Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(gudre755 @ 2009 11 04, 22:58)
Sveikute, noriu patarimo apie siuos meteoritus ar jie labai blizgus g.gif
user posted image
aciu  4u.gif

Man kaip ir Beige blizgus smile.gif bet dienos sviesoje nesimato blizguciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2009 11 04, 23:58)
Sveikute, noriu patarimo apie siuos meteoritus ar jie labai blizgus g.gif
user posted image
aciu  4u.gif

Cia pernai kaledu limituoti - jie blizgus, bet blizguciai pavieniai. Man blizgesni uz 'beige' tikrai, bet jei naudojant su kitom matinem makiazo priemonem, tai galima ir dienai juos naudot...
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2009 11 04, 21:23)
sitie taip?alia kaina tai doh.gif brangokoka, brangesni ziuriu zymiai ne standartiniai unsure.gif

Kur jus foto idejot, tai meteoritai kompaktiniam pavidale - ju berods tik 9g yra ir kaina buna apie 150-160$. Tai tikrai neverti demesio, nes mazai, brangu ir neina issimt nepatinkanciu rutuliuku. Rutuliukais pernyksciai kainavo 65$, LT apie 200Lt parduotuvese buvo jie - ju 60g (paprasti meteoritai buna po 33g, o kaina 53$). Tai va sie apsimoka tiek kaina, tiek kiekiu.

QUOTE(Maserati @ 2009 11 04, 22:01)
Ant lygios odos tai kazin ar kas blogai gali atrodyti. Bet is principo tai jie juk nemaskuoja,nelygina veiduko,tik skaistina? Internete maciau ....tai na,nieko ypatingo nematau, ir blizga vietomis pavieniais stambiais grudeliais. Na,gal tik pas ta mergina sitaip.

Zinokit sulygina veiduko oda man beveik visi metoritai - juk tie rudumai ivairiu spalvu, o jei dar kitokiu spalvyciu buna, tai kiekviena savo funkcija atlieka. Juk pvz maskuokliai ne vien spalvoti buna, bet ivairiu rudu atspalviu, tai cia panasiai. O del blizgumo, tai drugeliuose pavieniai blizguciai, bet man net dienai grazu, jei suderinus likusi makiaza. ax.gif O siaip viskas priklauso nuo odos, atspalvio, ko tikimasi ir pan - jau ne karta rasiau, kad 'mythic' man nieko nedare, nors cia aukstinami jie buvo kaip koks stebuklas. Nepatiko ir 'beige', nes i geltonuma odos atspalvi padarydavo. Na ir tt....

QUOTE(Maserati @ 2009 11 04, 22:10)
Beje,gal kas galit parasyti betkuriu meteoritu sudeti?niekaip nerandu internete blush2.gif  doh.gif

Rytoj gausiu naujausius meteoritus, tai galesiu nurasyt sudeti, nes ant paciu indeliu nera, o dezuciu jau seniai nebeturiu. Bet sudetis tikrai nera ju gera, jei mastot apie naturalia sudeti.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 05, 03:08)
Zinokit sulygina veiduko oda man beveik visi metoritai - juk tie rudumai ivairiu spalvu, o jei dar kitokiu spalvyciu buna, tai kiekviena savo funkcija atlieka. Juk pvz maskuokliai ne vien spalvoti buna, bet ivairiu rudu atspalviu, tai cia panasiai. O del blizgumo, tai drugeliuose pavieniai blizguciai, bet man net dienai grazu, jei suderinus likusi makiaza.  ax.gif O siaip viskas priklauso nuo odos, atspalvio, ko tikimasi ir pan - jau ne karta rasiau, kad 'mythic' man nieko nedare, nors cia aukstinami jie buvo kaip koks stebuklas. Nepatiko ir 'beige', nes i geltonuma odos atspalvi padarydavo. Na ir tt....

ką su ku derint išsimeteoritinus drugeliais? ax.gif
aš nieko nederinu, tai man įdomu .
tušas, kremas su spalva, bronzantas, drugeliair ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 11 05, 09:37)
ką su ku derint išsimeteoritinus drugeliaisax.gif
tušas, kremas su spalva, bronzantas, drugeliair ir tiek  ax.gif

Na as, aisku, uz shopinga, negaliu atsakyti, bet, mano nuomone, prie issimeteoritinto drugeliais veido dar plius perlamutriniai seseliai, blizgus skaistalai ir blizgus lupdaziai ir tampi tikru kalediniu zaisliuku ant eglutes biggrin.gif
Situ reikalu nemaciau jusu sarasiuke, tai gaunasi, kad siek tiek netycia ir paderinat mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 11 05, 11:33)
prie issimeteoritinto drugeliais veido dar plius perlamutriniai seseliai, blizgus skaistalai ir blizgus lupdaziai ir tampi tikru kalediniu zaisliuku ant eglutes biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Man asmeniskai nereikejo nei perlamutiniu seseliu, nei skaistalu, nei lupdaziu, nes su tais meteoritais ir be kitos kosmetikos buvau kaip Kaledinis zaisliukas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2009 11 05, 11:59)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Man asmeniskai nereikejo nei perlamutiniu seseliu, nei skaistalu, nei lupdaziu, nes su tais meteoritais ir be kitos kosmetikos buvau kaip Kaledinis zaisliukas.  biggrin.gif

