Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjo vaikščioti?

savarankiskai po zingsniuka pradejo 9.5men. smile.gif niekad neprase kad uz rankos ji vedzioti,mum ji gaudyt tenka biggrin.gif
Atsakyti
manoji isikibus zingsniuoja jau nuo 9men o dabar jai 1metai ir savaite bet jokiu rezultatu nera vis dar isikibus vaiksto unsure.gif na bet mes labai laukiam sio naujo pasiekimo smile.gif
Atsakyti
Musu mazoji pradejo vaiksciot 1metu ir men.Labai pergyvenau kad taip ilgai nevaiksto,nes sunus vaiksciojo 11men.Taip kad turbut reikia islaukti to momento kiekvienam vaikui individualia... biggrin.gif
Atsakyti
savarankiskai nuo 11men
Atsakyti
savarankiskai nuo 12 men 2 savaiciu,
Atsakyti
pirmi zingsneliai savarankiski buvo 1m 1men ir 11d biggrin.gif ,6men jau sliauziojo,8men jau atsistojus isikibus eidavo,bet atsitiko vienas bet ir nukrito nuo lovos,buvo labai issigandus ir nuo tos dienos labai saugodavosi ir nepasileisdavo
Atsakyti
SVeiki mano mazyle pradejo vaikscioti sulaukusi lygiai metuku drinks_cheers.gif 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
Mano mazoji,nors buvo du menesius su itvaru,atsistojo 6 men ir 17 dienu,o savarankiskai vaikscioti pradejo 10 men ir 16 dienu
Atsakyti
nuo 7 men vaiksto laikydamasis, nuo 10 su puse-pats smile.gif
Atsakyti
musu mergyte pradejo vaikscioti 1metu, bet jau kaip ejo taip ir isejo biggrin.gif ilgai kaupesi, kad drasiai galetu vaikscioti smile.gif
Atsakyti
Mano ji pasileido 9 mėn. ir smarkiai griuvo, o po to išdrįso tik 11 mėn. doh.gif
Atsakyti
Pati savarankiskai be palaikymo nuejo 3zingsnius 1 metu ir 7dienu, o su palaikymu jau anksciau, su vaikstyne (pradejom nuo 5men) tai lakste kaip vejas, bijodavom, kad neapvirstu net kartais biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti