Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(Maserati @ 2009 08 02, 21:41)
http://www.friendtha...m/d07043968.jpg
tie kaireje mano. Bet siaip cia gal nuotrauka tokia,nezinau,o realiai juose vyrauja balti ir svelniai rusvi bei rausvi rutuliukai,tai duoda skaistumo,o nuotraukoj sitoj nekas pavaizduota,nepirkciau biggrin.gif  ax.gif

as tai turejau tuos desineje smile.gif
man labai jie patiko..ilgai naudojau..smile.gif paskui atsiradodaugiau pinigeliu, tai nusipirkau EZ ir siuos atidaviau draugei pribaigt smile.gif bet buvau tikrai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2009 08 05, 19:14)
as tai turejau tuos desineje smile.gif
man labai jie patiko..ilgai naudojau..smile.gif paskui atsiradodaugiau pinigeliu, tai nusipirkau EZ ir siuos atidaviau draugei pribaigt smile.gif bet buvau tikrai patenkinta  thumbup.gif

As tuos is desines bandziau pries kokius 5 metus pas drauge,tai begalo patiko,tada po kokiu metu nusipirkau sau,ir visai tokio efekto nebuvo..ir daugiau nemeginau:)
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 08 05, 01:16)
Yra lietuviskos firmos panasus produktas ir vadinasi 'Noriu' - senose meteoritu temose diskutuota, tai vienoms patiko, kitoms ne. O kur pirkt buna nepasakysiu, nes pati nei karto ju nemacius gyvai.

Man jie pvz., tikrai daug geresni uz tokius kaip Avon rolleyes.gif
Atsakyti
Na va, nusipirkau ir as Guerlain meteoritus Beige, nu tai dienos sviesoj tai labai patiko, toks veidukas grazus ir tu blizguciu kazkaip nesimato, o va lempos sviesoj tai kazkaip matosi tie blizguciai g.gif dar visur kitur tai nieko kazkaip kad matosi bet va ant kaktos tai labai stipriai matosi ir nepatinka g.gif sakau gal kaktos nepudruoti tada g.gif ? bet tai gal irgi nekaip atrodys g.gif ? gal turit kokiu minciu biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolita: 06 rugpjūčio 2009 - 12:34
QUOTE(Dolita @ 2009 08 06, 13:33)
Na va, nusipirkau ir as Guerlain meteoritus Beige, nu tai dienos sviesoj tai labai patiko, toks veidukas grazus ir tu blizguciu kazkaip nesimato, o va lempos sviesoj tai kazkaip matosi tie blizguciai  g.gif dar visur kitur tai nieko kazkaip kad matosi bet va ant kaktos tai labai stipriai matosi ir nepatinka g.gif sakau gal kaktos nepudruoti tada g.gif ? bet tai gal irgi nekaip atrodys g.gif ? gal turit kokiu minciu  biggrin.gif ?

As ir Beige turiu, bet nepastebiu as tu bliguciu nei diena nei vakare smile.gif
bet jei nervintu mane blizguciai, tai bandyciau isimti labiausiai blizgancius rutuliukus- tokie yra gelsvi rutuliukai ir dalis rausvuju:) tada liktu visi (ar beveik visi) matiniai ir to blizgejimo butu maziau! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meri_ceri: 06 rugpjūčio 2009 - 17:15
Pasidaviau ir aš meteoritomanijai, nusipirkau Beige meteoritus. Dabar neįsivaizduoju kaip galėjau be jų išsiversti smile.gif Vasarai idealu, veidas toks gaivus atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikutė: 06 rugpjūčio 2009 - 22:55
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 08 06, 18:14)
As ir Beige turiu, bet nepastebiu as tu bliguciu nei diena nei vakare smile.gif
bet jei nervintu mane blizguciai, tai bandyciau isimti labiausiai blizgancius rutuliukus- tokie yra gelsvi rutuliukai ir dalis rausvuju:) tada liktu visi (ar beveik visi) matiniai ir to blizgejimo butu maziau! smile.gif

o man labiausiai blizgus pasirode balti ir geltoni g.gif

ir isvis kokios spalvos ieina i tuos Beige rutuliukus? as kazkaip labiau tikejausi kad bus daugiau gelsvu, rudu, o pas mane ten dauguma rausvu g.gif pirkau per SM isparduotuve gal ikiso kazka ne to lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2009 08 07, 08:27)
o man labiausiai blizgus pasirode balti ir geltoni  g.gif

ir isvis kokios spalvos ieina i tuos Beige rutuliukus? as kazkaip labiau tikejausi kad bus daugiau gelsvu, rudu, o pas mane ten dauguma rausvu  g.gif  pirkau per SM isparduotuve gal ikiso kazka ne to  lotuliukas.gif

