Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(shopingas @ 2009 08 11, 14:20)
Lengvas blizgesys visada gerai - tokias priemones lengviau naudot nei matines, nes matines sunkiau graziai uztept. wink.gif
Tai gal jusu oda per tamsi ir abeji jie per sviesus. Mano oda vos ne balta, tai 'beige' rudina, 'mythic' nieko nedaro. Nezinau kokio efekto norit, bet jei tamsinimo, tai jums turetu tikt 'perles de veours' limituoti - turiu juos naujus, nes teke bandyt kitur, tai man baltaodei jie per tamsus visam veidui, skruostam nebent.

norosi efekto skaistesnio veiduko,svytincio,kaip visos cia raso,kad joms taip pasidaro po meteoritu,na ir kad parudintu siek tiek smile.gif
Atsakyti
Na jo paprasti beige blizgesni,o presuoti ne ir presuoti parudina man dar siek tiek.Va siandien pasidaziau ir veidas ideges bet vistiek patamsino dar siek tiek ir sulygino rolleyes.gif pats tas
Atsakyti
as naujoke siame forume.perskaiciau visas temas apie rutulines pudras blush2.gif . man butinai prisireike nusipirkti meteoritus. pirkau beige. siandien pabandziau. ganetinai neblogai, veidas kaip persikiukas. man lyg noretusi daugiau blizgiuku g.gif . dabar bandau issirinkti kremine pudra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunuole: 18 rugpjūčio 2009 - 18:13
QUOTE(jaunuole @ 2009 08 18, 19:13)
as naujoke siame forume.perskaiciau visas temas apie rutulines pudras blush2.gif . man butinai prisireike nusipirkti meteoritus. pirkau beige. siandien pabandziau. ganetinai neblogai, veidas kaip persikiukas. man lyg noretusi daugiau blizgiuku g.gif .  dabar bandau issirinkti kremine pudra  smile.gif

va va cia ir visos bedos su tuo forumu prasides smile.gif kaip pasiskaitai tai visko prisireikia doh.gif nu bet svarbiausiai viskas su protu ir tada neteks bankrutuoti smile.gif
as pati naudoju beige man irgi patinka sulygina veido spalva bet jei kyla poreikis daugiau blyzgeti tada dar ant skuostu tepu Dior coper diamond tada labai graziai viskas svyti
sekmes forume
Atsakyti
QUOTE(jaunuole @ 2009 08 18, 19:13)
as naujoke siame forume.perskaiciau visas temas apie rutulines pudras blush2.gif . man butinai prisireike nusipirkti meteoritus. pirkau beige. siandien pabandziau. ganetinai neblogai, veidas kaip persikiukas. man lyg noretusi daugiau blizgiuku g.gif .  dabar bandau issirinkti kremine pudra  smile.gif

o man atvirksciai, per blizgus tie beige meteoritai. bet vistiek naudoju, patinka atspalvis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos , o tinka tuos beige meteoritus tepti ant egitpo žemės?
Atsakyti
4u.gif Na aš taip pat įstojau į "Guerlain meteoritų" klubą lotuliukas.gif Nusipirkau vakar Pink fresh - sedziu dabar patenkinta - tikrai super dalykelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurstai @ 2009 08 21, 10:23)
4u.gif  Na aš taip pat įstojau į "Guerlain meteoritų" klubą  lotuliukas.gif  Nusipirkau vakar Pink fresh - sedziu dabar  patenkinta - tikrai super dalykelis  thumbup.gif

Ne per ružavi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 08 21, 09:44)
Ne per ružavi? bigsmile.gif

Na kad ne - aš pati esu šviesiaodė, tai man kaip tik. Va tik dabar reiks normalų šepetuką įsigyti, nes vakar pagailėjau Guerlain šepetėliui pinigiukų ax.gif
Atsakyti
O visam veidui naudoji?
O sepeteliu galima ir kitokiu, ne tik Guerlain smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 08 21, 09:53)
O visam veidui naudoji?
O sepeteliu galima ir kitokiu, ne tik Guerlain smile.gif

taip visam - labai nedaug reikejo, taip natūraliai atrodo... smile.gif o šepetuką tai turiu tokį senuką, manau bus geras ir tas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilelis @ 2009 08 21, 10:03)
Sveikos , o tinka tuos beige meteoritus tepti ant egitpo žemės?

tinka ir ant bronzanto ir ant egipto zemes, pati taip darau labai graziai atrodo, suligina spalva siektiek svyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 21 rugpjūčio 2009 - 18:14