Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 08, 16:14)
O man atrodo, kad niekas neziuri i tuos ragus kai sypsaisi:) turbut pati juos matai labiausiai, uztai atrodo kad ir kiti ziuri smile.gif

Sakai? g.gif g.gif Niu gal ax.gif

QUOTE(norma @ 2009 04 08, 19:44)
Taip, kas 10 min ziuriu i veidrodi  doh.gif  biggrin.gif
Neisivaizduoju ka valgyt ..... vien kosem ir jogurtu juk nesimaitinsiu sad.gif
Man ant kruminiu uzdejo plombas - paaukstino, kad negaleciau sukasti .... kada bus galima normaliai valgyt, ir kaip?  g.gif

Ir aš pirmą savaitę jogurtus valgiau, net su mažės blenderiu mėsą ir bulvytes tryniau, bet neskanu buvo schmoll.gif
Žodžiu, buvo dieta biggrin.gif MB patarė pomidorų sultis gerti, apetitą mažina, rimtai, išgėrusi stiklinę visai soti jaučiausi thumbup.gif

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 04 08, 20:42)
Šaunu smile.gif matos ant antro dantuko kad pajudėjas, ir jaučias smile.gif

thumbup.gif 4u.gif
Po metų viai čiotka bus biggrin.gif

Gustyte --> kaip greit tau pabaiga bigsmile.gif
Man dar toli gražu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 04 10, 09:17)
Man atrodo deda paskui vielute is vidines dantu puses, bet tu pasiklausk. Klausyk o kada tau sekantis vizitas?

Vienas is variantu yra ta vielute. Man atrodo, kad ji labai patogu, nereik ploksteles. Bet sako, kad ji matosi...

Sekantis vizitas geguzes 21.
Atsakyti
QUOTE(Gustyte @ 2009 04 10, 12:29)
Vienas is variantu yra ta vielute. Man atrodo, kad ji labai patogu, nereik ploksteles. Bet sako, kad ji matosi...

Taigi ji is kitos puses, tau juk niekas i burna neziures mirksiukas.gif drauge turi, bet tikrai nieko nesimato schmoll.gif
Atsakyti
Ir beje su ja ploskteles vistiek reikia!
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2009 04 10, 14:28)

Taip, man ir ortodonte sake, kad ta vielute tik priekinius dantis tvirtina, o nakciai ploksteles reikes nesiot. Idomu kaip jos atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2009 04 10, 13:28)

O as galvojau, kad arba vielute, arba plokstele g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustyte @ 2009 04 10, 12:29)

Sekantis vizitas geguzes 21.

Mano grupiokei uzvakar nueme, ta vielute priklijavo, tai tikrai nesimato, nu niekaip, juk ja is vidines puses klijuoja dantuku..manau lb geras variantas ta vielute:)
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 10, 15:02)
Mano grupiokei uzvakar nueme, ta vielute priklijavo, tai tikrai nesimato, nu niekaip, juk ja is vidines puses klijuoja dantuku..manau lb geras variantas ta vielute:)

aha ir man zadejo det ta vielute ant apatinio zandikaulio dantuku, as tai nieko pries... bet man taip letai laikais su breketais eina, dar tik keli9os savaites o toks ispudis kad as su jais jau keli menesiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2009 04 10, 15:35)
aha ir man zadejo det ta vielute ant apatinio zandikaulio dantuku, as tai nieko pries... bet man taip letai laikais su breketais eina, dar tik keli9os savaites o toks ispudis kad as su jais jau keli menesiai  doh.gif

Niu va, o man kaip tik taaaip greit tas laikas bega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 10, 18:20)
Niu va, o man kaip tik taaaip greit tas laikas bega smile.gif

Sako nereikia labai galvoti, tada ir praeis laikas greitai ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2009 04 10, 15:35)
aha ir man zadejo det ta vielute ant apatinio zandikaulio dantuku, as tai nieko pries... bet man taip letai laikais su breketais eina, dar tik keli9os savaites o toks ispudis kad as su jais jau keli menesiai  doh.gif

Man jau beveik 3 metais su breketais prabego, kazkaip niekada negalvojau kiek laiko jau praejo ir kiek dar liko. Nu aisku tik jau dabar laukiu labai pagaliau pabaigos. Nes pradzioje man sake, kad nesiosiu iki 2 metu.
Atsakyti
Anira o kodel tu taip ilgai nesioji?
Atsakyti