Musu Emilyte savarankiskai pradejo vaikscioti 8 men ir 3 sav. Manau, kad mums labai didele itaka turejo masazai

QUOTE(~zibuokle~ @ 2009 09 15, 11:31)
Musu Emilyte savarankiskai pradejo vaikscioti 8 men ir 3 sav. Manau, kad mums labai didele itaka turejo masazai 

cia tai bent,sveikinu

Sveikutes! Mano mergytei jau 1 metai ir 2 mėn. ir vis dar bijo savarankiškai vaikščiot. Įsikibus įbaldus ar pasieniais visą namą apeina, o pasileist nedrįsta... Šiaip puikiai ropoja, tai kai paleidi eit vieną ji tuoj sėdasi ant užpakalio ropoti... Bet neprarandam vilties, kad ta diena kai vaikščios savarankiškai bus ne už kalnų......

musu maže nuo 6 mėn. ropojo, 8 mėn. bandžiau į vaikštukus.... nepatiko
, bet nuo 9 mėn. ejo įsikibus į baldus arba pasieniais, o sukakus 11 mėn. ir 6 d. krykštaudama savarankiškai nutrepsėjo per kambari

QUOTE(rusnele @ 2009 07 31, 16:38)
Mano dukrytei jau beveik 14 men. O dar nevaiksto pati. Aplink sofa ir sienas greitai varineja, ropoja taip pat reaktyviniu greiciu, bet pati dar neina... Kiek skaitau, tai panasaus amziaus jau vaiksto mazyliai... Zinau, kad kai kurie vaikuciai, velai pradeda vaikscioti, bet as taip laukiu pirmuju savarankisku zingsneliu
Ar yra cia daug mamyciu, kuriu vaikuciai panasaus amziaus, bet dar savarankiskai nevaiksto?

Maniskis stovejo nuo 6 men, pasilaikydamas puikiai vaiksciojo 7.5 men, o stai pats savarankiskai pradejo vaikscioti 1m 2men ir 10 d

Dukryte pradejo vaikscioti vos suejus metukams, daug veliau nei dauguma bendraamziu. Dabar, praejus trims menesiams laksto kaip didele, visa diena zuja ratais

musu dukryte pradejo vaiksciot 10men,ji labai judrus vaikutis,gal todel ir pradejo taip anksti
Musu dukryte pradejo vaiksciot 1 metu ir beveik menesio.Labai pergyvenau kad taip velai,bet aciu devui viskas gerai eina...

Mūsų dukrytė prdėjo vaikščioti 11,5 mėn.

Musu mazyle vaiksciot pradejo 10men.2sav.

8men atsisojo lovytej ir po poros dienu pradejo zingsniuot isikibes, 10,5men. ismoko savarankiskai zingsniuot, 11,5men. ismoko atsistot savarankiskai

QUOTE(A.VAITK. @ 2009 09 16, 23:00)
Mano vyriausias berniukas pradejo vaikscioti metuku,jaunesnysis 11men jau ejo vienas,na ,o dukryte 1 metu 1 menesio