Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjo vaikščioti?

Musu irgi tinginuke, lyg ir vaiksto paleidus, bet kad pati stotus ir eitu tai ne, laukia, kol paduosi rankyte smile.gif
Atsakyti
Na mano dukryte nuo 11men.jau ejo,bet dar sunkiai,va nuo metuku,jau galiu sakyti tikrai eina biggrin.gif
Atsakyti
Atsisitojo truko pora dienu iki 6men lovyte, 8men pradejo eiti laikydamasis uz konors, o lygiai 11men pats nuejo smile.gif)
Atsakyti
Mes 6 menesiu pradejom sedeti, po dvieju savaiciu stotis jau isikimbant kur nors, o 10menesiu jau begiojom blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano sūnaitėlis pradėjo pirmuosius žingsnelius žengė 9mėn su trupučiu, 10 mėn jau vaikščiojo kaip reikiant mirksiukas.gif
Atsakyti
11 menesiu smile.gif
Atsakyti
Musiskis 10men pradejo
Atsakyti
Viena dukrytė vaikšto pati nuo 9,5 mėn., kita - nuo 10.
Atsakyti
atsistojo pati savarnakiskai 8 menesiu,8,5 pradejo vaikscioti isikibus,vaikstyniu nepripazino schmoll.gif buvo roplys uzkietejes cool.gif visur kur negalejio eiti isikibus nuropodavo,taigi vaikscioti pradejo graziai savarankiskai metuku ir menesio,nerimavau ir pan,bet kai paskaiciau literaturoje nusiraminau vaiko vaiksciojimo ribos nuo 8 menesiu iki 1,5 metu taigi nereikia pergyventi mamytems kuriu dar metuku nevaiksto ir pan 4u.gif
Atsakyti
Mano maziuke atsistojo pati apie 8 menesi,bet iki 11 men vaiksciojo tik uz rankytes vedziojama,nes kazkaip nedrysdavo pati,bet maciau kad fiziskai ji tikrai galejo,na o nuo 11 men tai jau pati viena diena atsistojo ir nuejo,o daba 15 menesiu jau neeina o laksto wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
savaranksiskai vaiksciot ipradejo, kai buvo 12 men ir 2 savaites
Atsakyti
preis kelias savaites kai dukrytei buvo 11.5men, ji paraginta "eik pas tetuka" pas ji nuejo ir vel atgal, dabar niekaip nebegalim priversti jos pajudeti, atrodo tikrai nebuvo nukritusi, nes vienos nepliekam, bet pastatu ir tuoj krenta zemyn, vaikstynei but visai nenori. Ti pries pors dienu pastebejom, kad pas katina ji puikiausiai nuzingsniuoja, bet musu kol kas savo atejimu nepradziugina unsure.gif tai gi musu vaikutis slepia, kad moka vaikscioti nuo teveliu biggrin.gif
Atsakyti