Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

Ateinu su 'gyvais' atsiliepimais apie naujuosius meteoritus 4u.gif Siandien mieste buvau, tai galvoju uzleksiu i pora parduotuviu patikrint ar jau turi ir pasirodo turi. Nebuvo salia sepetelio, o ir konsultantes arti nebuvo (ir siaip nenorejau jos kviestis, kad nepradetu po to visokiu kitokiu prekiu rekomenduot, nes tas mane labai erzina), tai pabandziau presuotus. Aisku bandziau tik ant rankos, tai sakyciau vaizda cia auksciau esancioj foto atitinka - kazkiek pabalina odyte, keli blizguciai yra, bet sunku sprest kaip ant veiduko atrodytu. Nezinau kodel, bet traukia mane jie.... ax.gif

O vat dar tokius Heidi Klum (VS parduotuvese pristatytus) rutuliukus pabandziau - labai idomiai margi atrodo (yra dezuteje vienspalviai ir margi). Bet visumoj nesuzavejo ax.gif Spalva kempineles bordavai-raudonai-rozine, tai manau toki efekta ir turetu suteikt. Kazkuo primena Guerlain 'perles de velours' atspalvi. Na nesuzavejo, tai ir bandyt nenorejau, bet kempinele ranka perbraukiau, tai liko auksiniai smulkus blizguciai (labai arti vienas kito, bet nesusilieja i visuma). Raudonumo nepastebejau jokio, bet turbut del to, kad nuo kempineles bandziau....

Idedu foto is interneto - ten kur kempineles foto, tai kai bandziau ji visa buvo istisai padengta ta raudonai-rozine spalva:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
shopingas, drinks_cheers.gif man ta pudra kazkaip netvarkingai atrodo. g.gif Jeigu Guerlain meteoritai laabaai patrauklus, sitie rutuliukai-burbuliukai - visai ne.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2009 10 29, 23:18)
shopingasdrinks_cheers.gif  man ta pudra kazkaip netvarkingai atrodo.  g.gif Jeigu Guerlain meteoritai laabaai patrauklus, sitie rutuliukai-burbuliukai - visai ne.

Heidi Klum rutuliukai ryskesni, gal del to toks vaizdas... Bet siaip turiu pripazint, kad foto geriau atrodo - realybej iskart mane atstume (nors pakuote patiko ir taip ir norejosi paimt i rankas)....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 10 30, 02:38)
Heidi Klum rutuliukai ryskesni, gal del to toks vaizdas... Bet siaip turiu pripazint, kad foto geriau atrodo - realybej iskart mane atstume (nors pakuote patiko ir taip ir norejosi paimt i rankas)....

Mhmm toks vaizdas, kad labai ryskiai turetu teptis, tokius nebent vietoje skaistalu naudoti..
Atsakyti
Palyginimui Beige meteoritai ir naujieji meteoritai

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
ir dar: bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
gražu žiūrėt rolleyes.gif
aš jų noriu, bet didelis klausimas ar reikia. Dar gyvai nemačiau...
man jie Beige ir Mythic mišinys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 11 02, 01:15)
aš jų noriu, bet didelis klausimas ar reikia.

Man panasi situacija buvo, nors gyvai ir macius - tai uzsisakiau, nes noriu pabandyt ant veiduko.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2009 11 02, 01:02)
ir dar:  bigsmile.gif

jau nuotraukose koks grozis wub.gif bet matosi kad labai blizgus. as ir beige nenaudoju, nes per daug man blizgiu detalyciu juose, o ir sausina oda meteoritai man:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 02 lapkričio 2009 - 08:56
QUOTE(Portishead @ 2009 11 02, 08:53)
jau nuotraukose koks grozis wub.gif  bet matosi kad labai blizgus. as ir beige nenaudoju, nes per daug man blizgiu detalyciu juose, o ir sausina oda meteoritai man:(

Kazin kada pas mus bus g.gif Jau kaip laukiu biggrin.gif
Bet atrodo labai blizgus, kaip is tikruju g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2009 11 02, 09:53)
jau nuotraukose koks grozis wub.gif  bet matosi kad labai blizgus. as ir beige nenaudoju, nes per daug man blizgiu detalyciu juose, o ir sausina oda meteoritai man:(

Kalediniai, tai turi but blizgus biggrin.gif O siaip ju daugiau vientisas svytejimas - man labiau patinka nei drugeliai, kuriu pavieniai blizgiukai matosi. Bet pagal nuotaika ir proga patinka ir drugeliai, nes galima visa veiduka tept ir tik pavieniai blizguciai gaunasi, o ne kaip lasiniu pateptas visas.... ax.gif

QUOTE(Tainka @ 2009 11 02, 12:22)
Kazin kada pas mus bus g.gif  Jau kaip laukiu biggrin.gif

Na JAV jie dar tik keliose internetinese parduotuvese yra, o tu parduotuviu relaiose parduotuvese dar net ne visose, tai manau reikes palaukt iki kokio gruodzio kol i LT ateis... Kiek pamenu apie Kaledas drugeliai LT pasirode, tai manau ir sie panasiai.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 02, 16:00)
Kalediniai, tai turi but blizgus  biggrin.gif O siaip ju daugiau vientisas svytejimas - man labiau patinka nei drugeliai, kuriu pavieniai blizgiukai matosi. Bet pagal nuotaika ir proga patinka ir drugeliai, nes galima visa veiduka tept ir tik pavieniai blizguciai gaunasi, o ne kaip lasiniu pateptas visas....  ax.gif

man pvz su beige kaip tik ne vientisas svytejimas gaunasi, o tokiais dideliais blizgiukais po visa veida issimete, nzn net... su shimmeriu graziau iseina... na lauksim tavo atsiliepimu apie ta kaledini stebukla:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 02 lapkričio 2009 - 18:22