kad savo vaikams ir anukams neduosiu nieko, kol patys nepaprasys, net uogienes stiklainiuko schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš anytą priimu kaip neišvengiamą būtinybę 

O tai geriau save prievartaut, kad itiktum vyrui? g.gif Niekad nedarau, ko nenoriu ax.gif O del savo giminaiciu, pati nenoriu, kad su mano vyru bendrautu...kokia prasme???? turim bendru draugu, o prie ko cia gimines?

o tas visai nebendrauju tai keistas poziuris visgi jie yra mylimo zmogaus artimiausi zmones...

Siaip tai AS vyrui- artimiausias zmogus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2006 06 01, 16:09)
O tai geriau save prievartaut, kad itiktum vyrui? g.gif  Niekad nedarau, ko nenoriu ax.gif  O del savo giminaiciu, pati nenoriu, kad su mano vyru bendrautu...kokia prasme???? turim bendru draugu, o prie ko cia gimines?

Aš neprievartauju, aš tiesiog nesu tokia kategoriška ir tuo pačiu pasistengiu įžiūrėti gerąją pusę anytos. Kai žmogus nori, tai ir randi. Jei sučiaupi lupytes kaip lėlytė ir murki, kad viska tau negerai pas anytą, tai tik tą ir matai. Bet kai nori, tai ir gražių dalykų atrandi.
O beje beje, kaip bebūtų liūdna, va sėdi tavo vaikai ir mato, kad tu su močiute visiškai nebendrauji. Paskui galėsi šuniu kaukti, nebendraus su tavim nei jie, nei jų antros pusės nei jų vaikai. Ir nesuprasi, kodėl.
Atsakyti
Seniau kai anyta buvo sveika, mielai važiuodavau.Dabar mažiausias jaudulys jai kelią spaudimą ir blogėja sveikata. O su uošviu gan sudėtingi santykiai ir su vyro seseria.Būten jiems mes nereikalingi. Taigi dabar vengiu važiuoti. g.gif
Atsakyti
mielai važiuoju, nes visad esu tenasi laukiame ir šiltai priimama blush2.gif Kartais tikrai stebiuosi kad galima taip gerai sutarti su uošviais, net nežinau nuo ko tas priklauso ax.gif Jie gana išsilavinę žmogiukai, jau pensininkai, tad jei norime pabėgti nuo miesto triukšmo, susidedame daigtus ir keliaujame pas juos biggrin.gif
Atsakyti
Aš galima sakyti, visai mielai važiuočiau pas uošvius. Jie mieli žmonės, gerai mane priėmė. Bet aš ten pavargstu: svečiuose yra svečiuose-nei atsigulti, nei kojos pakelt ant fotelio-nieko schmoll.gif , nes kažkaip auklėjimas neleidžia unsure.gif .Ir sedžiu ten nuo penktadienio vakaro iki sekmadienio vakaro visą susikausčiusi ir galiausia sekmadienį pavargusi nuo visko blink.gif -nuo neturėjimo ką veikti...Tik valgom ir žiūrim TV, kur irgi distancinis kituose rankuose ir privalai žiūrėti to, kas gal visai neįdomu doh.gif ...Ir dar kas baisiausia nervina, tai anytos "šokinėjimas" aplink...aišku, malonu nieko neveikt blush2.gif , bet kai atsisedę prie stalo, negalim normaliai pavalgyti, nes su lyg kiekvienų kasniu, kuris keliauja į burną pagaunu žvilgsnį. Ir baigdama valgyti (prieš tai apsidžiaugiu, kad nepaspringau nuo stebėjimo), nespėju padėti įrankių ant lekštės, kai pašokama ir "atimama" lekštė iš pat nosies blink.gif....Anksčiau ramiai žiūrėjau į visą tai, bet dabar tiesiog siūtas ima doh.gif . Dabar aš nevažiuoju ir nežinia kada ten vėl atsidursiu: sedėti ilgai negaliu, atsigulti-sąžinė neleidžia, dūsauti, kad man sunku irgi nemano hobis blush2.gif ( nestuke.gif supranta apie ką aš čia mirksiukas.gif ) ir valgis dabar ribotais kiekiais, nes paprasčiausia nėra vietos didelėm atsargom blush2.gif . Vėliau važiuoti jau būtų rizikinga, o po to jau ir 2.gif ant rankų-neapsimokės važiuoti pusdieniui-vien važiavimas užima 1,5 val. į vieną pusę, o savaitgalį visą praleisti-tai pusę namų reiks su savim vežtis doh.gif . Kitą vertus nenorėčiau ten su kūdikiu važiuoti unsure.gif -per daug rūpesčių...
Atsakyti
QUOTE(bulba @ 2006 06 01, 16:56)
Tvirtai nusprendziau kad savo vaikams ir anukams neduosiu nieko, kol patys nepaprasys, net uogienes stiklainiuko schmoll.gif  biggrin.gif

Tik negalvok, kad būtent dėl to tapsi gera..........

QUOTE(voveriena @ 2006 06 01, 17:09)

Neblogai, kad taip yra, bet ar nenorėsi būti savo vaikams artimiausia?

Aš tai važiuoju ir lankau tiek kiek išeina, ir gera mano anyta ir uošvis ir kaimiškų gerybių įdeda, ir nemanau, kad tai blogai, aš jiems už viską esu dėkinga . wub.gif
Atsakyti
sveiki
mes labai retai važiuojame pas vyro tėvus,bet kai važiuojam aš neprieštarauju,nors ten man nelabai patinka
Atsakyti
QUOTE(Gitacka @ 2006 06 01, 12:41)

idomu, o kodel gi artimiausiais zmonemis negali skaitytis jo seima - zmona ir vaikas/vaikai?
Atsakyti
ash mielai einu i daba uoshvienes kompa okupavus sedziu nosi ybedus ir sheip mes su ja po parduotuves vaikschiot pradejom man patinka mano anyta o ir valgyt skaniai ku padaro rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
idomu, o kodel gi artimiausiais zmonemis negali skaitytis jo seima - zmona ir vaikas/vaikai?

BUTENT tongue.gif

Man rodos artimiausi zmones turi but tavo bendraminciai, taip sakant dvasia savi zmones...toks yra man mano vyras...kas cia butui, jei vyrui as buciau tokia pat svarbi, kaip jo tevai ..ne, aciu, as turiu but svarbiausia cool.gif ir aplamai, mane siutina, kai zmones artuma suvokia per kraujo rysius ir bendrauja ,nes "taip priimta", "vis gi gimine", " visi taip daro" schmoll.gif

As bendrausiu su tais, kas man idomus ir brangus, gyvenimas per trumpas, kad atidavineciau duokle visuomenei su tokiais "maloniais "vizitais...aciu dievui, vyras ne sykio ner del to papriekaistaves..

beje beje, kaip bebūtų liūdna, va sėdi tavo vaikai ir mato, kad tu su močiute visiškai nebendrauji. Paskui galėsi šuniu kaukti, nebendraus su tavim nei jie, nei jų antros pusės nei jų vaikai. Ir nesuprasi, kodėl.

Beje, visai nenoriu, kad mano busimi vaikai ar anukai bendrautu su manim is pareigos, ar pasigailejimo....apsaugok dieve schmoll.gif
Atsakyti