Įkraunama...
Įkraunama...

Pas kurio tėvus švęsti šventes?

Mano santykiai su anyta fantastiški- thumbup.gif
Vyro tevelis-man kaip tetis biggrin.gif
Myliu vyrą ir jo giminę wub.gif
Atsakyti
O aš negaliu pasigirti idealiais uošviais verysad.gif Nors vizitai pas juos būna reti, tik ypatingų švenčių progomis, tačiau ir tada jaučiu įtampą. Anyta manęs nemėgsta jau nuo pačios pažinties pradžios, o uošvis to neparodo, bet žinant, kaip jis šokinėja pagal žmonos dūdelę, galima nuspėti ir jo nuomonę apie mane. Kadangi pati esu nekonfliktiška asmenybė, stengiuosi su visais sutarti, išlikti tolerantiška, bandau palaikyti draugiškus santykius, juolab, kad visai nenoriu skaudinti mylimo ir man labai dėmesingo vyro. Manau, jei parodyčiau charakterį, jo mama turėtų puikią progą užtrenkti man duris visiems laikams, o kol kas vaidinimas tęsiasi, nors ir pro sukąstus dantis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valeri1979 @ 2006 04 02, 20:35)
Mano santykiai su anyta fantastiški- thumbup.gif
Vyro tevelis-man kaip tetis  biggrin.gif
Myliu vyrą ir jo giminę wub.gif

thumbup.gif

mano santykiai taip pat labai saunus su uosviais drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
sveciuojames vieni pas kitus daznai drinks_cheers.gif tokiu tevu ir giminiu retai kada buna.nu nuostabus ir fantastiski zmones drinks_cheers.gif
Atsakyti
Su anyta sutariam puikiai, dažnai susitinkam. O va su kitais vyro giminaičiais šiek tiek vengiu bendrauti... Dar kai nebuvom vedę, mane smarkiai įžeidė viena iš tetų, o dabar visaip stengiasi man įtikti, bet savo nuomonės apie ją nepakeičiau ir vargu ar kada pakeisiu. Tiesiog negaliu jos pakęst bash.gif
Atsakyti
Matomės ir bendraujam kiekvieną dieną, nes važiuoti toli nereikia-gyvenam vieni šalia kitų. thumbup.gif Santykiai labai geri ir šilti.
Atsakyti
O aš visoms jums pavydžiu kurios su vyro tėvais puikiai sutariat. O aš prieš ištekant prisisvajojau kaip gerai su JA sutarsiu ir t.t. - gavosi visiškai priešingai. Ji manęs negirdi, nesupranta. Dėl to ir važiuoju ten nenoriai. Tik atveriu daugiau dūšią ir kaip ten priš..a/
Atsakyti
aš negaliu nei labai skųstis, nei labai džiaugtis, nes matomės labai retai. šauni moteriškė... tad net gėda prisipažinti, bet jos gerai nepažįstu blush2.gif
Atsakyti
na as turiu tik anyta nes vyro tevelis mires, tai sutariu puikiai susiskambinam kasdien ir ji arba mes uzsukam bent kas antra diena:)
Atsakyti
QUOTE(Meg @ 2003 12 09, 11:55)
Na tikiu, kad gali būti įvairiausių priežasčių, kodėl nesinori ten važiuoti.
Man kolkas dar nėra taip blogai, bet vis tik... mane biški nervina, kad vyras nerealiai yra prisirišęs prie mamos (čia jau tubūt kita tema:).
Ir kai tik pasitaiko proga nori ten važiuoti, o aš jau geriau namie likčiau ar su draugais susitikčiau.
Beje, net nelabai žinau, kaip ten elgtis - mama sako ir vis mane mokina, kad reikia nuvažiavus padėt viską - ji pati pas tečio tėvus ne tik kad valgį ruošia, indus plauna, bet ir visus kitus namų ūkio darbus nudirba... 
Gal aš dar tik neseniai iškepta marti, bet kažkaip neišeina man pulti ten savos tvarkos daryti.

Meg, apie mano uošvius kalbi lotuliukas.gif čia irgi sūnelio prisirišimas prie mamytės nerealus... šiaip jie žmonės geri, tiesiog auksas, bet kai pažadėtas valandos pasisėdėjimas pas juos užsitęsia iki trijų valandų - skandalas su vyru pakeliui į namus garantuotas schmoll.gif jau geriau vieną mane namie paliktų.. tai ne - sako, ką tėveliai pagalvos, kad susipykom ar kas negerai doh.gif tai tenka kartais galvos skausmą pasimuliuoti rolleyes.gif
Kadangi gyvenu tolimoje šalyje, tai teko visas šventes čia praleisti unsure.gif nepatiko, ir apskritai - geriau pašventusi viena namie būčiau, jei vyras kaip kūdikis prie tėvų prisirišęs, nepamąsto, kad gal jau reikėtų nuosavos šeimos tradicijas kurti, o ne vis prie mamos prijuostės glaustis mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virdzinija: 07 balandžio 2006 - 00:53
Turiu jau antrus uošvius, bet jie vieni nuo kitų skiriasi kaip diena nuo nakties. Pirmoji anyta buvo tipiška miesčionė, mėgdavusi pabrėžti savo pranašumą prieš visus .Uošvis buvo ir geras, ir paslaugus, bet tik iki to laiko, kol buvo geri ir mano santykiai su jų sūnum. Po skyrybų visko apie save girdėjau, o su manim pačia kartais ir pasisveikinti nematydavo reikalo...Dabar exuošvis jau kokie katveri metai po žemele, o exanytos ragelius matyt gyvenimas gerokai palaužė, nes pasidarė ir daug paprastesnė, ir malonesnė...
Dabartinė anyta -labai atvira miela moterėlė, turbūt viską atiduosianti, kad tik jos vaikams būtų gera-tuo ji man labai panaši į mano mamą. Žinoma, gal ji tokia, kad mano ir vyro santykiai-tiesiog idealūs, bet ir kito sūnaus žmonos ji nebrokija, nors šie labai nesutaria.
Atsakyti
QUOTE(pranciska @ 2006 04 07, 15:20)
Pirmoji anyta buvo tipiška miesčionė, mėgdavusi pabrėžti savo pranašumą prieš visus .

Kadangi miesto/ ne miesto klausimas tam tikram lietuvių sloksniui yra labai skaudus, anytos nuomone, esu "pasipūtųs Vilnietė". Pati iki vestuvių net neįtariau kad gimti Vilniuje yra laimė arba pavydą sukeliantis dalykas.
Atsakyti
Aš važiuoju noriai, bet kitą dieną dar noriau grįžtu namo smile.gif Jie labai malonūs žmonės. Dirbti man ne tai kad neliepia, tiesiog neleidžia: tu gi pavargus, pailsėk... (ir jie tikrai nuoširdžiai manim rūpinasi, per 10 metų įsitikinau). Prieš keletą metų, kai kasė bulves, o aš su vaiku likau namie, paprašė išvirti balandėlius. Būtent išvirti - jie jau buvo sudėti į puodą, reikėjo tik degtuką pakišti hihihi.gif Ir paskui dar už tai dėkojo, sakė, kad skaniai išviriau doh.gif Tai va, nuo to lepinimo mane žiaurus nuobodulys per vieną dieną užpjauna, aš negaliu taip sau visą dieną nieko neveikti, nors kokius indus neplautus randu, tai apsidžiaugiu biggrin.gif Gerai nors dabar, mažiukę turiu, tai prižiūriu, yra kuo užsiimti tenai būnant blush2.gif
Atsakyti