hmmmmmm rausvu t.y. roziniu tokiu jai taip tai pas mane beige meteorituose nera ju, yra rudi gelsvi balti bet rausvu tai tikrai nera
gal pas jus maisyti pink su beige, tai irgi nera blogai nesigauna toks vaskinis atspalvis gyvuma duoda tie rausvi (roziniai) burbuliukai
Papildyta:
QUOTE(agvill @ 2009 08 07, 09:19)
hmmmmmm rausvu t.y. roziniu tokiu jai taip tai pas mane beige meteorituose nera ju, yra rudi gelsvi balti bet rausvu tai tikrai nera
gal pas jus maisyti pink su beige, tai irgi nera blogai nesigauna toks vaskinis atspalvis gyvuma duoda tie rausvi (roziniai) burbuliukai

bet siaip kas liecia sm kosmetikos isparduotuve niekada nebepirksiu meteoritu ***** pirkau tipo puse porcijos o kaip gavau tai tikru tikriausias likutis tokie visi apibruzinti rutuliukai nu zodziu iskarto matosi kad ne puse kaip buvo zadeta o grynu gryniausias likutis, bet ai nei pradejau aiskintis nei ka yra kaip yra tegu buna ant sazines kas pardave, bet siaip tai negrazu tokie dalykai, paskui nei vienu pardaveju nekelia pasitikejimo, ai bet tiek to
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 08 07, 09:23)
Papildyta:

bet siaip kas liecia sm kosmetikos isparduotuve niekada nebepirksiu meteoritu ***** pirkau  tipo puse porcijos o kaip gavau tai tikru tikriausias likutis tokie visi apibruzinti rutuliukai nu zodziu iskarto matosi kad ne puse kaip buvo zadeta o grynu gryniausias likutis, bet ai nei pradejau aiskintis nei ka yra kaip yra tegu buna ant sazines kas pardave, bet siaip tai negrazu tokie dalykai, paskui nei vienu pardaveju nekelia pasitikejimo, ai bet tiek to

o per kur dbr perki kosmetika? g.gif
nu as kai pirkau tai sake atseit nauji, bet po rutuliukais daug "milteliu" stovi g.gif ko gero irgi bus pabruzinti ne viena karta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 08 07, 09:59)
siaip tai jei po rutuliukais daug milteliu stovi tai tikrai bus pabruzinti nemazai, sakau po tokiu bajeriu kaip man tai net bijau pirkti jau geriau permokesiu sarmoi,  kristianoi bet bus bent ramu

Nebutinai schmoll.gif Milteliu buna ir naujuose (ir nemazai), o ypac jei dar siunciantis, tai tikrai pribyra. Reiketu gerai apziuret rutuliukus ir ar apibruzinti, ar apvalus.

Dolita, roziniu neturi but 'beige' meteorituose - zinau kai kurios maise juos su ruzavais rutuliukais is 'pink', tai gal tokie jums papuole (ypac jei pardaveja perpardave is kazko nusipirktus ir neitikusius), o gal isvis 'pink fresh' pirkot, o ne 'beige' ti9k foto sumaisyta buvo ar pan g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 08 07, 20:23)
Nebutinai  schmoll.gif Milteliu buna ir naujuose (ir nemazai), o ypac jei dar siunciantis, tai tikrai pribyra. Reiketu gerai apziuret rutuliukus ir ar apibruzinti, ar apvalus.

Dolita, roziniu neturi but 'beige' meteorituose - zinau kai kurios maise juos su ruzavais rutuliukais is 'pink', tai gal tokie jums papuole (ypac jei pardaveja perpardave is kazko nusipirktus ir neitikusius), o gal isvis 'pink fresh' pirkot, o ne 'beige' ti9k foto sumaisyta buvo ar pan g.gif

hmmm... na ant pakuotes beige, ir norejau beige, bet ten yra nemazai tokiu rausvu, jie neryskiai rozines spalvos o tokie rausvi-kreminiai g.gif gal apgavo mane, ala beige pardave bet turiu nebeige lotuliukas.gif

dbr isemiau geltonos ir baltos spalvos rutuliukus, kad maziau tu blizguciu butu... g.gif ar pas jus buna blizguciu lempos sviesoj g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2009 08 08, 14:29)
hmmm... na ant pakuotes beige, ir norejau beige, bet ten yra nemazai tokiu rausvu, jie neryskiai rozines spalvos o tokie rausvi-kreminiai  g.gif gal apgavo mane, ala beige pardave bet turiu nebeige  lotuliukas.gif

dbr isemiau geltonos ir baltos spalvos rutuliukus, kad maziau tu blizguciu butu... g.gif  ar pas jus buna blizguciu lempos sviesoj  g.gif ?

Nu galit pasiziuret Kristianoj kaip atrodo tie rutuliukai ir su savo palygint. Jei neryskiai roziniai, o kreminiai roziniai, tai visai gali but. As juos senokai turejau, tai nepamenu, bet rozines tikrai nebuvo.

Del blizguciu, tai kiek pamenu man jie nekliuvo (zinau, kad buvo daug pasisakymu, kad jie labai blizgus) - kazkiek buvo, bet tikirai drasiai galejau eit ir diena, ir vakare su jais - tik man spalva nepatiko, nes gaudavosi geltonas idegis doh.gif
Atsakyti