Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

turiu toki klausima g.gif uzsimaniau nusipirkti gold temtation arba beige, o pilnos porcijos nenoriu, ar uzteks man ju jei pirksiu puse porcijos, ar nereikes gramdyti dezutes, klausimas gal kiek juokingas, bet nieko nepadarysi smile.gif ir dar ar tos mini dezytes labai jau mini? ar apsimoka imti ta mii komplekta is 3 dezuciu, plius sepetelis meteoritams uz 120 lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 11 03, 15:01)
turiu toki klausima  g.gif  uzsimaniau nusipirkti gold temtation arba beige, o pilnos porcijos nenoriu, ar uzteks man ju jei pirksiu puse porcijos, ar nereikes gramdyti dezutes, klausimas gal kiek juokingas, bet nieko nepadarysi smile.gif  ir dar ar tos mini dezytes labai jau mini? ar apsimoka imti ta mii komplekta is 3 dezuciu, plius sepetelis meteoritams uz 120 lt  g.gif

Man asmeniškai mini dežutės labai jau mini. Nepatogu iš jų naudoti meteoritus cool.gif
O pusė porcijos bent jau man atrodo užtektinai.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 11 03, 16:01)
turiu toki klausima  g.gif  uzsimaniau nusipirkti gold temtation arba beige, o pilnos porcijos nenoriu, ar uzteks man ju jei pirksiu puse porcijos, ar nereikes gramdyti dezutes, klausimas gal kiek juokingas, bet nieko nepadarysi smile.gif  ir dar ar tos mini dezytes labai jau mini? ar apsimoka imti ta mii komplekta is 3 dezuciu, plius sepetelis meteoritams uz 120 lt  g.gif

puses pilnai uzteks:) geriau jau tureti skirtingus meteoritus po puse, nei vienus pilnus, nes tikrai ju ten daug ir nieko gramdyt nereikia.
Atsakyti
Cherry_, as tai is vis nusipirkau po 1/3 triju rusiu ir pasidariau miksa. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 11 03, 16:01)

Tikrai puses porcijos ilgam uzteks - as jau turbut antri metai goldus naudoju ir galo nematyt (kokius metus tai nuolat bruzinami buvo, o dabar reciau ir tik skruostams). O mini neapsimoka pirkt - ten po 8g berods (pilna pakuote 33g, drugeliu 60g), tai tikrai mazai. Turejau viena mini ir pardaviau, baisiai nepatogu naudot.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 04, 03:32)
Tikrai puses porcijos ilgam uzteks - as jau turbut antri metai goldus naudoju ir galo nematyt (kokius metus tai nuolat bruzinami buvo, o dabar reciau ir tik skruostams). O mini neapsimoka pirkt - ten po 8g berods (pilna pakuote 33g, drugeliu 60g), tai tikrai mazai. Turejau viena mini ir pardaviau, baisiai nepatogu naudot.

idekite drugeliu nuoroda kur pirkote bigsmile.gif gal kaledu senelio prasysiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2009 11 04, 15:52)
idekite drugeliu nuoroda kur pirkote bigsmile.gif gal kaledu senelio prasysiu ax.gif  biggrin.gif

Drugeliai buvo pernai metu kalediniai limituoti - ju jau nebera prekyboje senokai.... Nebent kur atrastumet atsitiktinai.
Atsakyti
O man tie drugeliai kazkaip didelio izpudzio nepaliko. rolleyes.gif
Atsakyti
Aš jau antrą dieną drugeliais maliavojuos. Man jie nepakartojami. Veido oda persikinė, lygi, švytinti rolleyes.gif
nenoriu, kad baigtųsi niekada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 11 04, 21:01)
Aš jau antrą dieną drugeliais maliavojuos. Man jie nepakartojami. Veido oda persikinė, lygi, švytinti  rolleyes.gif
nenoriu, kad baigtųsi  niekada  ax.gif

Ant lygios odos tai kazin ar kas blogai gali atrodyti. Bet is principo tai jie juk nemaskuoja,nelygina veiduko,tik skaistina? Internete maciau http://images.google..._CqGqmwP1z4WXDQ tai na,nieko ypatingo nematau, ir blizga vietomis pavieniais stambiais grudeliais. Na,gal tik pas ta mergina sitaip.
Atsakyti
Beje,gal kas galit parasyti betkuriu meteoritu sudeti?niekaip nerandu internete blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikute, noriu patarimo apie siuos meteoritus ar jie labai blizgus g.gif
user posted image
aciu 4u.gif
Atsakyti