Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

Del blizguciu, tai kiek pamenu man jie nekliuvo (zinau, kad buvo daug pasisakymu, kad jie labai blizgus) - kazkiek buvo, bet tikirai drasiai galejau eit ir diena, ir vakare su jais - tik man spalva nepatiko, nes gaudavosi geltonas idegis doh.gif
[/quote]
man irgi BEIGE blyzguciai visiskai nekliuva, nu aisku jie blyzga bet kad pasitepus gaunasi kaip kaledu eglutes variantas tikrai taip nera, diena drasiai galima but
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2009 08 08, 14:29)
hmmm... na ant pakuotes beige, ir norejau beige, bet ten yra nemazai tokiu rausvu, jie neryskiai rozines spalvos o tokie rausvi-kreminiai  g.gif gal apgavo mane, ala beige pardave bet turiu nebeige  lotuliukas.gif

dbr isemiau geltonos ir baltos spalvos rutuliukus, kad maziau tu blizguciu butu... g.gif  ar pas jus buna blizguciu lempos sviesoj  g.gif ?

tikrai yra. pas mane jie ir telikę iš viso kiekio, ružavina veidą biškuti smile.gif

man blizgučiai matos tik kai uzitepu, paskui jie susilygina su veido oda ir net dienos ar lempų šviesoj nematyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 08 rugpjūčio 2009 - 20:44
QUOTE(agvill @ 2009 08 08, 20:04)
man irgi BEIGE blyzguciai visiskai nekliuva, nu aisku jie blyzga bet kad pasitepus gaunasi kaip kaledu eglutes variantas tikrai taip nera, diena drasiai galima but

diena tai ju nesimato ir man o va lempos sviesoj matosi, bet nieko, isgyvensiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 08 08, 21:43)
tikrai yra. pas mane jie ir telikę iš viso kiekio, ružavina veidą biškuti  smile.gif

man blizgučiai matos tik kai uzitepu, paskui jie susilygina su veido oda ir net dienos ar lempų šviesoj nematyt  smile.gif

Norejau paklausti, kokiam laikui jums uztenka meteoritu? ir kokiu intensyvumu naudojat?
Atsakyti
Esu dėkinga Sm, kad atradau meteoritus. wub.gif . Dabar - vasarą - naudoju beige chic. Kazkokio isskirtinio blizgumo nepastebiu, bet suteikia švytėjimą, sulygina veido spalvą. wub.gif Be jų dabar niekur schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif Labuka
O as isigyjau beige presuotus rolleyes.gif Tai pagaliau atradau tikrai kas tinka ir patinka.Ziema,pavasari idealiausi man mythic,vasara,rudeni beige presuoti.Turiu ir beige rutuliukus tai jie manau tinka siaip visais metu laikais ir gal daugiau vakarui.Bet manau kad beige rutuliukai nebus taip daznai naudajami kaip mythic ir beige presuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 08 10, 21:13)
4u.gif Labuka
O as isigyjau beige presuotus rolleyes.gif Tai pagaliau atradau tikrai kas tinka ir patinka.Ziema,pavasari idealiausi man mythic,vasara,rudeni beige presuoti.Turiu ir beige rutuliukus tai jie manau tinka siaip visais metu laikais ir gal daugiau vakarui.Bet manau kad beige rutuliukai nebus taip daznai naudajami kaip mythic ir beige presuoti rolleyes.gif

o kuo jums skiriasi beige presuoti ir rutuliukai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 08 10, 23:24)
o kuo jums skiriasi beige presuoti ir rutuliukai? 4u.gif

Presuotu 'beige' tik pavirsiuje blizgutis yra, bet jis po pirmo karto nusitrina ir lieka paprasta matine pudryte. O rutuliukuose visada blizgutis islieka.
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 08 09, 20:49)
Norejau paklausti, kokiam laikui jums uztenka meteoritu? ir kokiu intensyvumu naudojat?

Pusę porcijos meteoritų (rutulinių) naudoju nuo praeitos vasaros. Naudoju beveik kasdien, dar liko tiek, kad naujų meteoritų pirkimu artimiausiu metu tikrai nereiks rūpintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 11 rugpjūčio 2009 - 00:14
QUOTE(shopingas @ 2009 08 11, 00:18)
Presuotu 'beige' tik pavirsiuje blizgutis yra, bet jis po pirmo karto nusitrina ir lieka paprasta matine pudryte. O rutuliukuose visada blizgutis islieka.

A, o man tas blizgesys kaip tik patinka... Jis gi toks visai lengvas g.gif Reiskia man presuoti netiks schmoll.gif
Atsakyti
pas amne beige rutuliukai jau kelis menesius guli nenaudojami,kazkaip is pradziu patiko,bet gal prisiskaicius buvo kazkokia iliuzija,dabar isvis nepagaunu kuo jie tokie geri,beige nei kiek neparudina man netgi veido,o atvirksciai ,pastebejau fotose,kur su jais nusizdazius,veidas sviesesnis atrodo..apie mythic isvis patylesiu,nubalino man veida labai.tai net nezinau,ar neisbandziau dar man tinkamu meteoritu,ar jie labai gerai isreklamuoti,ar as nepastebiu kazko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 08 11, 11:00)
A, o man tas blizgesys kaip tik patinka... Jis gi toks visai lengvas g.gif  Reiskia man presuoti netiks schmoll.gif

Lengvas blizgesys visada gerai - tokias priemones lengviau naudot nei matines, nes matines sunkiau graziai uztept. wink.gif

QUOTE(Mertise @ 2009 08 11, 11:26)
pas amne beige rutuliukai jau kelis menesius guli nenaudojami,kazkaip is pradziu patiko,bet gal prisiskaicius buvo kazkokia iliuzija,dabar isvis nepagaunu kuo jie tokie geri,beige nei kiek neparudina man netgi veido,o atvirksciai ,pastebejau fotose,kur su jais nusizdazius,veidas sviesesnis atrodo..apie mythic isvis patylesiu,nubalino man veida labai.tai net nezinau,ar neisbandziau dar man tinkamu meteoritu,ar jie labai gerai isreklamuoti,ar as nepastebiu kazko g.gif

Tai gal jusu oda per tamsi ir abeji jie per sviesus. Mano oda vos ne balta, tai 'beige' rudina, 'mythic' nieko nedaro. Nezinau kokio efekto norit, bet jei tamsinimo, tai jums turetu tikt 'perles de veours' limituoti - turiu juos naujus, nes teke bandyt kitur, tai man baltaodei jie per tamsus visam veidui, skruostam nebent.
Atsakyti