QUOTE(Aylin @ 2013 10 04, 15:21)
jeigu zmones kartu, vaikai juk gimdomi ne sau. Siaip manau reiktu su vyru planuoti vaika, o ne pastoti , nes pati to nori. Apie tokius dalykus reikia tartis, kai zmones kartu.
Apie ka as ir kalbu

jusu poste, kuri citavau, buvo parasyta: sugyventine, kuri gimdo jam vaikus, tai ir atsakiau, kad nereikia jam gimdyti, galima sau arba pasauliui
QUOTE(Tosk @ 2013 10 04, 19:11)
Nesate susidurusi su trumpomis santuokomis?
Pazistu pora, kuri ilgus metus gyveno kartu, susituoke, po puses metu issiskyre, ji istekejo antra karta po mazdaug pusmecio draugystes, gyvena sau ramiai ir laimingai...turbut nepriklauso: santuoka ar sugyvenimas, svarbu zmogus, su kuriuo kuri gyvenima
QUOTE(Vys_nia @ 2013 10 05, 11:12)
visu pirma saugu todel, kad nereikia galvoti as cia metams, dviems, o kai nusibosiu, atsives kita.
Siai dienai man ramiau sirdyje, nes laikiam gandru ir zinau, kad vaikai tures teva.
Nesijausciau del to saugi, bet cia kiekvienam savo

Teva vaikai turi bet kokiu atveju, nebent tai vaikas is megintuvelio...man atrodo, kad tevas yra tas, kuris augina, rupinasi myli, santuoka cia ne prie ko: kazkaip nemanau, kad vyras labiau myli savo vaika, nes ji gimes santuokoj....
QUOTE(Vys_nia @ 2013 10 05, 13:56)
Po vestuviu vyras man nupirko puikia masina, persikelem i dideli nama, laukia seimos padidejimas.
Tokiu draugysciu buvo iki vedybu ir jei vyras per 1-2 metus neveda, neves ir veliau.
Vat jums ir atsakymas, kodel verta tuoktis: nuperkama prabangi masina, persikeliama i dideli nama....man tai labai neskaniai skamba...
Mane vede po 7 metu ir ka???
As siaip, kaip ir daugelis cia, patarsiu Vys_niai investuoti i save, i savo mokslus, i stabilia padeti, man labai baisu, kai moteris taip priklausoma nuo vyro.....