Gal Shopingas zinos kame tiksliai cia reikalas, nes esu isitikinus, kad ji nevaiksto kaip Kaledinis zaisliukas, bet as cia pagalvojau, kad gali buti, jog odos atspalvis nesutinka su drugeliais, pvz. esat tamsesnes odos ir uzsitepus drugelius, kurie sviesesni uz jusu oda, tas blizgesys labai isryskeja (na net nemoku padoriai paaiskinti blush2.gif ) arba atvirksciai - man taip buvo su beige - ziema uzsitepiau, kai buvau balta kaip drobe - tai atrode juokingai, nebent vietoj skaistalu buvo galima tepti, o vasara padegus su jais issiskirti negalejau...
Arba dar vienas variantas - labai sviezi buvo, gal su laiku naudojant tas blizgesys priblesta.
Atsakyti
As naudoju drugelius, tai stengiuosi juos tepti labai saikingai, pakanka vos keliu brukstelejimu sepeteliu, nes tie blizgiukai yra didesni nei pvz. mythic rutuliukuose, todel labiau blizga ir matosi ant veido.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 11 05, 09:37)
ką su ku derint išsimeteoritinus drugeliaisax.gif
tušas, kremas su spalva, bronzantas, drugeliair ir tiek  ax.gif

Turiu omeny tai, kad jei jau tepu dienai drugelius, kurie yra su blizguciais, tai po to likusias priemones naudoju tokias, kad nebutu blizguciu (matinius seselius, matinius skaistalus arba tik drugelius). Tiesa sakant jau senokai ju nesitepiau, bet pernai visa ziema i darba ejau su jais - likusi makiazo dalis buvo tusas +- seseliai. Esu ne karta gavus komplimentu, kad oda graziai atrodo.

O vat kaip kazkas jau rase, kad prisitepus blizgiu seseliu, blizgius skaistalus ir dar koki perlamutrinio blizgio lupdazi uzsitepus prie drugeliu butu nekas biggrin.gif Aisku jei drugeliai skirti vakarui, tai galima ir daugiau pablizget, bet velgi juk kiekviena derinasi priemones, kad nebutu perdaug to blizgesio.
Atsakyti
Gavau jau naujus meteoritus, bet atsiliepimai tik rytoj arba sestadieni bus - reikia pasidazyt normaliai. Dabar tik ant rankos pasitepiau, tai galiu parasyt tik tai, ka matau dirbtinej sviesoj. Atrodo lyg ir pabalino truputeli, nors gal cia del to, kad iskart daug tepiau, kempinele nuo meteoritu tai rozine, bet ant rankos to atspalvio neismato. Uztai blizguciu nemazai - vaizdas panasus kaip ziema zerincio sauleje sniego biggrin.gif Parasyiu kai jau galesiu normaliai pakomentuot vaizda ant veiduko.

Beje, siandien prisiminimui visa veiduka daziausi drugeliais - kazkaip atmintyje man blizguciai stambesni atrode. O dabar pasidenge labai graziai, blizguciai nera akivaizdus - aisku is arti ziurint matosi, bet jei ziurint i visuma tai viskas gerai. Kitas dalykas del blizguciu, tai jie atspindi sviesa ir pan, o tas maskuoja visokius blogumus, tai irgi veidukas graziau atrodo (na ne paslaptis, kad matines pudras ir kitas priemones sunkiau uztept vien del to, kad nesigautu tik purvinos demes).

QUOTE(Maserati @ 2009 11 05, 19:41)
labai lauksiu 4u.gif

Talc, nylon 12, magnesium myristate, distarch phosphate, syntetic fluorphlogopite, magnesium carbonate, triticum vulgare (wheat) starch, hydrated silica, aluminum hydroxide, pentylene glycol, glyceryl stearate, parfum (fragrance), sorbic acid, alfa-isomethyl ionone, benzyl benzoate, linalool, benzyl alcohol, limonene, amyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, geraniol, cinnamyl alcohol, [+/- mica, ci77891 (titanium dioxide), ci77491, ci77492, ci77499 (iron oxides), ci73360 (red 30 lake), ci77007 (ultramarines), ci15850 (red 6, red 6 lake, red 7, red 7 lake), ci15985 (yellow 6 lake), ci19140 (yellow 5 lake), ci42090 (blue 1 lake), ci45410 (red 28 lake), ci75470 (carmine), ci77000 (aluminum powder), ci77163 (bismuth oxychloride), ci77288 (chromium oxide greens), ci77289 (chromium hydroxide green), ci77510 (ferric ferrocyanide), ci77742 (manganese violet)]

