QUOTE(Dolita @ 2009 08 07, 08:27)
o man labiausiai blizgus pasirode balti ir geltoni
ir isvis kokios spalvos ieina i tuos Beige rutuliukus? as kazkaip labiau tikejausi kad bus daugiau gelsvu, rudu, o pas mane ten dauguma rausvu

pirkau per SM isparduotuve gal ikiso kazka ne to
hmmmmmm rausvu t.y. roziniu tokiu jai taip tai pas mane beige meteorituose nera ju, yra rudi gelsvi balti bet rausvu tai tikrai nera
gal pas jus maisyti pink su beige, tai irgi nera blogai nesigauna toks vaskinis atspalvis gyvuma duoda tie rausvi (roziniai) burbuliukai
Papildyta:
QUOTE(agvill @ 2009 08 07, 09:19)
hmmmmmm rausvu t.y. roziniu tokiu jai taip tai pas mane beige meteorituose nera ju, yra rudi gelsvi balti bet rausvu tai tikrai nera
gal pas jus maisyti pink su beige, tai irgi nera blogai nesigauna toks vaskinis atspalvis gyvuma duoda tie rausvi (roziniai) burbuliukai
bet siaip kas liecia sm kosmetikos isparduotuve niekada nebepirksiu meteoritu ***** pirkau tipo puse porcijos o kaip gavau tai tikru tikriausias likutis tokie visi apibruzinti rutuliukai nu zodziu iskarto matosi kad ne puse kaip buvo zadeta o grynu gryniausias likutis, bet ai nei pradejau aiskintis nei ka yra kaip yra tegu buna ant sazines kas pardave, bet siaip tai negrazu tokie dalykai, paskui nei vienu pardaveju nekelia pasitikejimo, ai bet tiek to