QUOTE(Meg @ 2003 12 09, 11:55)
Na tikiu, kad gali būti įvairiausių priežasčių, kodėl nesinori ten važiuoti.
Man kolkas dar nėra taip blogai, bet vis tik... mane biški nervina, kad vyras nerealiai yra prisirišęs prie mamos (čia jau tubūt kita tema:).
Ir kai tik pasitaiko proga nori ten važiuoti, o aš jau geriau namie likčiau ar su draugais susitikčiau.
Beje, net nelabai žinau, kaip ten elgtis - mama sako ir vis mane mokina, kad reikia nuvažiavus padėt viską - ji pati pas tečio tėvus ne tik kad valgį ruošia, indus plauna, bet ir visus kitus namų ūkio darbus nudirba...
Gal aš dar tik neseniai iškepta marti, bet kažkaip neišeina man pulti ten savos tvarkos daryti.
Meg, apie mano uošvius kalbi

čia irgi sūnelio prisirišimas prie mamytės nerealus... šiaip jie žmonės geri, tiesiog auksas, bet kai pažadėtas valandos pasisėdėjimas pas juos užsitęsia iki trijų valandų - skandalas su vyru pakeliui į namus garantuotas

jau geriau vieną mane namie paliktų.. tai ne - sako, ką tėveliai pagalvos, kad susipykom ar kas negerai

tai tenka kartais galvos skausmą pasimuliuoti
Kadangi gyvenu tolimoje šalyje, tai teko visas šventes čia praleisti

nepatiko, ir apskritai - geriau pašventusi viena namie būčiau, jei vyras kaip kūdikis prie tėvų prisirišęs, nepamąsto, kad gal jau reikėtų nuosavos šeimos tradicijas kurti, o ne vis prie mamos prijuostės glaustis