*[] siuose skliaustuose esancios dalys gali buti ir gali nebuti sudetyje.
Atsakyti
Atsimenu norejau isbadyti pirmus meteoritus, kai tik pasirode prekyboje sis "stebuklas", man siule isbandyti lyg Mithic, taip ir liko, nieko nebanziau is meteoritu, o dabar ju tiek yra, kad net nezinau nuo ko pradeti, kokia spalva rinktis doh.gif
Mano oda labai sviesi, i soliariuma neinu, naudociau diena, o ne vakareliams, gal galetumet ka nors patarti, kokius rinktis, kaip pirmus meteoritus blush2.gif

O as einu dar informacijos paieskoti ax.gif
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais apie siemetinius sventinius meteoritus - is pradziu pasidaziau ir likau nepatenkinta, tada pataisiau ir likau patenkinta, o isejus i miesta vel pasidariau nepatenkinta... Na bet pradedu pasakot smulkiau 4u.gif Tai va, juose yra ivairesniu spalvu rutuliukai (pagrinde balti, roziniai ir smeliniai rusvi, dar berods svelniai alyviniu yra) - lyg ir turetu pamaskuot, suteikt svytejimo (kazkiek isivaizduoju panasiai i 'mythic', bet deja maskavimo nulis. doh.gif Esu sviesiaode, tai man jie paskaistino veiduka ('mythic' man nieko nepadare), bet kaip minejau jokio maskavimo nebuvo. Drugeliai tuo tarpu man pamaskuoja minimaliai ir spalva gaunasi svelni rusva (aisku ju rutuliukai kitu atspalviu). Na griztu prie naujausiuju - tai pradzioj tepiau tepiau juos ant gryno veiduko (tik kremu buvau pries tai tepus) ir lyg gerai viska, matau kad skaistina, kad blizguciu yra, bet jie svelnus, nera dideli, pavieniai (galeciau sulygint su drugeliu blizguciais). Bet nusivyliau kai geriau apziurejau veiduka - sie meteoritai duoda vientisa blizgejima (kaip pvz 'gold temptation') + pavienius blizgucius (kaip drugeliai) ko pasekoje vaizdelis visam veidui gana nekaip atrode: kaip pateptas aliejum ir pablizgintas doh.gif Kadangi laiko valytis, kremuotis ir vel tepliotis nebebuvo, tai sumasciau ant virsaus uzsitept pudryte. Tai va tuomet, kai plonai papudaravau veiduka, blizgumas dingo, pavieniai blizguciai matesi kai kurie, bet visas vaizdas labai graziai gavosi - toks tikras odos svytejimas is vidaus wub.gif Tai va tuomet labai laiminga buvau, bet mieste issitraukiau veidrodeli ir nusivyliau velgi vaizdu - laabai isryskeje poros ant veiduko, kiekvienas iskilimas ir pan (nors tikrai mano oda nera poreta, turiu kelis baltus taskelius (miliumus berods) ir kelios poros ant kaktos, kuriu net nepastebejau iki siandienos). doh.gif Na is toliau nesimato, bet is arti tai viskas puikiai matosi. ax.gif Tai tik patiko pats efektas kai isgavau vidini svytejima, bet patys meteoritai nesuzavejo. O del svytejimo, manau galima su goldais ta pati pabandyt. Tiesa, dar Dior ir Phyician's Formula svytejimo duodancias pudras noriu isbandyt, tai gal ten idealuma atrasiu. Dior jau turiu, tai rytoj vyks bandymai. biggrin.gif

QUOTE(Lena.lt @ 2009 11 06, 21:16)
Atsimenu norejau isbadyti pirmus meteoritus, kai tik pasirode prekyboje sis "stebuklas", man siule isbandyti lyg Mithic, taip ir liko,  nieko nebanziau is meteoritu, o dabar ju tiek yra, kad net nezinau nuo ko pradeti, kokia spalva rinktis  doh.gif
Mano oda labai sviesi, i soliariuma neinu, naudociau diena, o ne vakareliams, gal galetumet ka nors patarti, kokius rinktis, kaip pirmus meteoritus  blush2.gif

O as einu dar informacijos paieskoti  ax.gif

Meteoritai nera ta pudra, kuri suteikia spalva - tik atspalvi. O kokius rinktis jau kalbeta ne karta - tik bandymo keliu atsirinksit, nes nera taip, kad sviesus sviesiaodems, tamsus tamsiaodems. Parduotuvese yra 3 rusiu pagrindiniai, tai nuo ju ir pradekit - gal kazkurie patiks. Jei ne, skaitykites, ieskokites internete foto kaip atrodo limituoti ir bandykit kazka is ju - galit nebutinai po pilna pakuote nusipirkt. Esu pati temoje labai daug meteoritu aprasius ir palyginus su kitais. wink.gif
Atsakyti