Ateinu su atsiliepimais apie siemetinius sventinius meteoritus - is pradziu pasidaziau ir likau nepatenkinta, tada pataisiau ir likau patenkinta, o isejus i miesta vel pasidariau nepatenkinta... Na bet pradedu pasakot smulkiau

Tai va, juose yra ivairesniu spalvu rutuliukai (pagrinde balti, roziniai ir smeliniai rusvi, dar berods svelniai alyviniu yra) - lyg ir turetu pamaskuot, suteikt svytejimo (kazkiek isivaizduoju panasiai i 'mythic', bet deja maskavimo nulis.

Esu sviesiaode, tai man jie paskaistino veiduka ('mythic' man nieko nepadare), bet kaip minejau jokio maskavimo nebuvo. Drugeliai tuo tarpu man pamaskuoja minimaliai ir spalva gaunasi svelni rusva (aisku ju rutuliukai kitu atspalviu). Na griztu prie naujausiuju - tai pradzioj tepiau tepiau juos ant gryno veiduko (tik kremu buvau pries tai tepus) ir lyg gerai viska, matau kad skaistina, kad blizguciu yra, bet jie svelnus, nera dideli, pavieniai (galeciau sulygint su drugeliu blizguciais). Bet nusivyliau kai geriau apziurejau veiduka - sie meteoritai duoda vientisa blizgejima (kaip pvz 'gold temptation') + pavienius blizgucius (kaip drugeliai) ko pasekoje vaizdelis visam veidui gana nekaip atrode: kaip pateptas aliejum ir pablizgintas

Kadangi laiko valytis, kremuotis ir vel tepliotis nebebuvo, tai sumasciau ant virsaus uzsitept pudryte. Tai va tuomet, kai plonai papudaravau veiduka, blizgumas dingo, pavieniai blizguciai matesi kai kurie, bet visas vaizdas labai graziai gavosi - toks tikras odos svytejimas is vidaus

Tai va tuomet labai laiminga buvau, bet mieste issitraukiau veidrodeli ir nusivyliau velgi vaizdu - laabai isryskeje poros ant veiduko, kiekvienas iskilimas ir pan (nors tikrai mano oda nera poreta, turiu kelis baltus taskelius (miliumus berods) ir kelios poros ant kaktos, kuriu net nepastebejau iki siandienos).

Na is toliau nesimato, bet is arti tai viskas puikiai matosi.

Tai tik patiko pats efektas kai isgavau vidini svytejima, bet patys meteoritai nesuzavejo. O del svytejimo, manau galima su goldais ta pati pabandyt. Tiesa, dar Dior ir Phyician's Formula svytejimo duodancias pudras noriu isbandyt, tai gal ten idealuma atrasiu. Dior jau turiu, tai rytoj vyks bandymai.
QUOTE(Lena.lt @ 2009 11 06, 21:16)
Atsimenu norejau isbadyti pirmus meteoritus, kai tik pasirode prekyboje sis "stebuklas", man siule isbandyti lyg Mithic, taip ir liko, nieko nebanziau is meteoritu, o dabar ju tiek yra, kad net nezinau nuo ko pradeti, kokia spalva rinktis
Mano oda labai sviesi, i soliariuma neinu, naudociau diena, o ne vakareliams, gal galetumet ka nors patarti, kokius rinktis, kaip pirmus meteoritus
O as einu dar informacijos paieskoti
Meteoritai nera ta pudra, kuri suteikia spalva - tik atspalvi. O kokius rinktis jau kalbeta ne karta - tik bandymo keliu atsirinksit, nes nera taip, kad sviesus sviesiaodems, tamsus tamsiaodems. Parduotuvese yra 3 rusiu pagrindiniai, tai nuo ju ir pradekit - gal kazkurie patiks. Jei ne, skaitykites, ieskokites internete foto kaip atrodo limituoti ir bandykit kazka is ju - galit nebutinai po pilna pakuote nusipirkt. Esu pati temoje labai daug meteoritu aprasius ir palyginus su kitais.